Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek fontos, hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek fontos, hogy a férfi huszonévesen saját lakásban éljen, azok felfogják, hogy 99%-ban ez nem a férfitől, hanem a szüleitől elvárás?

Figyelt kérdés

Akiknek huszonévesen van lakásuk, 99%-a nem saját maga kereste meg rá, hanem a szülőktől kapták. A számolás megy? Hogy mennyi egy lakás ára, és mekkora fizetésből mennyit kell félretenni mennyi időn keresztül? Amit egyszerűbb összegyűjteni otthon lakva, de ha az ember albérletben van és úgy gyűjt lakásra emellett, azt még nettó 500ezres fizetéssel sem gyűjti össze 35 éves kora előtt. Aztán nézzük meg, ki keres nettó 500 felett huszonévesen. A csaj, aki elvárja, vajon keres annyit?

Eleve az átlagbér nem elég ahhoz, hogy fedezze az albérletet+étkezést+minden egyéb havi költséget. Az embernek nettó 300 vagy afölött kell keresnie csak azért, hogy elvegetáljon, de úgy még nem tud gyűjteni saját lakásra ami így később sem lesz.

Ez miféle előny, hogy valakinek a szülei alátesznek lakást, akinek ehhez semmivel nincs nagyobb érdeme mint másnak, és ettől a férfit a nők többre tekintik? Olvastam másik ehhez kapcsolódó kérdést is, és ebből nekem az jön le, hogy a szülők nemcsak lakást vesznek a fiúnak, hanem ezzel nőt is.

Ettől a férfi semmivel nem jobb, életképesebb, ügyesebb, csak mert adtak neki valamit.

Ez a nők agyáig nem jut el? Vagy nem is érdekli őket, hanem csak az a lényeg, hogy beleüljön a jóba, amit nem a férfi teremtett meg, hanem az ősei?

2021. jan. 20. 16:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 A kérdező kommentje:

Dehogy csak pár aranyásó. Bár így lenne.

Az a baj, hogy akkor a nők többsége aranyásó.

2021. jan. 20. 18:01
 32/126 anonim ***** válasza:
94%

Olvasd el még egyszer a 25ös kommentet....

Ha én azt állítom, hogy a férfiak többsége veri a nőjét, akkor kézzel lábbal tiltakozol, ugye?

De ha te jelentesz ki ugyanilyet, akkor az okés. Mert te ismered a világ összes nőjének 70 százalékát, ugye? Ja, nem.

2021. jan. 20. 18:04
 33/126 A kérdező kommentje:

Ha egy férfinak kint van tinderen vagy facebookon kép saját autóról, meg hogy saját háza van, sokkal több nő ír vissza, több pozitív visszajelzést kap nőktől, többet tud elhívni randizni, hamarabb talál partnert, ellentétben azzal, akinek nincs.

Tehát lehet azt állítani, hogy sikeresebb a nőknél? Igen. Lehet így a nőket általánosítani? Igen.

2021. jan. 20. 18:10
 34/126 anonim ***** válasza:
100%

"De igen, ezt hívják úgy, hogy a segged alá tolták. Nem tudom ezen mit akarsz kimagyarázni."

Csak nem értem, hogy Magyarországon miért van lenézve az, ami más kultúrában becsülendő: hogy minden generáció azon dolgozik, hogy a következő generációnak könnyebb legyen. Pláne ha nem milliomos vállalkozók.

2021. jan. 20. 18:10
 35/126 anonim ***** válasza:
51%
És mi van akkor ha milliomos vállalkozó épp az anyánál lakik? tudom erre az esély kb 0.00001% de akkor is. 🤔
2021. jan. 20. 18:15
 36/126 anonim ***** válasza:
95%

"Tehát lehet azt állítani, hogy sikeresebb a nőknél? Igen. Lehet így a nőket általánosítani? Igen."

Nem. Azt is látni kéne, milyenek ezek a pasik. Ha a képen az egyetlen változó az autó, akkor sem a nőkről lehet véleményt alkotni, hanem a Tinderes nőkről esetleg.

A férfiaknak nem logikusabbak kellene lenniük?

2021. jan. 20. 18:18
 37/126 A kérdező kommentje:
Hát azért ha az ember 100 nőből mintát tud venni, akkor is, ha nem nagy minta, valószínűleg a többire is nagyjából jól vetíthető le.
2021. jan. 20. 18:21
 38/126 anonim ***** válasza:
94%

100 nő az semmi. Pláne, hogy alapból társkeresős nőkről beszélsz.

Ha itt 100 férfiból a többség nőgyűlölő, akkor a férfiak általában azok?

2021. jan. 20. 18:24
 39/126 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen arról ne is beszéljünk, hogy a tinderre általában nem azok regisztrálnak, akik lelki társat keresnek..
2021. jan. 20. 18:35
 40/126 anonim ***** válasza:
88%
Nézd, nekem volt egy családi hátterem, raktak a seggem alá lakást, fizették a tanulmányaimat. Igyekeztem hasonló "körből" választani, akinek szintén támogató a családja. Így igen, olyan férfit választottam, akinek szintén toltak a segge alá lakást. Volt szegényebb körből jövő párom, nem is egy, vagy az irigykedés és önsajnáltatás ment, vagy az, hogy ő nem fog a nő lakásába költözni, mert az milyen megalázó már. Szóval igen, egy idő után elvárás lett, mert nem volt kedvem ezt hallgatni.
2021. jan. 20. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!