Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irjátok már le legyszi mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem

Egy hasonlat:

Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.

Ellenben netes ismerkedés:

Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)

Hogy lesz a semmiből valami?

Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.

Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.

#mit lehet kezdeni egy idegennel.ismerkedés cimen?
2021. jan. 3. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
39%

"Nálam kiveri a biztositékot z hogy tizenkétszer kávézzak valakivel aztan feküdjek le vele."

Ez nálam is kiverte a biztosítékot. Miért kell tizenkétszer, miért nem elég csak egyszer?!

2021. jan. 3. 11:25
 12/84 anonim ***** válasza:
100%
Nezd kerdezo, a neten teljes mertekben TE dontod el kivel ismerkedsz. Ha egymas utan tobbszor ugyanabba a tipusba futsz, akkor az azt jelenti hogy valamiert ezt a tipust valasztod. A leiras alapjan en tipikus fuckboyokra tippelnek akiknek egy kis dumalgatasnal tobb energiat nem erdemes befektetni a lanyba mert ha te nem, mas ugyis lefekszik veluk ennyiert is.
2021. jan. 3. 11:26
 13/84 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valoban segitő válaszokat :)

"Pár találkozás után jött fel hozzám. Addigra mindketten szerelmesek voltunk."

Ez az hogy idáig en el sem jutok netről. De a másik sem.:( pár kávetól az biztos.

2021. jan. 3. 11:27
 14/84 A kérdező kommentje:
Nem sok mindenkivel levelezem. Mert amugy fizetős es nem fizetek ezért az biztos. Igy meg nem mindenki tud rám írni sem. Nem igazolt a profilom meg etc. Azt nem tudom hogy kell. Nem is hiszem hogy ezen mulna
2021. jan. 3. 11:28
 15/84 anonim ***** válasza:
46%
#5: Hát te sem vagy százas, ha azt várod el egy netes randipartneredtől (akivel egyaránt alig tudtok valamit egymásról), hogy azonnal beleláss az életébe, meg megismerd a családját, az összes haverját, hogy aztán majd dönthess, milyen kényelembe tudod betenni a valagad.
2021. jan. 3. 11:31
 16/84 A kérdező kommentje:

Meg csak itt moszerol egy srác ia aki tetszene hogy x kör séta után mikor lesz már szex.

De nekem ez kapcsolatot sem jelent. Ennyi erovel ha a szomszed nenivel sétálnék x kört akkor a fogadott nagyimnak kene lennie ezek utan? Vagy hogy?

2021. jan. 3. 11:31
 17/84 A kérdező kommentje:

15 nem azonnal.

Irtam. 12 kave utan én még ott tartok mint az első kávénál. Azaz a small talknál.

2021. jan. 3. 11:32
 18/84 anonim ***** válasza:
81%

Hát sok mindentől függhet. Neten azért sokan vannak, akiknek nincs önbizalmuk élőben odamenni valakihez kezdeményezni és ez az önbizalomhiány érezhető randikon is. Nem kezdeményeznek, vagy csak későn stb.

Másrészről az is lehet, hogy 8-9-10/10-es pasikkal randizol netről, hiszen külső alapján megy az egész (nincs ezzel gond, ilyen a netes ismerkedés), aztán azok a srácok valszeg minden nap mással randiznak és nincs szükségük arra, hogy sok energiát tegyenek a dologba.

Nem tudom mi a jó megoldás, nekem nem sikerül találni egy ideje senkit se. De érthető a frusztrációd, ez az utcán beszélgetés sétálás max. első (esetleg második) alkalommal jó, amikor fogalma sincs az embernek, hogy milyen a másik élőben. Utána már azért minőségi időt kéne tölteni a másikkal és arra menni, hogy minél jobban érezze magát mindkét fél a találka során, új kalandok együtt stb. Persze most covid miatt nehéz, de azért lehet kreatívnak lenni.

2021. jan. 3. 11:32
 19/84 A kérdező kommentje:
Nem tudok haladni. Ugy erzem nem haladunk semerre
2021. jan. 3. 11:33
 20/84 A kérdező kommentje:
11# most minden netest hurcoljak haza "megismerni"hogy melyikkel lesz kapcsolatom vagy hogy kepzeled te ezt?n
2021. jan. 3. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.