Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n
Hol is kezdjem
Egy hasonlat:
Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.
Ellenben netes ismerkedés:
Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)
Hogy lesz a semmiből valami?
Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.
Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.
"Nálam kiveri a biztositékot z hogy tizenkétszer kávézzak valakivel aztan feküdjek le vele."
Ez nálam is kiverte a biztosítékot. Miért kell tizenkétszer, miért nem elég csak egyszer?!
Köszönöm a valoban segitő válaszokat :)
"Pár találkozás után jött fel hozzám. Addigra mindketten szerelmesek voltunk."
Ez az hogy idáig en el sem jutok netről. De a másik sem.:( pár kávetól az biztos.
Meg csak itt moszerol egy srác ia aki tetszene hogy x kör séta után mikor lesz már szex.
De nekem ez kapcsolatot sem jelent. Ennyi erovel ha a szomszed nenivel sétálnék x kört akkor a fogadott nagyimnak kene lennie ezek utan? Vagy hogy?
15 nem azonnal.
Irtam. 12 kave utan én még ott tartok mint az első kávénál. Azaz a small talknál.
Hát sok mindentől függhet. Neten azért sokan vannak, akiknek nincs önbizalmuk élőben odamenni valakihez kezdeményezni és ez az önbizalomhiány érezhető randikon is. Nem kezdeményeznek, vagy csak későn stb.
Másrészről az is lehet, hogy 8-9-10/10-es pasikkal randizol netről, hiszen külső alapján megy az egész (nincs ezzel gond, ilyen a netes ismerkedés), aztán azok a srácok valszeg minden nap mással randiznak és nincs szükségük arra, hogy sok energiát tegyenek a dologba.
Nem tudom mi a jó megoldás, nekem nem sikerül találni egy ideje senkit se. De érthető a frusztrációd, ez az utcán beszélgetés sétálás max. első (esetleg második) alkalommal jó, amikor fogalma sincs az embernek, hogy milyen a másik élőben. Utána már azért minőségi időt kéne tölteni a másikkal és arra menni, hogy minél jobban érezze magát mindkét fél a találka során, új kalandok együtt stb. Persze most covid miatt nehéz, de azért lehet kreatívnak lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!