Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akiknek fontos, hogy a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek fontos, hogy a férfi huszonévesen saját lakásban éljen, azok felfogják, hogy 99%-ban ez nem a férfitől, hanem a szüleitől elvárás?

Figyelt kérdés

Akiknek huszonévesen van lakásuk, 99%-a nem saját maga kereste meg rá, hanem a szülőktől kapták. A számolás megy? Hogy mennyi egy lakás ára, és mekkora fizetésből mennyit kell félretenni mennyi időn keresztül? Amit egyszerűbb összegyűjteni otthon lakva, de ha az ember albérletben van és úgy gyűjt lakásra emellett, azt még nettó 500ezres fizetéssel sem gyűjti össze 35 éves kora előtt. Aztán nézzük meg, ki keres nettó 500 felett huszonévesen. A csaj, aki elvárja, vajon keres annyit?

Eleve az átlagbér nem elég ahhoz, hogy fedezze az albérletet+étkezést+minden egyéb havi költséget. Az embernek nettó 300 vagy afölött kell keresnie csak azért, hogy elvegetáljon, de úgy még nem tud gyűjteni saját lakásra ami így később sem lesz.

Ez miféle előny, hogy valakinek a szülei alátesznek lakást, akinek ehhez semmivel nincs nagyobb érdeme mint másnak, és ettől a férfit a nők többre tekintik? Olvastam másik ehhez kapcsolódó kérdést is, és ebből nekem az jön le, hogy a szülők nemcsak lakást vesznek a fiúnak, hanem ezzel nőt is.

Ettől a férfi semmivel nem jobb, életképesebb, ügyesebb, csak mert adtak neki valamit.

Ez a nők agyáig nem jut el? Vagy nem is érdekli őket, hanem csak az a lényeg, hogy beleüljön a jóba, amit nem a férfi teremtett meg, hanem az ősei?

2021. jan. 20. 16:29
 71/126 anonim ***** válasza:
21%

Nekem nem azzal van bajom, hogy nincs saját háza, de én sem állnék szóba vele ha a szüleivel élne, elmondom miért:

- mamahotel

-képtelen ellátni magát, számlát fizetni, mosni, főzni, takarítani, egy szerencsétlen bolognait nem tudott megcsinálni

- herótom van ha anyóst kell kerülgetni miután egy jó dugás után kimennék zuhanyozni

Az ha már albérletben lakik, az nem hátrány, nem érdekel mekkora a vagyona, de 30 évesen legyen önálló.

Az aki spórolás miatt van otthon, meg tényleg saját szoc problem, nem fogom szánalomból őt választani mikor van más.

2021. jan. 21. 09:58
 72/126 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó: szívemből szóltál!!!!
2021. jan. 21. 11:21
 73/126 anonim ***** válasza:
77%

isstenem megint ez a mamahotel.

Fejezzétek már be ezt a hülye ítélkezést. Nem feltétlen azért lakik a szüleivel, mert idióta az élethez.

Tudod, hogy manapság lassan luxus az albérlet?

Persze, férfi dóóógozzon ezerrel, keressen sok pénzt, ne legyen szabadideje akkor szóba állok vele. Érdekes, nőknél sosem baj, ha 40 felett az anyjával lakik és max egy szoliban dolgozik.

2021. jan. 21. 12:03
 74/126 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, nekem is baj, ha a nő otthon lakik akár 40 évesen is.

Neken fontos az, hogy hasonló anyagi szinten legyünk, ha én fenn tudok tartani egy albit plusz mellette még tudok félre rakni is, akkor hasonlót várok el a partneremtől is.

Persze elismerem, van aki nem válogathat és ő összejön mamahoteles nőkkel is.

2021. jan. 21. 12:07
 75/126 anonim ***** válasza:
72%

nekem olyan nő nem kell, aki nem képes megkülönböztetni a mamahotelt a "kényszerrel" szemben.

Nem kell olyan, aki a jelenlegi anyagi helyzeten pattog és nem képes annyit gondolkodni, hogy a jelen az nem a KÖZÖS jövő. Majd keresünk közösen egy albérletet stb.

Ez a "nekem ez van, ezért elvárom ezeket" meg kifogás. Én magas vagyok, sajnos örököltem pénzt. Akkor csak olyan nőkkel kellene ismerkednem, akik magasak és örököltek pénzt?

Ne legyetek ennyire nárcisztikusak.

2021. jan. 21. 12:20
 76/126 anonim ***** válasza:
92%
Sok itt a milliomos :D
2021. jan. 21. 12:38
 77/126 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 73: a mamahotelt mikor írtam, gondoltam nem kell kiemelni hogy kivétel erősíti a szabályt. Az anyós kerülgetése akkor is off.

19 éves korom óta albérletben lakok, spórolok is mellette, nő létemre, erről ennyit.

2021. jan. 21. 12:38
 78/126 anonim ***** válasza:
71%
75: igen igen, de mennyi idő az amíg eljön az a pont hogy összeköltöznétek? Nem 2 nap után, értelmesebb embereknél fél év minimum.
2021. jan. 21. 12:39
 79/126 anonim ***** válasza:
66%

Mivan félsz az anyóstól?:D Mert a lakótársak az jobb ha hallják, hogy dugtok?

Nevetségesek vagytok.

2021. jan. 21. 12:40
 80/126 A kérdező kommentje:

Már számtalan komment érkezett ide, és még egyetlen egy sem mondott olyat, ami azt erősítette volna, hogy vannak olyanok, akiket ez nem érdekel.

Egyetlen egy sem mondta azt, hogy ha van valaki, akibe beleszeret a nő a személyisége miatt, a lelke miatt, a szemei miatt, amiatt mert jóképű, vagy mert jó az ágyban, akkor teljesen mindegy, hogy van-e lakása vagy nincs, külön lakik-e vagy otthon.

Ez még a várakozásaim is alulmúlta, pedig azt hittem, hogy majd jól rám cáfolnak legalább szóban, ha tettekben nem is annyira. Mert persze nyitott szemmel járok a nagyvilágban.

Ezzel most különösképpen a nőket szólítom meg. Megérdemlitek magatoknak azokat a kapcsolatokat, amikbe kerültök. Azokat a szeretet nélküli, kiderülő és ki nem derülő megcsalásokkal szennyezett házasságokat, amikbe beleültök, csak mert a férfinak már akkor is volt lakása, amikor megismerkedtetek. Persze kifele azt kell kommunikálni, hogy nektek mennyire jó a kapcsolatotok, ilyen meg olyan programokra mentek, lehet mivel felvágni.

Mert az igazság az, hogy már elég régóta figyelem ezeket a jelenségeket, és bátran mondom, hogy 10-ből 8 kapcsolat full gáz, nagyon gagyi, pont az ilyenek miatt, mert nektek ilyen dolgok fontosak. De általában az élet igazolja azt, ha valaki rosszul döntött, szóval végül is ti bajotok. Majd lehet 37 évesen, szépségből már halványulva, elváltan, gyerekkel valami bétahímet keresni, aki annyira szerencsétlen hogy hajlandó még így is befogadni. Mert a házasságok felének ez a sorsa, is itt egy ok, hogy miért.

2021. jan. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!