Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irjátok már le legyszi mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem

Egy hasonlat:

Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.

Ellenben netes ismerkedés:

Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)

Hogy lesz a semmiből valami?

Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.

Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.

#mit lehet kezdeni egy idegennel.ismerkedés cimen?
2021. jan. 3. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:

Ismerkedem másokkal.

Kiváncsi vagyok mikor jön a következőktől is, hogy meghivnak kávézni 😂

Majd megirom :D

A találkozás már lebeszélve az időpont még nem fix. De tuti megint jót fogok sétálni 😂

2021. jan. 4. 06:53
 72/84 anonim ***** válasza:
100%

Én a tarskereső oldalakat nem tartom olyan hatékonynak,mint a személyes ismerkedest.Az is igaz,hogy vegül megis ott találtam tarsat.Viszont ez nem valtoztat a velemenyemen,mivel csak szerencse kerdese volt,hogy melyik lesz a nyerő,ugyanis minket vonalon dolgoztam.

Tipp:

Sugald,hogy te olyan pasit keresel,aki tudja,mit akar,határozott,van sajat elképzelese,nem masok vezessék.

Aztan ezeket hozd elő valamilyen formában a chatelés közben is.

Igy jóeséllyel kiesnek azok a szemelyek,akik csak varják azt,hogy valami legyen.

Persze igy is beleszaladhatsz ilyenekbe,de valamennyire csak szűri.

Meg én figyelnék arra is,hogy mit ír.Nagyon sokminden leszűrhető abból,amiket válaszol,ahogy válaszol.

Tképpen nagy valószínűséggel kiszúrhatod,hogy egy hatarozott jellem e,az illető,vagy a nemtudom fajta.Szerintem.

Nyilvan igy is vannak hazudozók,meg alakoskodók,de talán jobbak lesznek a lehetőségeid arra,hogy ne nyúlj mellé.

69#vok

F

2021. jan. 4. 07:04
 73/84 anonim ***** válasza:
74%
57-es, én is szeretném így csinálni, de nekem ez nem megy. Volt olyan férfi, akire azt mondtam, basszus, ezt az embert kerestem egész életemben. Ha írtam volna valaha listát, 100 pontból 98-nak biztos megfelelt volna. Vonzódtam hozzá, humoros volt, kedves, a tenyerén hordott, nőnek éreztem magam mellette, emberileg is oké volt, nagyon jókat tudtunk beszélgetni. Csak az ágyban volt katasztrófa. Azért megpróbáltam beleszeretni, ennél jobban nem lehet valamit próbálni, hidd el, a fél karomat odaadtam volna azért, hogy szerelmes tudjak lenni. De nekem ez nem megy. Nálam a szerelem olyan, mint a halál, nem akkor jön, amikor hívom és nem úgy, ahogy szeretném. Nem tudok ezen változtatni. Nálam tényleg olyan, mint egy elemei csapás. Se észérvek, se elhatározás, semmi se tudja befolyásolni, hogy kibe szeretek bele. Vannak bennem gátak, amik eddig működtek. Azt pl. enyhén szólva kétlem, hogy börtönviselt pasira tudnék gerjedni, bár van akinek ez a perverziója. Régebben a házas férfiak is tabuszámba mentek nálam, nem is soroltam őket a hímneműek közé. Mondjuk sajnos ez utóbbi gát megszűnt a saját házassági válságommal, azóta nem látok a házasságban mást, mint kényszerű börtönt, a másokéban sem. Hát ez se túl ésszerű.
2021. jan. 4. 10:58
 74/84 anonim ***** válasza:
77%
Nekem összesen egy netes randim volt, de az ugyanígy zajlott, jó nagy sétával. Konkrétan vagy 3 órán keresztül járkáltunk meg ültünk egy padon. Már azt hittem, vattat köpök, olyan szomjas voltam. Mondtam többször is, hogy igyunk valamit vagy fagyizzunk. (Úgy gondoltam, hogy mindketten a sajátunkat fizetjük.) Semmi reakció, mintha meg se hallotta volna. Pedig nem hinném, hogy nyáron a 30 fokban, több órás séta után se lesz szomjas :D amúgy magától alig szólt valamit, végig én tartottam fenn a beszélgetést, dobtam fel az újabb és újabb témákat, ő meg arra reagált kb 2 mondatokkal. Séta közben leszegett fejjel baktatott mellettem, mint akit megbüntettek. Aztán elkísért a buszhoz, és ott a megállóban annyit közölt, hogy bocsika, de ő zárkózott. Én is zárkózott vagyok, de azért az ismerkedés kedvéért össze tudom szedni magam pár órára. Utána talán egyszer írtunk még egymásnak, azt ennyi. Ennek már jó pár éve, azóta társkeresőn semmi. Igaziból már ilyen sétálós randira se akarnak menni, mind egyből indítana a csajhoz dgni.
2021. jan. 4. 10:59
 75/84 anonim ***** válasza:
100%

#71, azért te is fordítva vagy bekötve, szerintem.

Még a bakelit lemezes időben feltettem egy barátomnak egy gyönyörű szép szonátát.

A legbelső sávban volt, ami amúgy is elsőként válik sercegőssé, én meg sokszor hallgattam.

A végén mentegetőztem is a rossz hangminőség ről

- Te hülye vagy, bammeg, a sercegést hallgatod, nem a zenét?

Szóval, ha nem a kávé még a séta kötné le a figyelmedet, hanem közben a beszélgetés, tán közelebb jutnál az emberedhez, erre még nem gondoltál?

Én most nem keresek senkit, két nő akart volna felszedni, bő órákat dumálunk videón, mindenféle séta nélkül, jókedvűen, érdeklődően.

Ha ez a kapocs nincs meg, akkor mehettek Hawaiira is, ott is únni fogjátok egymást.

2021. jan. 4. 12:13
 76/84 anonim ***** válasza:
21%
Gondolkodtál már egy kávéivó bajnokságon, ott kellene ismerkedned, nagy sikered lenne. :D Feldobognának a szívek, de nem a savanyú ábrázatodtól. :)
2021. jan. 9. 12:38
 77/84 A kérdező kommentje:

Hát ja.lehet vkit meglehet venni kávéval utolsó. Bizti repkednél másnap az ágyában örömödben.

Pasik álma vagy. Úgy néz ki. Ennyiről álmodnak csak.

2021. jan. 9. 14:28
 78/84 anonim ***** válasza:

#77, most akkor az bajod a kávéval, hogy nem rákkal töltött lazac, kaviarral és pezsgővel?

Szóval vevőt keresel, nem társat?

Annak is megvannak a maga felületei.

2021. jan. 9. 14:43
 79/84 A kérdező kommentje:

Neked elég annyi egy kapcsolatban hogy kávézol vkivel?

Erről szol a kérdés. Hogy elso randin még csak csak de azert a 10.-en már nem.

Ha vkivel nem lehet semmit csinalni csak ennyit, erre fel nem értem mit várnak tőlem hogy ennyiből azt hiszik hogy már a barátom is.

Nekem ez nem kapcsolat az biztos.

Es nem tudok tovább lépni.mert csak bologato ölebek. En kitalálok mindent nekik meg semmi ötletük

2021. jan. 9. 16:27
 80/84 A kérdező kommentje:
Nem nézik a savanyu képem amugy mert pár ilyen randi után ha mégegyszer kávézni hivnak el szimplán nemet mondok
2021. jan. 9. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!