Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiak ti már nem akartok rendes párkapcsolatott?
Folyamatosan csak olyanba futok bele akik csak szexet akarnak vagy szeretőt keresnek. Ha egyedülalló akkor is max ilyen baratsag extrakkal. Felválani vagy hasonlót még véletlenül sem.
Miért nem szeretnétek normalis kapcsolatott?
Nem magyarázom a bizit, de legalább bevállalom, hogy szerintem alkalmatlan vagyok a komoly párkapcsolatra. :D Szerettem volna mindég is, de nem jött össze, csak egy rövid, meg egy picivel hosszabb. Személyiségemből fakadóan nem vagyok az alkalmik és a szexkapcsolatok híve, így marad az egyedülélés háziálattal. :)
Kezdem elfogadni ezt és nem is lázadok/görcsölök emiatt már. :) Lehetőség elől nem rohanok el, csak tudom objektíven mi a helyzet(em).
Sajnos én is ezt tapasztalom, csalódott is vagyok miatta rendesen.
40-esekkel ismerkednék főleg, 31 vagyok ez a korkülönbség ideális szerintem esetleg 35-től is.
De aki elvált élvezi a függetlenséget a legtöbb megtört a válás után ,akinek meg eddig sem volt komoly akkor most sem akar.
Nagyon nehéz ügy. És mielőtt megkapnám, Átlagos emberekkel ismerkedem egyik sem milliárdos.
Kedves Kérdező!
Mi a meglátásod, hogyan lehetne a tartós, elkötelezettségen alapuló kapcsolatot akaró negyven feletti férfiak közül a számodra alkalmas partnert megtalálni? Érdekel a problémamegoldási módszered.
Miért egy 40-es férfinél keresed a komoly kapcsolatot?
Lett volna lehetőséged rá, hogy megtaláld egy 20-40 közötti férfiben. Azokban az években mit csináltál?
Most hirtelen úgy döntesz, hogy neked mégis komoly kapcsolat kell, és akkor álljon vigyázva az egész világ? Ez nem így működik.
Akik komoly kapcsolatot akarnak 40 évesen, azok általában már 35 évesen is akartak és elkeltek időben. Aki meg 40 évesen akar még komolyat, az olyan nőt keres hozzá, aki az elmúlt 20 évét nem cicázta el.
f/40+
Komolyat szeretnék. Egy olyat keresek aki tartós pàrkapcsolatból lépett ki.
Olyan semmiképp nem kell aki túl van a 200 adik pasin. Mert fiatalon ki akarta magát élni, mostanára elahsunált kiégett lotyó.
17 Gyereket sosem szerettem volna így ez nem téma. Nem hiszek abban,hogy ha ez a kapcsolat a vége felé megromlott akkor a papír bármiben is változtatott volna rajta.
Nem ettől lesz jó vagy rossz egy kapcsolat, 7 -7,5 évig papír nélkül is remek volt.
A komoly kapcsolat nem feltétlenül egyenlő azzal ,hogy házasság kell.
De nem is az kell, amikor néha összejárni mint a kamaszok.
Kedvencem mikor írja : először legyen laza aztán lehet átvált komolyra 😀😀 Eddigi legviccesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!