Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire ronda vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire ronda vagyok, hogy még a pénzemmel együtt sem kellek?

Figyelt kérdés

Felmentem ilyen pénzcentrikus társkeresőre, és elbeszélgettem jó pár nővel. Képküldés után mind eltűntek...

Nem prostikról beszélünk (vagyis mindenki nevezze annak, aminek akarja), hanem akik pénzes pasit akarnak maguknak.

Tudom, itt a többség elítéli ezt, de nem vagyok jóképű (tök feminin az arcom), és fent vagyok/voltam minden oldalon, alkalmazáson, de sehol nem volt sikerem. Évek óta nem volt barátnőm. Sokat tettem azért, hogy meggazdagodjak, de úgy tűnik, ezen még a pénzem sem segít.

Szóval fiúk, akik csúnyák és attól várnak sikereket, hogy majd meggazdagodnak: van egy rossz hírem.

2018. máj. 28. 14:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Legyen inkább Tag Heuer.
2018. jún. 2. 21:36
 32/34 anonim ***** válasza:

Vagy kamu vagy, aki azt próbálja bizonyítani, hogy nem lehet pénzzel csajozni és/vagy a külső a legfontosabb.

Vagy adhatok neked egy jótanácsot. Ha kölyökképű vagy ismerkedj 18-20 éves lányokkal.

2018. jún. 2. 21:53
 33/34 A kérdező kommentje:
Mindig fiatalabb lányokkal ismerkedtem, abból a korosztályból voltak barátnőim. De már 18 évesen is kevés lány van, akinek bejövök. A 15-16 évesek között kicsit több, de az már már nagyon fiatal...
2018. jún. 3. 00:10
 34/34 anonim ***** válasza:
A pénz kell a párkapcsolathoz, de nem elég. Akárhogy mondogatják, hogy nem kell, a legtöbb nő mégis fintorog, ha 30 felett busszal jársz. (Pedig ésszerűbb olyan helyen ahol 10 percenként jön a busz. Sőt, ha évente nyaraláshoz kell kocsi, ésszerűbb bérelni, mint egész éven fenntartani, de ebbe ne menjünk bele) Egy szintig kell, hogy lássák "letettél valamit az asztalra" (bármit jelentsen is ez). Társadalmi elvárás úgymond, hogy erre kell az életed felépíteni. Ha nem állsz be bégetni a sorba, kihullassz és átnéznek rajtad. DE: Akkor ér valamit ha kezdessz is vele valamit. Semmit nem ér a BMW a garázsban, ha sosem cirkálsz vele a sok csaj között, hogy lássák. Na, érted.. Általában mozgalmas élettel azonosítják a pénzt. Ha millióid vannak a számládon, de otthon ülsz és senki nem tudja azt sem, hogy létezel, azzal semmire nem fogsz menni.
2018. nov. 10. 05:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!