Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek fontos, hogy a férfi huszonévesen saját lakásban éljen, azok felfogják, hogy 99%-ban ez nem a férfitől, hanem a szüleitől elvárás?
Akiknek huszonévesen van lakásuk, 99%-a nem saját maga kereste meg rá, hanem a szülőktől kapták. A számolás megy? Hogy mennyi egy lakás ára, és mekkora fizetésből mennyit kell félretenni mennyi időn keresztül? Amit egyszerűbb összegyűjteni otthon lakva, de ha az ember albérletben van és úgy gyűjt lakásra emellett, azt még nettó 500ezres fizetéssel sem gyűjti össze 35 éves kora előtt. Aztán nézzük meg, ki keres nettó 500 felett huszonévesen. A csaj, aki elvárja, vajon keres annyit?
Eleve az átlagbér nem elég ahhoz, hogy fedezze az albérletet+étkezést+minden egyéb havi költséget. Az embernek nettó 300 vagy afölött kell keresnie csak azért, hogy elvegetáljon, de úgy még nem tud gyűjteni saját lakásra ami így később sem lesz.
Ez miféle előny, hogy valakinek a szülei alátesznek lakást, akinek ehhez semmivel nincs nagyobb érdeme mint másnak, és ettől a férfit a nők többre tekintik? Olvastam másik ehhez kapcsolódó kérdést is, és ebből nekem az jön le, hogy a szülők nemcsak lakást vesznek a fiúnak, hanem ezzel nőt is.
Ettől a férfi semmivel nem jobb, életképesebb, ügyesebb, csak mert adtak neki valamit.
Ez a nők agyáig nem jut el? Vagy nem is érdekli őket, hanem csak az a lényeg, hogy beleüljön a jóba, amit nem a férfi teremtett meg, hanem az ősei?
Azt írtad, hogy korábbi kérdések inspiráltak.
Nme tűnik fel, hogy ott is harmincszor írta le az összes nő, hogy nem a lakás a lényeg? Nem, nem kell, hogy valakinek 25 évesen saját lakása legyen. Az a lényeg, hogy ne legyen életképtelen f.sz, akinek az anyja adja a szájába a falatot (vagy a csöcsöt, mert néha az az érzésem, hogy ha tehetné, még azt szopná). Komolyan ennyire marhára értetlenek vagytok?
Vagy legyen teljesen önálló, vagy ha otthon lakik, akkor segítsen otthon és LEGYEN MEGTAKARÍTÁSA. Elvégre azért lakik otthon, hogy spóroljon. Ez rendben is van, majd kiveszünk közösen egy lakást és közösen gyűjtünk sajátra. Ennyi.
Az eddigi kérdések arról szóltak, akik otthon laknak, szart sem csinálnak otthon és a fizetésüket is elverik.
Arra mégis hogy alapozzak? Ha úgy sem tud félrerakni semmit, hogy otthon lakik, akkor milyen közös jövőt akar? Ezek szerint pont nem a nő akár beleülni a tutiba, hanem a pasi vár egy olyan balekot, akihez odaköltözhet és az anyja helyett utána ő rakja a segge alá a dolgokat.
Azt sem értem minek visitasz, hogy mások csak azért előrébb vannak, mert külön élnek.
Hát baszki.. 1 milliós fizetésből ha olyan baromira úgy gondolod, hogy ezen múlik, miért is nem mész el albérletbe? Ha szerinted ez a puncimágnes, akkor ott a lehetőség.
Ott megy félre az érvelésed, hogy én magam is nő vagyok :D
Nem létezik olyan, hogy A NŐK mint egy önálló állatfaj, akikre kollektíven ki lehet jelenteni akármit.
Biztosan vannak olyanok is, akik így gondolják, de akkor őket el kell kerülni és kész. Mint ahogy a férfiak közt is rengeteg olyan van, aki szerint a nő r_banc ha nem háztartásbeli és festi a haját, de ettől nem lehet kijelenteni, hogy minden egyes férfi a világon így gondolja.
17es voltam
23-as, ezt az egész magyarázatodat megértem, csak egy bökkenő van a dologban.
Ha ugyanez az életképtelen ember saját lakásban lakik, csak mert vettek neki, akkor hirtelen már meg fog felelni az elvárásnak.
"aki a szülőkkel lakik, az csak anyuci pici fiacskája, aki meg külön lakik, az igazi önálló férfi,"
Én vagyok az a 30as aki az anyával él, de a csajok lexarják miért, csak tényként kezelik, ez a probléma..
ebből h a francba gondoljátok hogy életképtelen vagyok? ez előitélet bazz, csak azért mert valaki kopasz nem skinhead, vagy aki gyúr az lehet könyvrátos is 👍
ennyi erővel minden duci csaj lústa, pedig lehet betegsége van.. 🤯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!