Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n
Hol is kezdjem
Egy hasonlat:
Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.
Ellenben netes ismerkedés:
Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)
Hogy lesz a semmiből valami?
Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.
Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.
Nem értitek.
Egy kavetol nekem idegen marad az idegen. Nekem ez nem kapcsolat.
Erről szol a problemam. Hogy nemhalad semerre a moatanival sem de azert elvárná hogy lefekudjek vele. Azaz netrol egy idegennel.szerelem meg ugy amblok mindennemű kapcsolat nelkül. Baráti kapcsolatunk sincs a szememben. Csak káveztunk meg setaltunk meg ilyenek.
Johogy nem azt varom hogy 3.randi utan mutasson be az anyjának.
Ennel jobban nem tudom elmagyarázni
Érteni vélem, mi a problémád, és az én válaszom az, hogy sehogy.
Ugyanis ez is egy ok, ami miatt az internetes (direkt) társkeresés nem működik. Olyan emberekkel hoz össze, akikkel a való életben sosem találkoznál, és nemcsak azért, mert a mindennapokban kevés időd és lehetőséged van ismerkedni, hanem azért is, mert két külön világ vagytok, közötök nincs egymáshoz, 20 ilyen találkozó után is idegenek maradtok egymás számára, ha ugyanabban a közegben mozognátok nap mint nap (pl. munkahely), akkor sem történne semmi. Erőltetett sz@r az egész.
Én egyetértek a kérdezővel, azt hiszem ez már elég lesz a lepontozáshoz :D
Egy-két példa: az előző csajommal kb a 2. alkalommal már beiktattam egy praktikus teendőt. Fölugrottam egy helyre, ő megvárt lenn, 5 perc volt az egész. Ez részemről egyáltalán nem volt tudatos és csak sokkal később jöttem rá hogy "taktikailag" az ilyen lépéseim mennyire bejöttek... pedig semmilyen taktika nem volt benne. Egyszerűen csak nagyot dob bármilyen találkozáson, ha vannak benne ilyen elemek és az ismerkedésben is segít.
Egy másik előzővel viszont már az elejétől fogva úgy találkozgattam, hogy közben élte a kis életét, telefon Anyuval, barátnőkkel összefutás véletlenül, jajj de cuki kisgyerek, és nem vásárolunk be? Totálisan azt éreztem nincs nálam a kontroll és elég hamar lyukra is futott az egész.
Szóval fontosak az arányok is! Érdemes rákeresni "grocery shop date" kulcszavakra :))
Mit fogok ezért kapni: a nőknek úgy általában bejön az ilyesmi. A kérdező meg valószínűleg fokozottan élménykereső, arra vágyik hogy valaki mellé behuppanjon a kocsiba és elugorjanak pár termékért a praktikerbe :)) Én ezt nem vállalnám így elsőre de van aki igen szóval hajrá! ;D
F
És nem látom hogy ennél hogy lesz több vki
Mert nem kávétol az biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!