Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti szüleikkel élő férfiak hogyan képzelnek egy párkapcsolatot? A gyerekszobájában fogunk együtt aludni?
"Azért aki mondjuk 32 éves korára nem jut el oda, hogy akár hitellel vegyen egy garzont, az szerintem ne akarjon családot."
Garzonlakásba családot? Te se ezen a világon élsz :D
Aki hitelre vesz ma itthon lakást az idióta.
Egyrész a kivándorlás miatt felgyorsult a gettósodás. Veszel egy lakást, lehet, hogy 10 év múlva full cigány lepratelep lesz.
Hitelre tudtommal csak akkor szabad felvenni dolgot, ha végszükséglet, vagy a vállalkozásodnak veszel valamit. Minden egyéb esetben feleslegesen kidobott pénz. Mellesleg 60x leírták előttem.. Mi van, ha gyűjtenek valamire, valami nagyobb célra? Nem pont egy kisfoslakást akarnak venni, hanem egy olyat, amiben majd az a CSALÁD, amit ő szeretne alapítani, nyugodtan tudna élni?
De akkor a kérdés ugyanúgy visszavezethető a nőkre, hiszen már úgyis egyenjogúság van.. Hogyan gondolkodik egy 30 év feletti szüleivel élő nő? Miért nincsen neki egy putri lakása?
Én sosem ebből a szempontból közelítettem meg a kérdést kérdező, mint te. Sok oka lehet annak, hogy egy férfi 30 felett otthon lakik a szüleivel. Na és nekem pont ez az ok volt a fontos, nem pedig az otthonlakás ténye.
Volt egy párom, aki ugyan rendelkezett egy "külön lakrésszel", de az tulajdonképpen nem volt külön, mert sajnos a boxerét nem tudta maga elővenni reggel a felöltözéshez, a teljes másnapi szetett anyucinak kellett kikészítenie előző nap este. 1,5 évig voltunk együtt, én alig múltam 20, ő pedig 30 éves volt, amikor összejöttünk. Nagyjából egy év után szóba került, hogy összeköltözhetnénk. Ehhez adott volt egy általam örökölt lakás, amit apránként felújítottam. Teljesen természetesnek tartottam, hogy oda költözik hozzám, ha már ilyen szerencsés voltam, hogy örökölhettem egy garzont. Itt bukott ki igazán a szög a zsákból, ugyanis esze ágában sem volt odaköltözni, viszont azt nagyon szerette volna, ha én költözöm az ő lakrészébe, hisz akkor továbbra sem kellett volna minimális szinten sem ellátnia magát. Akkor maradt volna az anyu kimos, megfőz, elém teszi az ebédet/vacsorát kényelmes kis élete.
A férjemmel való megismerkedésünkkor ő ugyan csak 25 volt, de a bátyja 34. Mindketten otthon laktak, csak az a nem mindegy, hogy ők azért, mert az anyjuk éhehalt volna nélkülük, nem hogy egy lakást fenn tudjon tartani. Mindketten dolgoztak, tettek félre, és megvolt bennük az elhatározás arra az esetre, ha komolyabb kapcsolatuk lenne, akkor költöznek és távolról tàmogatják az anyukájukat. Nekik felesleges lett volna egyedül a semmiért külön költözni és ezáltal kétszeresen fizetni maguknak és anyukájuknak. Amikor viszont eljött az ideje, elköltöztek.
Első blikkre mindkettő esetben csak annyi az információ, hogy igen, 30 feletti pasi és igen, otthon lakik az anyjával. Azonban a tapasztalatom alapján azt mondom, hogy nagyon is számít a mögötte lévő ok. Míg az első típustól futva menekülnék, ésszerű otthonlakás esetén semmi gondom nem lenne.
Mi van, ha, mi van, ha... Mi van, ha nincs semmi? Se beteg szülők, se vállalkozás, pénze is van, mindene van, de mégsem volt távolabb a szülői háztól néhány nyári tábornál hosszabb időre. Ez gáz. Oké, én is megértek minden felsorolt magyarázatot, sok igazság van a részletekben, tényleg nem mindegyik puszta kifogás, de a végeredménye akkor is az, hogy még sosem élt egyedül. Egy nagyon fontos tapasztalat hiányzik az életéből. Aztán lehet, hogy valakinél még ennek se lesz hátránya, mindenre van példa, de azért ne essünk át abba a másik végletbe sem, hogy az teljesen normális és egészséges, hogy egy felnőtt ember még mindig a gyerekszobájában lakik és soha ki sem tette onnan a lábát.
Azt meg külön érdekes látni, hogy a tradíció egyik lovagja, a férfi és női szerepek egyik apostola Jaguár most valamiért nem annyira ragaszkodik a hagyományos nemi szerepekhez, csak a férfiakra nézve kedvező esetben. :D Gáz.
Sosem ragaszkodtam a hagyományos nemi szerepekhez.
Annyit szeretek, mondhatni elvárásom van, hogy szeressen főzni. Szomorú, hogy manapság már ennyi férfi elvárás is elég ahhoz, hogy valaki a "tradíció, szexista apolosla" legyen.
Szóval még mindig nem véletlen, hogy egyre kevesebb férfi kér belőletek "azon" kívül. Persze lehet menni nyugatra, minden nyugati férfi álma egy beképzelt, egoista, hisztis, csapodár magyar lány aki talán észreveszi, hogy pénztárca mögött is van valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!