Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek fontos, hogy a férfi huszonévesen saját lakásban éljen, azok felfogják, hogy 99%-ban ez nem a férfitől, hanem a szüleitől elvárás?
Akiknek huszonévesen van lakásuk, 99%-a nem saját maga kereste meg rá, hanem a szülőktől kapták. A számolás megy? Hogy mennyi egy lakás ára, és mekkora fizetésből mennyit kell félretenni mennyi időn keresztül? Amit egyszerűbb összegyűjteni otthon lakva, de ha az ember albérletben van és úgy gyűjt lakásra emellett, azt még nettó 500ezres fizetéssel sem gyűjti össze 35 éves kora előtt. Aztán nézzük meg, ki keres nettó 500 felett huszonévesen. A csaj, aki elvárja, vajon keres annyit?
Eleve az átlagbér nem elég ahhoz, hogy fedezze az albérletet+étkezést+minden egyéb havi költséget. Az embernek nettó 300 vagy afölött kell keresnie csak azért, hogy elvegetáljon, de úgy még nem tud gyűjteni saját lakásra ami így később sem lesz.
Ez miféle előny, hogy valakinek a szülei alátesznek lakást, akinek ehhez semmivel nincs nagyobb érdeme mint másnak, és ettől a férfit a nők többre tekintik? Olvastam másik ehhez kapcsolódó kérdést is, és ebből nekem az jön le, hogy a szülők nemcsak lakást vesznek a fiúnak, hanem ezzel nőt is.
Ettől a férfi semmivel nem jobb, életképesebb, ügyesebb, csak mert adtak neki valamit.
Ez a nők agyáig nem jut el? Vagy nem is érdekli őket, hanem csak az a lényeg, hogy beleüljön a jóba, amit nem a férfi teremtett meg, hanem az ősei?
Azt a lakást egyszer valószínűleg megörökli az illető. Esetleg ez válasz a kérdésedre.
Amúgy szerintem neked a személyiségeddel lehet gond. Nem tűnsz ostobának, szegény sem vagy. Nem tudom hogyan nézel ki, de azok a férfiak szoktak "sírni" a nők miatt, akik magukkal sincsenek rendben, ezáltal a nőknél sincsenek sikereik.
23l
Nem olvastam el végig az összes választ, mert az tul sok idő lett volna. Bár én a magam 22 évével harmadéves egyetemistaként nem rendelkezem még fizetéssel, gazdaságinformatikusnak tanulok. Emellé nő vagyok és még szőke is. ;)
Kihívásokkal jöttem a világra: Észak-Magyarországi származású vagyok (nem kell bemutatnom, ez a hely élhetetlen), kritizáló, mérgező családi-környezetben nöttem fel ahol nem lehet megfelelni. Konkrétan menekülök itthonról, a megoldást ebben a szakmában találom, szeretek tanulni, tetszik az infó is meg a gazdasági oldal is és jol is lehet vele keresni ha jó vagy benne. Tudod mi a hajtóerőm? Az hogy végre a saját lábamon álljak és ne kritizáljon senki. 20 évig elég volt, köszönöm szépen.
Az első párkapcsolatomban élek még mindig, már lassan 8 éve együtt vagyunk de mivel kőzel egy idösek vagyunk nem költözött még el a barátom otthonról. Én az egyetem alatt náluk lakok mert a településről bejárni olcsóbb, mint albérletet fizetni (nem diákmunkázom, a tanulásra megy el az idöm, mert nálunk aki szakelső, annak 500 000 ütheti a markát én ezt már 2x megszereztem) + tud segíteni nekem mert ő is IT-s szakon van. De a családjában rengeteg gond van az utóbbi időben, ezen felül neki is vannak lehúzós rokonai, őt is lehúzzák családon belül, nem értik miért "ül annyit a gép előtt" (programozó, ügyes benne) és sajnos az ő anyukája is olyan, hogy mindenbe beleszól és jobban tud mindent pl. hogy vágom a krumplit (balkezes vagyok), miért tanulok ennyit ennek nincs értelme (van:-)) stb.). A végeredmény az, hogy ügyetlennek érzem magam, aki semmihez nem ért.
Én ilyen helyen nem szeretnék élni hosszútávon, böven elég volt a családom hülyeségeit hallgatni, meg is tépázta a magamba vetett hitem.
Számomra azért számítana az, hogy a leendő párom hol él, mert ha az ö családja is hasonló, nem szeretnék több, mint 2 évtized lehúzó környezet után egy hasonlóban megrekedni, mert akkor sosem jön helyre az önbecsülésem. Akkor már inkább albérletbe megyek, mintsem ezt hallgassam, mégha kútba dobott pénz is. Amint módomban áll majd a jövöben, le is fogok lépni egy albérletbe. Számomra a mentális jólét gondolata többet érne, mint a nagyobb pénzgyűjtögetés, mégha sokkal több teher is lenne rajtam emiatt. De ehhez teszek én is, képzem magam, aztán remélem hogy be is válik.
Nem tudom, ez mennyire válasz kérdésedre, de tudnod kell, hogy ilyen dolgok is lehetnek a háttérben.
92 Az nem feltétlenül ehhez a témához tartozik, hogy miért nincsenek "sikereim" a nőknél. Hogy nézek ki... kifejezetten jóképűnek tartanak.
Személyiségemmel lehet gond? Az biztos. Több is. Például nem vagyok hajlandó kompromisszumokat kötni és sem magammal nem vagyok elégedett, sem másokat nem gondolok elég jónak.
De legalább a munkában eredményes ez a hozzáállás.
Szoval ez az egesz litania itt arrol szol hogy a kerdezo sajat magat nyugtatja..hogy ezek a hulladek nok mennyire gazak mennyire anyagiasak mennyire gyuloli az ilyent.
Oke. De ettol meg egyetlen egy sem all szoba vele. Tehat csak onmagat biztatja nyugtatja hogy az osszes no akinek barmit is jelent hogy ne anyuval eljen 30 evesen a leendo ferje az egy nagy nagy K...
Es ezek a nagy nagy K-k marha boldogok mas pasi mellett.
:)
Majd nem lesznek boldogok. Megtalálja a zsák a foltját. Általában azok a nők, akiknek ennyire fontosak az anyagiak, olyan pasit találnak meg, akiknek csak a szépségük miatt kell.
Mivel egyik sem a lélek alapján választ.
Az ilyen nő majd szépen le lesz cserélve egy fiatalabbra, amikor elkezd idősödni, aztán majd kereshet valami balekot aki befogadja a két gyerekével.
De lehet, hogy ő maga lép majd le, mert annyira nem szeretik már majd egymást. Általában így szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!