Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok: tényleg olyan extra nagy / extra sok elvárás ez irányotokban?
Ma délután ismerkedni kezdtem itt a gyk-n egy huszonéves lánnyal, aki arra kért, hogy írjam le neki a nőideálomat. Lemásolom szó szerint, amit írtam:
„Nőideálom? Ne legyen butuska (legyen legalább középfokú végzettségű), ne legyen túl alacsony hozzám; nagyon tetszenek a kerek(ded) arcú, nem hosszú és nem nagy (kiálló) orrú nők, akiknek az arcán még felnőtt korukban is maradt némi kislányos báj és csak diszkréten sminkelik magukat. Nem tetszik a szolis bőr, a piercing (max. köldökben, de lehetőleg ott se), a tetoválás (vagy ha mégis van, akkor kis diszkrét). A haja lehetőleg ne legyen vállig érőnél hosszabb és előny, ha nem festi. A testalkata ne legyen se sovány, se elhízott. A mellbősége max. közepes, a cickók _lehetőleg_ feszesek, nem megereszkedettek. A gyengéim a szépen szélesedő csípő (lásd pl.: [link] a kerek, formás popsi, és az előbbi képen láthatónál kicsit vaskosabb combok, a formás, izmos vádlik és visszatérve az archoz: a (viszonylag) kicsi fogak, amelyeknek nem kell csili-vili hófehérnek lenniük.
Legyen józan életű, ne az a bulizós/partizós típus, ne dohányozzon, ne drogozzon, még alkalmilag se. Nagy pluszpontot jelent a szememben, ha érdekli minden, ami az egészségmegőrzéssel, az öregedés késleltetésével kapcsolatos, vmint ha szeret és tud is (vagy szeretne megtanulni) főzni.
Ne tartsa szánalmas hülyének a természetkedvelő, »zöld« beállítottságú embereket.
És hát igen, szeresse a szexet... Ne idegenkedjen az ajkai és a nyelve intenzív használatától a számtól az ágyékomig terjedő területen... :) Amúgy nem kell semmi rosszra gondolni, nem vagyok egy perverz alkat, pl. semmi vonzót nem találok az anális szexben.”
A válasza ez volt: „Alig vannak elvárásaid...kíváncsi lennék ezek után te mit tudsz "felmutatni" :)”
Srác létemre én is azt mondom h tényleg sokat akarsz egyszerre...
Mondom az enyémet: A csajnak legyen jó teste, szép arca, jó melle, legyen kicsit perverzebb(orál alap legyen, videó a szexről, kocsiba szex, néha teperjen le). Emellett legyen normális a viselkedése! (ihat, cigizhet!) drogokat nem díjazom, de a könnyebbektől nem tiltom!
Belsőnél tényleg az a lényeg, hogy normális legyen a gondolkodása.
A jelenlegi barátnőm pont ilyen, összesen le kéne dobnia 5 -10 kilót. Ettől eltekintve tökéletes!
"Ezek nem túl nagy elvárások, meg szerintem párról magad is le tudnál mondani, ha amúgy tetszene egy lány"
Igen, és hangsúlyoznám, hogy a kérdése az IDEÁLOMra vonatkozott.
A külalakra vágyni nagyon veszélyes, mert az első gyermek úgy hazavághatja az összes kiterjedését, hogy csak nézel. És akkor mit csinálsz? Írsz egy új listát valaki másnak?
Hidd el, az értékrended igazából nem mérvadó.
Az a lényeg, hogy te legyél szerethető ember.
Az meg aztán, hogy a minimum középfokúval már nem butuska...helyből 10 sztorival tudnám cáfolni, ebből 3 felsőfokú "butuska" 7 meg olyan mint a föld, érettségi ide vagy oda. De vannak olyan ismerőseim is, akiknek nem volt lehetőségük továbbtanulni az általános után, de az első kanyarban bármelyik lányt lehagyják az előző tízből.
Csak egy kérdés: a nem veleszületett adottságok közül mégis melyik olyan irreálisan teljesíthetetlen? Én nem látok ilyet... esetleg azon sértődtetek meg, hogy ti biza nem tudjátok ezeket felmutatni? (:
Vagy azon, hogy jó szokás szerint aszittétek, hogy ilyen listával járja a várost, és aki egynek is nem felel meg, az kuka? Miközben ideálról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!