Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 30 feletti szüleikkel élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30 feletti szüleikkel élő férfiak hogyan képzelnek egy párkapcsolatot? A gyerekszobájában fogunk együtt aludni?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, szoktam társkeresőn ismerkedni, és sok ilyen férfi nyomul rám, aztán fel vannak háborodva hogy nem szeretnék randizni velük. De én ezt abszurdnak tartom, hogy egy családalapítás korában lévő pasinak ez megfelel hogy a szülőkkel él egy átlagos lakásban. Átlagos, vagyis nem olyan helyzet, hogy külön lakrésze lenne, hanem a gyerekkori szobában lakik. Hogyan lehet így minőségi kapcsolatot kezdeni? Mert mikor én voltam 18-22 éves még elment az, hogy a barátom hazavitt, bemutatott a szüleinek, és gyakran együtt aludtunk, csendben szeretkeztünk, lopakodtunk a fürdőbe meg a konyhába éjjel, hogy ne zavarjuk a szülőket stb. A felnőtt párkapcsolatok szerintem már nem így kezdődnek normális esetben, hanem a kezdetektől átjárnak egymáshoz a felek, együtt tudnak lenni úgy, hogy ne kelljen alkalmazkodni...lehet vacsit készíteni a másiknak, hangosan szexelni, a konyhában csinálni, együtt zuhanyozni, iszogatni, egész éjjel beszélgetni. Aztán később az összeköltözés. Igen én egyedül élek, de akkor is zavarna a tudat, hogy csak a férfi jár át hozzám, mint valami kamaszfiú, miközben idősebb nálam 5-8 évvel, tehát sokkal több ideje lett volna függetlenedni, mégsem tette meg. Másrészt így hiába megyek el hozzá, nem látok az életéből semmit. Nem tudom képes e rendben tartani egy lakást, szokott e főzni, milyen stílust kedvel lakberendezésben, egyáltalán semmi kialakult szokása nincsen.
2018. jún. 1. 13:11
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
97%

Mivel a kérdés nagyjából rám illik, ezért válaszolnék:

Nem, nem várom el, hogy a gyerekszobámban aludjon, sőt nem is szeretném.:) Praktikussági okokból lakom itthon apámmal. Tehát nem anyagi okai vannak egy saját lakás vásárlásának, pláne nem egy albérlet kifizetésének. Sőt, még csak nem is az, hogy ne tudnám magamat ellátni. Egyszerűen feleslegesnek tartom. A másik dolog, hogy itthon van a műhelyem, amit egy 3. emeleti panelba nehezen tudnék magammal vinni, ha meg naponta/kétnaponta hazajárok, akkor mi értelme egy másik helyet fizetni csupán az ott alvásért? Ha viszont összejönnék valakivel, akkor teljesen természetesnek gondolnám, azt, hogy kivegyek egy kis albérletet, ahol nyugodtan együtt tudnánk lenni.

Abban viszont egyetértek, hogy ebben a korban már teljesen jogos elvárás, hogy ne egymás szüleit kelljen kerülgetni. De nem kellene egy kalap alá venni mindenkit, aki a szüleivel lakik, mert rengeteg oka lehet és ezek közül csak kettő az önállótlanság és a teljes egzisztencia hiánya.

2018. jún. 1. 13:43
 12/50 anonim ***** válasza:
77%

Az megvan h bizonyos része anyagi okból csinálja mert 120 E egy albérlet meg még vagy 60-70 a rezsi.

"Nem tudom képes e rendben tartani egy lakást," Hát én tudom, neked meg nem kell. Hosszú hasznos életet.

30 F

2018. jún. 1. 13:49
 13/50 Lazy Lover ***** válasza:
77%
nem tudom te hol élsz? magyar fizetésből fizess már albit vagy vegyél házat... fizikai képtelenség de bírom amikor az otthon lakó "nők" elvárják hogy a férfi lakjon külön a szüleitől :D
2018. jún. 1. 13:53
 14/50 anonim ***** válasza:
81%
Napi rinya.
2018. jún. 1. 13:53
 15/50 anonim ***** válasza:
66%
Jogos, sokáig én sem értettem meg az ilyen nőket, de külön élek 1 hónapja, egyedül, és imádom. 30F
2018. jún. 1. 13:56
 16/50 anonim ***** válasza:
75%
11-es milyen műhely, ha megkérdezhetem? Csak puszta kíváncsiság. :)
2018. jún. 1. 14:00
 17/50 A kérdező kommentje:
Miért kellene albérletre kidobnia a pénzt? Azért aki mondjuk 32 éves korára nem jut el oda, hogy akár hitellel vegyen egy garzont, az szerintem ne akarjon családot. Akinek meg ennél nagyobb álmai vannak, újépítésű családi ház, az meg gondolom úgy áll anyagilag, hogy nem kényszerül a szüleivel élni addig sem amíg ezt megvalósítja. De aki úgy gondolkozik, hogy pénze nem sok van, de hát ő nem akar egyszobás lakást mert az ciki, nem vesz fel hitelt sem, és egy 120 négyzetméteres most épült kertes ház kell neki mindenáron, amíg ez össze nem jön, addig otthon lakik, tart ameddig tart, majd 45 évesen talán meglesz a pénz, az szerintem szánalmas. Általában az ilyen nagy gyűjtögetők szoktak ingyen beköltözni a nőhöz, hogy ott is tudjanak tovább gyűjteni az álomházukra, mert ők aztán lejjebb nem adják.
2018. jún. 1. 14:01
 18/50 anonim ***** válasza:
62%
Minek vegyen fel hitelt meg rakja bele a pénzét egy szar garzonba, csak hogy Neked tetsszen? Lehet ha még 2 évig spórol tud egy kis családi házat venni, ahol nem a panel garzonba születnek a gyerekek mondjuk aminek még mindig fizeti a hitelét.
2018. jún. 1. 14:06
 19/50 anonim ***** válasza:
67%

Már előttem is sokan leírták, hogy a magyar fizetésekből nem nagyon lehet ugrálni. Hitelre garzont? Baromi jó ötlet, csupán azért, hogy elmondhassa valaki: nem a szüleimmel élek ám. Aztán ha összejön egy nővel komolyabban, akkor mehet a fejvakarás, hogy el tudom-e adni árában, illetve mi lesz a hitellel, mennyire vág meg a bank azért, hogy előbb lefizetem?

Vagy mi van akkor, ha mondjuk az "álom" családi házat veszi meg az illető (10 év kölcsönre), a szíve választottja meg közli, hogy ő ugyan nem hajlandó falun vagy kertvárosi környezetben élni, adja el?

2018. jún. 1. 14:14
 20/50 anonim ***** válasza:
74%

"Azért aki mondjuk 32 éves korára nem jut el oda, hogy akár hitellel vegyen egy garzont".

1. Ma MO lakáshitelt felvenni 20-30 évre öngyilkosság.

Mer ha elveszti az állást mit csinál ?

2. Mért nem te veszel fel ha neked annyira fontos ?

2018. jún. 1. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!