Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 feletti férfiak ti már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti férfiak ti már nem akartok rendes párkapcsolatott?

Figyelt kérdés

Folyamatosan csak olyanba futok bele akik csak szexet akarnak vagy szeretőt keresnek. Ha egyedülalló akkor is max ilyen baratsag extrakkal. Felválani vagy hasonlót még véletlenül sem.

Miért nem szeretnétek normalis kapcsolatott?

2021. febr. 4. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
100%

#40:

"fúrd fel,"

:)))

Milyen igaz amiket írtál...

Viszont a testiség(nemcsakszex) nem hiányzik?

2021. febr. 5. 14:03
 42/69 anonim ***** válasza:
28%
Azt nem mondom, hogy nem, de ilyen áron nem kérem. :)
2021. febr. 5. 14:20
 43/69 anonim ***** válasza:
23%
Jogos! Annyira profik a nők a behálózásba, uralkodásba. Csak akkor megy a sírás, amikor annyira madarak, hogy összeállnak valamu ultra nyomival, aki magasról sz*rik rájuk. Persze az elején ő a szuper macsó, a tökéletes férfi. Lehet mellette szenvedni, de sebaj, majd ők megváltoztatják. Aztán nem jön be. A normális férfi meg 1-2 év után ugyan nagyon kényelmes, de dög unalmas. Jajjj szegény nők, nem jó semmi. Ugyanez megy a társkeresés című tragikomédiában is. Én vagyok a felvilágiosult modern nő, aki nagyon okos, nagyon művelt, nagyon céltudatos, nekem nem jó ám az átlag+5. Majd 40 felett meg itt tobzódnak, hogy jó lenne már valaki(ugyancsak a szuperman), meg a komoly kapcsolat. :D Hoooogyne, minden férfi vágya az ilyen ejrópér liberál nő. A szépség meg muladndó, ezt sem árt elfelejteni. A férfinek meg mi az üzlet abban, hogy veletek kelljen-feküdjön szenvedjen? Nyugi, rengeteg nőnek nincs morális korlátja, így szexhez jut a férfi ha akar. Nos ehhez mit szóltok? NŐK 5 perc alatt szexet adnak egy férfinek! Nem érződik benne a kettősség? Ti vagytok a 21-ik század über-über-über felmagasztalt, agyonreklámozot neme, mégis pontosan TI miattatok úszik el a hajó. :)
2021. febr. 5. 20:44
 44/69 anonim ***** válasza:
65%
Sosem engedném, hogy harmonikus, letisztult életem kis lagúnájának nyugodt víztükrébe egy nő jó csobogósan belehugyozzon.
2021. febr. 6. 11:50
 45/69 A kérdező kommentje:

Nem a ferfi no viszony volt a kerdes.

De csodalkozva latom h megint alig par normalis valasz volt.

Visszakerdeznek akkor te miert akarsz not? Mi a jo nekem abban h adott esetben irrelais elvarasaid vannak? Ha onmagam kepes vagyok anyagi biztonsagot teremteni ha onnallo munkam eletem van. Akkor te mit ferfi mit tudnal adni nekem??? Mint tars?

De ha mar...

A ferfi es no viszonya atalakuloban van . Ez teny. A regi normak mar nem mukodnek. Mar nem a ferfi a egyeduli penzforras nem o a csaladfenttarto. A no is dolgozik penzt keres. De a kapcsolatokban itt meg is all az egyenloseg. Mert a hazimunka es a gyerekneveles meg mindig a nok "munkaja" a ferfiak nagyon kis szazaleka veszi ki a reszet ebben es meg kevesebb az aki a lathatatlan munka felet elvalaja.

Az egyenloseg majd akkor leaz teljes ha a ferfiak is kepesek lesznek hatra tolni az egot es tarskent letezni.

Ha a parod mos rad foz takarit minden nap/heten akkor asszem mem nagy dolog h felfurd a polcot es eltold a kanapet h a parod ott is felmoshassa a padlot helyetted.

Kompromisszum es konszenzus az alapja egy parkapcsolatnak. De amig a nok erre jobban hajlanak es a ferfiak elvarnak addig mehezen lesz egyenloseg a felek kozott.

Ok kelleg vagy 1-2 generacio ig ezek a harcok elmulnak es megtalalja a no es a ferfi is az uj szerepeit.

2021. febr. 6. 11:54
 46/69 anonim ***** válasza:
17%
Mosok, főzök, takarítok magamra és ezért nem kell hálásnak lennem senkinek. Ilyenkor mi van? :D F.
2021. febr. 6. 12:44
 47/69 anonim ***** válasza:
93%

"... a ferfiak nagyon kis szazaleka veszi ki a reszet ebben..."

Ők azok akik egyedül élnek, nem akarnak "rendes párkapcsolatot, 40 felett"...

2021. febr. 6. 14:02
 48/69 anonim ***** válasza:
83%
Én meg házas férfiként maximálisan kiveszem a részem a házimunkából is. Emellett a fizetésem is magasabb mint az átlag, megyei vezetőként nem esett le a gyűrű az ujjamról ha dolgozni kellett. Igaz, 26 éves korom óta már elkeltem. Ha most elválnék, 120% hogy nem mennék bele közösködésbe, egy fedél alá sem költöznék senkivel. Semmi kedvem nem lenne már ismerkedni, jópofizni, csiszolódni. Ezek az idők már elmúltak, ráadásul már egy 40-es nő nem képvisel akkora vonzerőt, hogy félretegyek mindent és együtt éljek vele. Még mielőtt szó érné a ház elejét, a múlt héten a ******-ban voltam a lányommal vásárolni, és a mögöttem álló éppen csak idős hölgy jól esően annyira fiatalnak nézett, hogy azt mondta a fia lehetnék...45 évesen... :D Szóval nulla felesleg, feszes test, nem kopaszodom, nem szőrös a hátam, megvan az összes fogam, egzisztenciálisan remek a helyzetem. Nem lennék abban a helyzetben, hogy a túlélésemhez szükség lenne egy kapcsolatra. Viszont egy nőnek főnyeremény lennék minden téren. Még így is vannak próbálkozók. Akkor most mondj egy indokot, miért mennék bele egy tartós kapcsolatba??? Már írtam jelenleg házas vagyok, szóval van rálátásom mindkét oldalra.
2021. febr. 6. 15:00
 49/69 anonim ***** válasza:
77%
Azt kell látni, hogy egy kb. 50 éves, egyedül élő, önálló, rendezett anyagiakkal és lakhatással rendelkező, saját magát kiválóan ellátó embernek megvan a teljes élete. Munka, hobbi, sport, szabadidős tevékenységek egyedül vagy társakkal, egyszóval remekül kitölti a napjait az elfoglaltságaival. Mit tud ehhez egy nő hozzátenni, mi az amivel hozzá tud járulni ahhoz, hogy az ember, aki eleve jól érzi magát a bőrében és jókedvűen éldegél, még jobban érezze magát? Úgy van: szexet. Ilyen egyszerű, ennyi a titok. F50.
2021. febr. 7. 09:47
 50/69 anonim ***** válasza:
0%

#49:

Igen, ez az igazság, persze mellette lehetnek barátok is, olyan programokkal, ha van igény, ami egyedül nem jó, élhetnek simán egymás mellett együtt vagy külön is.

Ezt kéne belátni középkorú nőknek, vagy családot már nem akaróknak.

2021. febr. 7. 09:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!