Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek fontos, hogy a férfi huszonévesen saját lakásban éljen, azok felfogják, hogy 99%-ban ez nem a férfitől, hanem a szüleitől elvárás?
Akiknek huszonévesen van lakásuk, 99%-a nem saját maga kereste meg rá, hanem a szülőktől kapták. A számolás megy? Hogy mennyi egy lakás ára, és mekkora fizetésből mennyit kell félretenni mennyi időn keresztül? Amit egyszerűbb összegyűjteni otthon lakva, de ha az ember albérletben van és úgy gyűjt lakásra emellett, azt még nettó 500ezres fizetéssel sem gyűjti össze 35 éves kora előtt. Aztán nézzük meg, ki keres nettó 500 felett huszonévesen. A csaj, aki elvárja, vajon keres annyit?
Eleve az átlagbér nem elég ahhoz, hogy fedezze az albérletet+étkezést+minden egyéb havi költséget. Az embernek nettó 300 vagy afölött kell keresnie csak azért, hogy elvegetáljon, de úgy még nem tud gyűjteni saját lakásra ami így később sem lesz.
Ez miféle előny, hogy valakinek a szülei alátesznek lakást, akinek ehhez semmivel nincs nagyobb érdeme mint másnak, és ettől a férfit a nők többre tekintik? Olvastam másik ehhez kapcsolódó kérdést is, és ebből nekem az jön le, hogy a szülők nemcsak lakást vesznek a fiúnak, hanem ezzel nőt is.
Ettől a férfi semmivel nem jobb, életképesebb, ügyesebb, csak mert adtak neki valamit.
Ez a nők agyáig nem jut el? Vagy nem is érdekli őket, hanem csak az a lényeg, hogy beleüljön a jóba, amit nem a férfi teremtett meg, hanem az ősei?
Ha csak gyűjtőd a pénzed a jelenlegi extrém ingatlanàrak mellett lassan fog összejönni a pénz, a pénzromlást is figyelembe vêve illetve hogy ha forintba van a pénzed folyamatosan romlik.
Fektesd be, forgasd vannak lehetőségek hogy megduplázódtak ha okosan csinálod.
Mindenki más lehetőségekkel indul az életben ezen értelmetlen agyalni.
"A nőnek van, tehát már eleve van hely, ahol kettesben lehetnek"
És nem érzi rosszul a férfi, hogy nem fele-fele ad a kapcsolatba, hanem máris cuccolna a nőhöz?
Nem kell szülőket kerülgetni, és lehet hangosan is kefélni, meztelenül mászkálni a lakásban.
Ezért jó a saját.
Miért lenne fontos, hogy te vetted, vagy a szülők?
Szerinted a nőket érdekli?
Már az is valami, ha albiba mész, vagy a nődhöz költözöl.
44 évesen nekem sincs saját lakásom. Akkor lesz, ha öröklök.
Az asszonynál lakok.
"És nem érzi rosszul a férfi, hogy nem fele-fele ad a kapcsolatba, hanem máris cuccolna a nőhöz?"
1. Azt nem ő adta bele, hanem a szülei.
2. Én nem érezném magam rosszul, mert például esélyes, hogy az ő fizetésének a négyszeresét keresem, és valószínűleg abból menne a közös programokra való költés nagy része, és ezt saját magam értem el és én adtam bele.
Kizárt dolog, hogy te 1 milliót keress 😂😂😂
Otthon laksz még, nem is albiban 😂😂
De teljesen mindegy, hogy ki adta bele, nem a NAV vagy. Az a lényeg, hogy kié.
Nem engedném, hogy többet fizess, csak mert többet keresel, wtf?
Ez akkor is szánalmas, hogy egyeseknél ez akadályt jelent, vagy ez alapján választanak párt.
Érdekes, a férfiakat ez nem érdekli, nem igazán szempont párválasztáskor, hogy a szülők mit adtak a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!