Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiak ti már nem akartok rendes
párkapcsolatott?
Figyelt kérdés
Folyamatosan csak olyanba futok bele akik csak szexet akarnak vagy szeretőt keresnek. Ha egyedülalló akkor is max ilyen baratsag extrakkal. Felválani vagy hasonlót még véletlenül sem.
39 vagyok, sosem volt még párkapcsolatom, így nem tudom, mi az a jó, de azt sem, hogy, mi az a rossz kapcsolat. Csak látom, hogy majd mindegyik széthullik...
Van-, lenne egy ilyennek értelme?
2021. febr. 4. 21:13
33/69 anonim válasza:
Nem értem miért sértődik meg sok nő! A mai modern világ azt tűzte ki a zászlajára, hogy minden de minden az egyénről szól. Emellé társult a szabadosság is, itt a gyk-n is az olvasható a nők részéről, hogy 30-50 szexpartner teljesen átlagos egy 30 éves nőnél. Sőt, már az első randin, egyhetes netes ismerkedés után sem probléma. Ezek után miért a férfiakban keresed a hibát? Ők csak benne szeretnének lenni abban a 30-50 szexpartnerben. Sőt, hogyha már az első héten jóllaknak a desszerttel, miért gürizzenek tovább? Mindig terülj asztalka fogadja őket, szerinted a házimunkára meg a gyereksírásra vágynak? Nem. Kitáraznak, majd mennek a dolgukra. Ezt meg lehet köszönni a "modern nőknek", akiknek a szex csak holmi futó szórakozás.
2021. febr. 5. 08:42
34/69 anonim válasza:
Ez ugyanolyan általánosítás, mint hogy a nők csak komolyat akarnak. Van ilyen is, olyan is. Én 41 vagyok, férfi, és komolyat akarok. Vagyunk így többen is.
2021. febr. 5. 09:13
35/69 anonim válasza:
Akkor mi akadályoz meg benne?
2021. febr. 5. 09:41
36/69 anonim válasza:
Kérdés számodra mit jelent pontosan a "rendes kapcsolat", mert csak azt írtad le körülbelül, hogy mi nem az!?!
Én szeretnék kapcsolatot, a barátság extrákkal-nál többet, de adtak a mosógépemhez Használati Útmutatót és, ha jól össze pakolok akkor egy üres fiókot tudok varázsolni a komódomban.
F46.
2021. febr. 5. 09:44
37/69 anonim válasza:
35: Nem is írtam, hogy akadályoztatva vagyok (persze a covid miatt kicsit nehezebben megy). De eddig is komoly kapcsolataim voltak, és ezután is lesz, azon vagyok (több éves kapcsolat, majd szakítás után).
Itt a GYKn mindig elmondják a csajok, hogy 3 gyerekkel is 2 perc alatt találtak férfit, hogy 50 évesen is tucatnyian másznak utánuk, és ha egy férfi kételkedik, akkor 0%
Mert egy nőnek ezt kell mondania itt hivatalbol h a százalèka 80 felett legyen. Meg azt is kell mondani h nem szamit a pasi kulseje, hany baratja van, mennyi penze van. Aztan kimesz az utcara es 180 fokban mast latsz, mint amit itt vartyognak a nők ,hivatalbol,, Szoval ha itt barki barmit elhisz a noknek, az nagyon naiv.
2021. febr. 5. 12:23
40/69 anonim válasza:
Személy szerint azért nem akarok párkapcsolatot, mert amennyivel egy kapcsolat jobbá tudná tenni - ha tudná egyáltalán - az amúgy is nekem teljesen megfelelő életemet, ahhoz képest aránytalanul sok energia, idő, pénz ráfordításával járna. Egyeztetés, kompromisszum, mit, hogy, hova, mikor, vidd el, fúrd fel, oldd meg, találd ki, érezd meg, értsd meg, fogadd el és társai. Plusz a megfelelő rendszerességű, mennyiségi és minőségi szexet is biztosítsd. Köszi, nem. :) F50.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!