Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek fontos, hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek fontos, hogy a férfi huszonévesen saját lakásban éljen, azok felfogják, hogy 99%-ban ez nem a férfitől, hanem a szüleitől elvárás?

Figyelt kérdés

Akiknek huszonévesen van lakásuk, 99%-a nem saját maga kereste meg rá, hanem a szülőktől kapták. A számolás megy? Hogy mennyi egy lakás ára, és mekkora fizetésből mennyit kell félretenni mennyi időn keresztül? Amit egyszerűbb összegyűjteni otthon lakva, de ha az ember albérletben van és úgy gyűjt lakásra emellett, azt még nettó 500ezres fizetéssel sem gyűjti össze 35 éves kora előtt. Aztán nézzük meg, ki keres nettó 500 felett huszonévesen. A csaj, aki elvárja, vajon keres annyit?

Eleve az átlagbér nem elég ahhoz, hogy fedezze az albérletet+étkezést+minden egyéb havi költséget. Az embernek nettó 300 vagy afölött kell keresnie csak azért, hogy elvegetáljon, de úgy még nem tud gyűjteni saját lakásra ami így később sem lesz.

Ez miféle előny, hogy valakinek a szülei alátesznek lakást, akinek ehhez semmivel nincs nagyobb érdeme mint másnak, és ettől a férfit a nők többre tekintik? Olvastam másik ehhez kapcsolódó kérdést is, és ebből nekem az jön le, hogy a szülők nemcsak lakást vesznek a fiúnak, hanem ezzel nőt is.

Ettől a férfi semmivel nem jobb, életképesebb, ügyesebb, csak mert adtak neki valamit.

Ez a nők agyáig nem jut el? Vagy nem is érdekli őket, hanem csak az a lényeg, hogy beleüljön a jóba, amit nem a férfi teremtett meg, hanem az ősei?

2021. jan. 20. 16:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 A kérdező kommentje:
Nekem aztán mindegy, te dolgod, de nem kis esély van rá, hogy lehetett volna egy mostaninál még jobb férfi az életedben, ha nem szűrted volna ki már a megismerés előtt az alapján, hogy nincs még lakása. Nemcsak neked, hanem a hozzád hasonló anyagias nők nagy részének.
2021. jan. 20. 18:50
 42/126 anonim ***** válasza:
94%

41, teljesen tökéletes a "mostani" férfi az életemben, aki már 6 éve a férjem.

Ha így nézzük soha senkinek sem lenne érdemes megállapodnia, mert mindenkinél létezik jobb.

2021. jan. 20. 18:55
 43/126 anonim ***** válasza:
38%
1 es tipikus példája annak hogy milyen ha csak elvárások vannak és a körülmények le vannak szarva.hiszen oldja meg ahogy tudja.igen igazságtalan ez alapján itélni.főleg ha még ezen a szinten sincs amit elvár.mindent igazságtalanságot relativizálsz.ha valaki gazdag családba születik azt miért kéne igazságosnak nevezni ha 500 milla plusszal indit pl ugy hogy semmit nem tett érte?de a minimum az lenne hogy ne talánozzál.
2021. jan. 20. 18:57
 44/126 anonim ***** válasza:
69%
Az mitől anyagias, aki azt várja el, ami neki is megadatott?
2021. jan. 20. 20:01
 45/126 anonim ***** válasza:
72%

Savanyú a szőlő..nincs luxus pinā,minden nő egy utolsó k, jajj istenem. Ez van kosarat kaptál. Nem csak a pénz számít!!! De szívesebben filneznek veled a jó nők saját kanapédon mintha a szomszéd szobában a mama horkolna. Ezvan igen tudom mi mind utolsó k vagyunk a szemedben. Ettől még egyikőnk se áll le veled.

Ezért vagyunk mi az utolsó szemétládák az ilyen pasik mind zsigerből gyűlölnek minket. :DDD

2021. jan. 20. 20:01
 46/126 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
94%
Same shit, different day. Megint az van, hogy a kérdező bepróbálkozott egy olyan nőnél, aki nem a saját kategóriája. Ezerszer lerágott csont, ha összejöttek volna, akkor meg azon hisztizne, hogy nem tud vele mit kezdeni, mert teljesen más a világról alkotott képük. Nem tudom, nekem is volt már elég sok próbálkozásom, randim csajokkal, ha valami nem stimmelt kettőnk között, akkor simán továbbléptem, és kerestem másikat. Igazából ez az "egy-nőn-beakadás" tesz rengeteg nő szemében komplett idiótává egy generációnyi férfit...
2021. jan. 20. 20:15
 47/126 anonim ***** válasza:
74%

Ennyi fizura vennék fel vagy 5 lakásra hitelt és mindet kiadnám.

Lenne 5 lakásod, amik minimum törlesztenék magukat, a futamidő végén meg egy pofás kis "fizetésemelésed".

2021. jan. 20. 20:51
 48/126 anonim ***** válasza:
36%

44 Az mitől anyagias, aki azt várja el, ami neki is megadatott?

ezt gondold át még 1x kérlek..

2021. jan. 20. 21:03
 49/126 anonim ***** válasza:
72%

Átgondolom, és nem értem továbbra sem. Nem többet akar, ugyanazt.

Férfiként is, ha elvárod, hogy a nőnek legyen lakása úgy, hogy neked is van - hol van itt a probléma? Azt várod el, amit hozol.

Elvárni, hogy a másiknak legyen lakása úgy, hogy neked nincs - na az a necces.

2021. jan. 20. 21:17
 50/126 anonim ***** válasza:
60%
lakás és lakás között is van ám különbsés.
2021. jan. 20. 21:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!