Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irjátok már le legyszi mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem

Egy hasonlat:

Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.

Ellenben netes ismerkedés:

Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)

Hogy lesz a semmiből valami?

Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.

Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.

#mit lehet kezdeni egy idegennel.ismerkedés cimen?
2021. jan. 3. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
87%
#26: Nem várod el? "várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb." Akkor ez mi? Mégis mit akarsz látni egy olyan ember életéből, akivel csak ismerkedsz?
2021. jan. 3. 11:46
 32/84 anonim ***** válasza:
84%
#24. Ugyan ez férfi oldalon. De....aki nem fizet, az úgy be van korlátozva, mint az atom. Ha nem fizetsz, csak nézelődsz. Ha fizetsz, beszélhetsz. Ha már fizetsz akkor olyannal állj szóba, aki szintén fizetett/visszaigazolt profil, az játékelméletileg legalább megtette a tétet. Nem kapcsolatra fizetsz, csak a lehetőségért fizetsz. Ha nem akarsz, akkor ismerkedj a gyk-n. Húzod a szád, hogy milyen emberek vannak itt, húzzad. Nekem is volt itt negatív tapasztalatom, mire lett pozitív is. Kis kockázat kis haszon, nagy kockázat nagy haszon, nincs kockázat, nincs haszon. Ez ilyen.
2021. jan. 3. 11:47
 33/84 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, neked egészen pontosan mi bajod van és mit várnál el egy neten kezdett ismerkedéstől? Mi a folyamat a fejedben? Ez mennyi idő alatt zajlik le?

Jah és arra is választ adhatnál, hogy miért olyan fontos belelátni a családja és összes ismerőse életébe, haccsak nem golddigger vagy?

2021. jan. 3. 11:52
 34/84 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező: ha 12 kávé, séta után sincs meg a szikra, vonzalom, akkor kuka. Igazából már a második után felesleges több tali. Lehet ezért érezni egyből.
2021. jan. 3. 11:52
 35/84 anonim ***** válasza:
67%
#29: A szex teljesen normális dolog akár a 2-3. randin is, ellentétben azzal, hogy te meg mindent tudni akarsz a partnered magánéletéről, családjáról, barátairól.
2021. jan. 3. 11:53
 36/84 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök normális, hogy nem akarsz egy idegennel ágybabújni, főleg úgy,hogy láthatóan nincs meg a kémia. Egyszerűen keress másik srácot, ha találsz olyat akivel megvan a közös hullámhossz, nem lesz ilyen gondod h mit írj neki, meg mit csináljatok, stb..
2021. jan. 3. 11:55
 37/84 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan csajt,akit alig ismerek azt nem akarom bemutatni a családomnak és a barátaimnak.

Több olyan randim is volt,ami mondjuk 3 randi után kifulladt. Gondolom a barátaim és a családom is megunnák,ha havonta mutatnék be nekik egy új csajt.

Az első randin pedig nem értem hogy mi a baj a kávézgatással és a sétával.

2021. jan. 3. 12:44
 38/84 anonim ***** válasza:
93%
Komolyan elvárod a szomszéd sráctól, hogy ugyanúgy idegenvezetősdit játsszon, mintha külföldön élnél? Vagy hol a probléma? Nem lehet minden randi valami extrém kalandpark. Szerencsére a legtöbb embernek megfelel egy őszinte séta némi beszélgetéssel, vagy 1 mozi.
2021. jan. 3. 12:48
 39/84 anonim ***** válasza:
74%
Csatlakoznék a 37-hez. Az én szememben sem normális az, hogy ha kétszer-háromszor randizom egy nővel, akkor ő már mindent tudjon rólam, ismerje a rokonságomat meg mindenkit. Ha alig ismerjük egymást, és esetleg nem is lesz semmi a dologból, akkor minek bemutogatni egymást mindenkinek, és milyen jogon akarnánk tudni egymás magánéletéről meg családjáról?
2021. jan. 3. 12:54
 40/84 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos nagyon ritka jószág az az embertípus akit keresel, lehet hogy ki is halt mikor felnőtt az Y generáció. Ilyet interneten nem fogsz talàlni, mivel ott azok vannak, akik lusták energiát ölni az ismerkedésbe, ahogy talán te is. Én a helyedben várnék a jobb körülményekre is, mert a vírushiszti miatt az emberek nagyon bizalmatlanok, senki sem akarja bezáratni magát 2+ hétre.
2021. jan. 3. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!