Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n
Hol is kezdjem
Egy hasonlat:
Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.
Ellenben netes ismerkedés:
Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)
Hogy lesz a semmiből valami?
Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.
Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.
Nem értitek mit szeretne a kérdező. Neki az izgalom hiányzik a megismerkedésből, az hogy látni lehessen, hogy viselkedik szituációkban, másik emberekhez hogyan szól stb. Mert mondani bárki mondhat bármit, hogy ilyen vagy olyan vagyok, smalltalkban nem derül ki úgysem.
Ezt valamilyen szinten megértem. De ha valaki olyannal ül le az ember kávézni, akivel megvan a közös hullámhossz, nem szükséges a kalandos ismerkedés.
Besétál a képbe?
Jolvan.Várjad csak ,és nézz magadelé rendületlenül,mert hátha besétál az ormanyod elé az az egyetlen,és kizárólagos.
Atyaúristen!!
Már nincs is mit csodálkozni.
Akkor en eddig mindent xarul csináltam.Én hülye megpróbáltam először jobban megismerni ,azt aki tetszett.
Majd egyre jobban tetsztett,aztán szerelmesek lettünk.
Ha tudtam volna mindezt!!!
Majd figyelem ezentúl a besétálósokat.
Amúgy hova kell mennem?
Valam jó korzót tudtok?
Most nem értem, mit vársz.
Ha a randik valakivel kimerülnek small talkban akkor nem működik köztetek a dolog.
Akivel meg működik, gördülékeny a kommunikáció és beindul az ismerkedés azzal olyan jót tudsz beszélgetni 12 kávé mellett, hogy alig várnád a következőt...
Nem a netes ismerkedéssel vagy a kávézással van baj, hanem nem találod a megfelelő embert.
Szerintem egy férfiben sem mozgat meg semmit egy kávézás.
Tekintve hogy jelenleg a hátsóm érdekli, képet kér. Más úgy néz ki nem érdekli
Offolom. De azután a következő meg következővel is majd sétálunk aztán kérik a képeket meg várják a szexet.
Ebből az ördögi körből nem tudom hogyan kéne kiszállni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!