Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire ronda vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ronda vagyok, hogy még a pénzemmel együtt sem kellek?

Figyelt kérdés

Felmentem ilyen pénzcentrikus társkeresőre, és elbeszélgettem jó pár nővel. Képküldés után mind eltűntek...

Nem prostikról beszélünk (vagyis mindenki nevezze annak, aminek akarja), hanem akik pénzes pasit akarnak maguknak.

Tudom, itt a többség elítéli ezt, de nem vagyok jóképű (tök feminin az arcom), és fent vagyok/voltam minden oldalon, alkalmazáson, de sehol nem volt sikerem. Évek óta nem volt barátnőm. Sokat tettem azért, hogy meggazdagodjak, de úgy tűnik, ezen még a pénzem sem segít.

Szóval fiúk, akik csúnyák és attól várnak sikereket, hogy majd meggazdagodnak: van egy rossz hírem.

2018. máj. 28. 14:04
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Ha megelégednék a szarral, nem itt tartanék... :D Nem, egyszerűen nem hiszem, hogy jó dolog ilyen beavatkozásoknak alávetni magunkat.
2018. máj. 28. 16:53
 22/34 anonim ***** válasza:

- "Tényleg ennyire ronda vagyok..?"

- Küldesz képet?

- Nem.

Őszintén, így hogy vársz választ? :D

2018. máj. 28. 16:54
 23/34 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem küldök. Azt mondtam, hogy itt nem. :D
2018. máj. 28. 16:55
 24/34 anonim ***** válasza:

Épp erről beszélek...

2018. máj. 28. 16:56
 25/34 anonim ***** válasza:
Szegény Balázs Vajna rádiójában dolgozik... Hu, micsoda kemény sorsa is van neki...
2018. máj. 28. 20:40
 26/34 anonim ***** válasza:
Kezdj el edzeni (nem kell szteroid, csak naturálban), illetve az nem segít kicsit, ha növesztesz arcszőrt?
2018. máj. 28. 21:56
 27/34 anonim ***** válasza:
A közhiedelemmel ellentétben, a nők nem a pénzt látják vonzónak, hanem a pénzzel és sikerrel járó önbizalom, magabiztosság és férfias kisugárzás ami megfogja őket. Bocsesz.
2018. máj. 29. 06:43
 28/34 anonim ***** válasza:

Bele ne kezdj hormonkezelésbe meg ehhez hasonló sarlatán marhaságokba. Még a végén nő még egy fejed. Vagy másból még egy.

De komolyan, én nem értem mi a baj a kicsit feminimebb vonásokkal. Nyilván csak magamból tudok kiindulni de nekem például vonzó, világ életemben hasonló párjaim voltak. Figyelj, felesleges messzemenő konzekvenciát levonni egy pénzes társkeresőn miután oda a nők-rongyok- többsége végeláthatatlan nők lapja café.hu-ról összemazsolázott elvárásokkal érkezik.

Nem lehet egyetemesen kijelenteni, hogy minden nő az 190 magas, fekete ceruzával körberajzolt szakállas tipikus tesztoszteron bombákra bukik. Engem például taszít. Lehet jó ember de egyszerűen a külsejük taszít. Mondjuk a szőrös férfiak is de ez más kérdés. Pozitív visszacsatolást azért nem kapsz szerintem mert nem jársz emberek közé így nem látod, hogy emberek hogyan látnak téged. Mondjuk ez tipikus iskola példája annak amiért én sosem tartottam jó ötletnek a home office-t.

Igazából nehezen tudom elhinni, hogy valaki tipikusan csúnya főleg ha van pénze adni magára, mert gondolom arra azért költesz. Ha nem, akkor kezdj neki.

Ülj be valahova ebben a jó időben egy kávéra vagy este egy pohár borra. Nem olyan felemelő mint társaságban, de nézelődj hátha megakad valakin a szemed. Vagy egy jó könyvvel a Margit szigetre akármi, tudnék írni még ötleteket.

Annyit hozzá tennék, hogy ezekkel a húzásokkal nyilván nem azokat a nőket éred el mint amikor valaki a 4-6-on izmozik meg feltűnési viszketegségben szenved mondjuk a westend közepén.

De az írásodból gyanítom, hogy egy kicsit azért intellektuálisabb vonalon keresgélsz.

Küldhetsz képet ha gondolod. Anélkül ennyit tudtam tanácsolni.

31/N

2018. máj. 29. 07:00
 29/34 anonim ***** válasza:
Csak mozdulj ki többet, vegyél ránézésre is drága ruhákat, majd az öledbe pottyan valaki.
2018. jún. 2. 00:42
 30/34 A kérdező kommentje:
Csak CK, HB, TH, G/EA meg Burberry ruhákat hordok. iPhone X, stb. Egy Rolexen gondolkodom 😅
2018. jún. 2. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!