Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek fontos, hogy a férfi huszonévesen saját lakásban éljen, azok felfogják, hogy 99%-ban ez nem a férfitől, hanem a szüleitől elvárás?
Akiknek huszonévesen van lakásuk, 99%-a nem saját maga kereste meg rá, hanem a szülőktől kapták. A számolás megy? Hogy mennyi egy lakás ára, és mekkora fizetésből mennyit kell félretenni mennyi időn keresztül? Amit egyszerűbb összegyűjteni otthon lakva, de ha az ember albérletben van és úgy gyűjt lakásra emellett, azt még nettó 500ezres fizetéssel sem gyűjti össze 35 éves kora előtt. Aztán nézzük meg, ki keres nettó 500 felett huszonévesen. A csaj, aki elvárja, vajon keres annyit?
Eleve az átlagbér nem elég ahhoz, hogy fedezze az albérletet+étkezést+minden egyéb havi költséget. Az embernek nettó 300 vagy afölött kell keresnie csak azért, hogy elvegetáljon, de úgy még nem tud gyűjteni saját lakásra ami így később sem lesz.
Ez miféle előny, hogy valakinek a szülei alátesznek lakást, akinek ehhez semmivel nincs nagyobb érdeme mint másnak, és ettől a férfit a nők többre tekintik? Olvastam másik ehhez kapcsolódó kérdést is, és ebből nekem az jön le, hogy a szülők nemcsak lakást vesznek a fiúnak, hanem ezzel nőt is.
Ettől a férfi semmivel nem jobb, életképesebb, ügyesebb, csak mert adtak neki valamit.
Ez a nők agyáig nem jut el? Vagy nem is érdekli őket, hanem csak az a lényeg, hogy beleüljön a jóba, amit nem a férfi teremtett meg, hanem az ősei?
Mondom hogy baromira savanyú neki a szőlő. Aaaa őt "egyáltalán de nem" érdeklik ezek a nők!!!! 😂 Azért vergődik meg szidja őket!!! Rühelli őket! Ki nem állhatja.
Sőt! Most azt is megmondta hogy boldogok sem lehetnek! És balek aki velük van! Meg úgyis tönkremennek! Persze kérdező neked nem kell aggódni egyikőjük sem fog soha ebbe a büdös életbe mégcsak felédfordulni sem. Nehogy visszaköszönni.
Gyűlöld őket tovább!!! Ezaz!!! Ettől még ők magasról tesznek rád ahogy eddig is. :D
Tévedsz. Az aranyásóknak valóban nem kellek, de általában jobban tetszem a nőknek, mint a férfiak nagy része. De még azok egy részének is, mivel vagyon téren is jobban állok, mint azok a férfiak, akik sem lakást nem kaptak, sem ilyen karrierjük nincs, mint nekem.
Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy nem kaptam a szülőktől akkora kezdőlökést, mint mások, de ilyen fizetéssel, éveken belül összegyűjtöm és nekem is meglesz rá, sőt, utána pedig nemcsak utolérem őket, hanem le is körözöm. Ami egyben azt is jelenti, hogy már azoknál is jó leszek, akiknek mindenképpen a lakás kell. Persze nálam akkor sem lesz esélyük.
100 nőből jó, ha 10 elvárja hogy saját lakással rendelkezzen a kiszemelt férfi. A maradék 90 pedig a magyar valóságban él :D
Hidd el, a 90-ből is tudsz válogatni magadnak megfelelőt. Ha valóban jóképű vagy és gazdag, és jobban tetszel a nőknek mint a többi férfi átlagban, akkor mi a probléma? Simán tudnál válogatni.
Valami itt gyanús...
Nem vagyok egyszerű eset, túl sokat várok el magamtól ezért nem vagyok kibékülve magammal, másokkal sem vagyok megelégedve, sokaknak tetszem de szinte mindegyikkel van valami bajom, ami miatt nem akarom elfogadni komoly kapcsolatbeli barátnőnek. Mindemellett zárkózott vagyok, különc, tehát eleve nem is engedek közel magamhoz sok embert. És sokáig szorongtam is. Mostanra már egész jó önbizalmam lett, legalább ez már nagyjából megoldódott.
Kielégítő válasz?
Igen :D Ebben az esetben pedig magadon kell dolgoznod és jönni fognak a nők is, akár van lakásod akár nincs. Nekem pl. sose volt 1 milliós fizetésem, se lakás, autóm most sincs, mégis van egy kívül-belül átlag feletti barátnőm.
Érdemes szakember segítségét felkeresned (ha eddig esetleg nem tetted volna meg), annak érdekében, hogy megtaláld a belső egyensúlyt.
Nem itt ennéd a kefét ha minden olyan jó lenne.
De jót nevetünk rajtad. 😂😂
Mondtam ilyet, hogy minden jó?
Épp azt írtam, hogy elég nagy baj, hogy a nők nagy része ilyen ostoba. A kevés normális pedig nagyon kelendő. Te egész biztosan nem tartozol közéjük, soha nem is fogsz. De nekem még lehet.
Istenem mekkora balfsz vagy.. ffi vagyok. Nem nő vagyok..Nőkről írtam.. Ne aggódj pajtás ekkora zsák szeméttel egyik jó nő sem fog leállni. Nem kell menekülnöd előlük. Senki se akarja a gyerekszobádból hallgatni a mama horkolását.
Hokizz magadban. Bár már lehet a jobbkezednek se kellessz. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!