Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30 feletti szüleikkel élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 feletti szüleikkel élő férfiak hogyan képzelnek egy párkapcsolatot? A gyerekszobájában fogunk együtt aludni?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, szoktam társkeresőn ismerkedni, és sok ilyen férfi nyomul rám, aztán fel vannak háborodva hogy nem szeretnék randizni velük. De én ezt abszurdnak tartom, hogy egy családalapítás korában lévő pasinak ez megfelel hogy a szülőkkel él egy átlagos lakásban. Átlagos, vagyis nem olyan helyzet, hogy külön lakrésze lenne, hanem a gyerekkori szobában lakik. Hogyan lehet így minőségi kapcsolatot kezdeni? Mert mikor én voltam 18-22 éves még elment az, hogy a barátom hazavitt, bemutatott a szüleinek, és gyakran együtt aludtunk, csendben szeretkeztünk, lopakodtunk a fürdőbe meg a konyhába éjjel, hogy ne zavarjuk a szülőket stb. A felnőtt párkapcsolatok szerintem már nem így kezdődnek normális esetben, hanem a kezdetektől átjárnak egymáshoz a felek, együtt tudnak lenni úgy, hogy ne kelljen alkalmazkodni...lehet vacsit készíteni a másiknak, hangosan szexelni, a konyhában csinálni, együtt zuhanyozni, iszogatni, egész éjjel beszélgetni. Aztán később az összeköltözés. Igen én egyedül élek, de akkor is zavarna a tudat, hogy csak a férfi jár át hozzám, mint valami kamaszfiú, miközben idősebb nálam 5-8 évvel, tehát sokkal több ideje lett volna függetlenedni, mégsem tette meg. Másrészt így hiába megyek el hozzá, nem látok az életéből semmit. Nem tudom képes e rendben tartani egy lakást, szokott e főzni, milyen stílust kedvel lakberendezésben, egyáltalán semmi kialakult szokása nincsen.
2018. jún. 1. 13:11
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
47%
Hányszor hallottam azt az esetet, amikor felepult a haz kozos vagy egyikuk penzebol, mindig a holgy jelentette be, bocsi de mar nem vagyok szerelmes, a ferfiakban meg egy vilag omlott ossze.
2018. jún. 1. 15:44
 32/50 anonim ***** válasza:
80%
Tök reális, hogy a sokak számára álomfizetésnek számító átlag nettó 200 ezerből saját lakást veszel, főleg úgy, hogy közben albérletben laksz.
2018. jún. 1. 15:59
 33/50 anonim ***** válasza:
55%

ugyan már,a kis hölgy 26 éves korára egyedül,önerőből megoldotta!! Ejj ti férfiak ,hát milyen férfiak vagytok ti?

:D

2018. jún. 1. 16:05
 34/50 anonim ***** válasza:
84%

"ugyan már,a kis hölgy 26 éves korára egyedül,önerőből megoldotta"

Legalább két olyan nőt ismerek, akik szerint a szüleinktől kapott dolgok "önerőnek" számítanak, mert hát ők kapták, az egyikük még azt is megmagyarázta, hogy az a pénz később úgyis az ő öröksége lenne...

2018. jún. 1. 16:15
 35/50 anonim ***** válasza:
83%
Az ismerőseim között is annak a legnagyobb a szája a különköltözéssel kapcsolatban, akinek alátettek a szülei egy lakást.
2018. jún. 1. 16:51
 36/50 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon sok kapcsolat véget ér es a legtöbb nőnek nem az faj, hogy végi lett, hanem hogy anyucikéhoz haza kell menni vagy albérletbe, amire elég se lenne a fizu vagy nem akar albérletbe se menni. Vannak fifikas csajok, akik tudjak nem akarnak sokáig a párjukkal maradni es keresnek egy új fickót titokban, akinek van haza es mindene. Sok lány először egy vidéki palimadarat keres, csak otthonról elköltözzön, az se baj ha a szülökkel el a férfi, de kezdésnek jó lesz es végig tudja, hogy fog is onnan tovabbmenni, csak varja a legjobb alkalmat, partit. :)
2018. jún. 1. 17:25
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Egy csaj múltkor azt hazudta, hogy neki mar megvan mindene 23 evesen, önerőből vett egy nagy szintes házat. Szakácsként dolgozik itthon. Mondom magamban ez lehetetlen, tuti el fog tűnni es el is tűnt.
2018. jún. 1. 17:31
 38/50 anonim ***** válasza:
öneröböl is meg tudja venni 26 évesen, ha mondjuk fodrász és bszik számlát adni..szarrá keresik magukat
2018. jún. 1. 17:33
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
De ez a csaj nem 23 evesen vette meg, hanem par evvel ezelőtt saját önerőből, ezt senki se fogja elhinni. Elotte meg mondta a szülei meghaltak. De nemis fuztem ehhez semmit. Altalaban 18 evesen vegeznek a szakacsok… ketlem 2 v 3 ev alatt annyit osszetett volna.
2018. jún. 1. 17:40
 40/50 anonim ***** válasza:
2018. jún. 1. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!