Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire ronda vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ronda vagyok, hogy még a pénzemmel együtt sem kellek?

Figyelt kérdés

Felmentem ilyen pénzcentrikus társkeresőre, és elbeszélgettem jó pár nővel. Képküldés után mind eltűntek...

Nem prostikról beszélünk (vagyis mindenki nevezze annak, aminek akarja), hanem akik pénzes pasit akarnak maguknak.

Tudom, itt a többség elítéli ezt, de nem vagyok jóképű (tök feminin az arcom), és fent vagyok/voltam minden oldalon, alkalmazáson, de sehol nem volt sikerem. Évek óta nem volt barátnőm. Sokat tettem azért, hogy meggazdagodjak, de úgy tűnik, ezen még a pénzem sem segít.

Szóval fiúk, akik csúnyák és attól várnak sikereket, hogy majd meggazdagodnak: van egy rossz hírem.

2018. máj. 28. 14:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

A személyiség egy kevésbé előnyös külsőt is meg szépít.

Viszont ha akkor tűntek el mikor képet küldtél hmm... jó kérdés

Ahogy írni szokták

Ha küldesz egy képet, amit elküldtél nekik akkor többet tudok mondani :)

2018. máj. 28. 14:46
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az offért, de mi ez a Balázs story? Még nem hallottam :D
2018. máj. 28. 14:52
 13/34 A kérdező kommentje:

Elég jól el tudok beszélgetni lányokkal, ha megfelelően értelmesek és legalább minimális érdeklődést mutatnak.

Valaki egyenesen nem hitte el, hogy felnőtt vagyok, annyira kisfiús és feminin arcom van...

2018. máj. 28. 14:52
 14/34 A kérdező kommentje:
Balázs egy ember, aki szokott ide írogatni különböző neveken. Elég idegesítő alak. Egyszer kitette a képét, azóta mindenhova belinkelik, mert szegény nem túl vonzó.
2018. máj. 28. 14:53
 15/34 anonim ***** válasza:
En nem ismerem Balazs tortenet? Elmeselne valaki?😂
2018. máj. 28. 15:39
 16/34 anonim ***** válasza:
Akkor ideje lenne elgondolkodni, hogy mi veled a baj, vagy a pénzedet a megszépülésedre fordítani. Mert gondolom a pénzcentrikus társkeresőn nem olyan nőknek írtál akik úgy néznek ki, mint stallone bikiniben. Gondolom kifogtad azokat, akik álomherceget várják. Emellett ebből se tanultad meg, hogy a pénz nem minden. Csak a nagyon nagyon sok :D #szarkazmus
2018. máj. 28. 16:08
 17/34 anonim ***** válasza:
Sok pénzből azért a külsődet is elég rendesen fel tudnád turbózni, a pszichológusról vagy más szakemberről - aki a zárkózottságodon segíthetne - nem is beszélve.
2018. máj. 28. 16:15
 18/34 A kérdező kommentje:

Persze, belevághatnék plasztikai műtétekbe, hormonterápiába (tesztoszteron, férfiasabb vonások miatt), de ezek nem igazán egyeztethetőek össze az értékrendemmel.

Adok a megjelenésemre, nem vagyok elhanyagolt amúgy. A pszichológus is egy jó ötlet.

2018. máj. 28. 16:26
 19/34 anonim ***** válasza:
Nem pont ilyen extrém dolgokra gondoltam elsősorban. Miért, mi az értékrended? "Á, jól van az úgy, hiába szar minden"?
2018. máj. 28. 16:39
 20/34 anonim ***** válasza:

"Gyakorlatilag hajtóvadászat van ellenem az oldalon, folyamatosan jelentgetik minden válaszomat és kérdésemet, a képeimet linkelgetik, fröcsögnek, fel akarnak akasztani, stb."

Persze, mert az együgyű, ezerszer feltett egyforma kérdéseiddel és a folyamatos értetlenségeddel az agyára mentél már mindenkinek.

Bocs az OFF-ért.

2018. máj. 28. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!