Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire ronda vagyok, hogy még a pénzemmel együtt sem kellek?
Felmentem ilyen pénzcentrikus társkeresőre, és elbeszélgettem jó pár nővel. Képküldés után mind eltűntek...
Nem prostikról beszélünk (vagyis mindenki nevezze annak, aminek akarja), hanem akik pénzes pasit akarnak maguknak.
Tudom, itt a többség elítéli ezt, de nem vagyok jóképű (tök feminin az arcom), és fent vagyok/voltam minden oldalon, alkalmazáson, de sehol nem volt sikerem. Évek óta nem volt barátnőm. Sokat tettem azért, hogy meggazdagodjak, de úgy tűnik, ezen még a pénzem sem segít.
Szóval fiúk, akik csúnyák és attól várnak sikereket, hogy majd meggazdagodnak: van egy rossz hírem.
Vagy kamu vagy, aki azt próbálja bizonyítani, hogy nem lehet pénzzel csajozni és/vagy a külső a legfontosabb.
Vagy adhatok neked egy jótanácsot. Ha kölyökképű vagy ismerkedj 18-20 éves lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!