Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irjátok már le legyszi mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem

Egy hasonlat:

Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.

Ellenben netes ismerkedés:

Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)

Hogy lesz a semmiből valami?

Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.

Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.

#mit lehet kezdeni egy idegennel.ismerkedés cimen?
2021. jan. 3. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
96%
A netes ismerkedés ilyen. Vadidegennel kell eldöntened, hogy legyen-e következő randi. Az életben már erős vonzalom van, mire az első randira sor kerül. Nyilván ez jóval ritkább, de mi értelme a netes párkeresésnek? Annyi értelmét látom, hogy sok felesleges kört meg lehet vele spórolni, ha az ember szexhiányos. De hogy életem szerelmét így keressem, az nevetséges. Olyan max. 2-3-szor van az életben, spontán alakul ki és a lottó 5-ösre nagyobb esély van, mint hogy pont abba fogok beleszeretni, akivel neten megbeszéltük, hogy találkozni kéne.
2021. jan. 3. 18:09
 52/84 anonim ***** válasza:
100%

Nem értitek mit szeretne a kérdező. Neki az izgalom hiányzik a megismerkedésből, az hogy látni lehessen, hogy viselkedik szituációkban, másik emberekhez hogyan szól stb. Mert mondani bárki mondhat bármit, hogy ilyen vagy olyan vagyok, smalltalkban nem derül ki úgysem.

Ezt valamilyen szinten megértem. De ha valaki olyannal ül le az ember kávézni, akivel megvan a közös hullámhossz, nem szükséges a kalandos ismerkedés.

2021. jan. 3. 18:21
 53/84 anonim ***** válasza:
77%
51: Mi értelme? Mondjuk ha elmúltál 30 és való életben nem sikerült párra lelned, akkor online talán még van esély. Velem is ez van. Társat szeretnék találni, viszont párezer fős apró településen élek, a munkámban kizárólag velem egyneműek vannak, a "bulikban" az átlagéletkor fele az enyémnek. Hol kéne keresnem?
2021. jan. 3. 18:25
 54/84 anonim ***** válasza:
73%
53-as, jogos. Csak szerintem így nem lehet igazi szerelmet találni. Túl erőltetett. De lehet, hogy tévedek.
2021. jan. 3. 18:35
 55/84 anonim ***** válasza:
42%
54: De ha így nem, akkor hogyan lehet?
2021. jan. 3. 18:50
 56/84 anonim ***** válasza:
100%
55-ös. Nem akkor leszel szerelmes, amikor szerelmes akarsz lenni. Igazából szerintem, amikor az ember tényleg szerelmes lesz, akkor nem akar az lenni és menekülőre fogja. Egyáltalán nem olyan buli szerelmesnek lenni. Legalábbis óriási különbséget érzek aközött, amikor majd'összetöröm magam azért, hogy valami kis vonzódásfélét érezzek a randipartnerem iránt, hogy ne legyen túl kellemetlen a randi és talán még valami élvezetes is kisüljön belőle és aközött, hogy belép az ajtón és felrobban a világ és menekülhetnékem támad. Persze, nem lesz mindig így, de elég hülye helyzetekbe tudja az embert vinni a szerelem. Szerintem lehetetlen kierőszakolni az élettől. Magától jön, amikor megérsz rá vagy amikor besétál a képbe és magad se tudod, mivel fogott meg. És egyáltalán semmi se garantálja, hogy kölcsönös lesz vagy nem lesz házas vagy hogy nem döglesz bele. Szóval kell a fenének.
2021. jan. 3. 19:07
 57/84 anonim ***** válasza:
33%

Besétál a képbe?

Jolvan.Várjad csak ,és nézz magadelé rendületlenül,mert hátha besétál az ormanyod elé az az egyetlen,és kizárólagos.

Atyaúristen!!

Már nincs is mit csodálkozni.

Akkor en eddig mindent xarul csináltam.Én hülye megpróbáltam először jobban megismerni ,azt aki tetszett.

Majd egyre jobban tetsztett,aztán szerelmesek lettünk.

Ha tudtam volna mindezt!!!

Majd figyelem ezentúl a besétálósokat.

Amúgy hova kell mennem?

Valam jó korzót tudtok?

2021. jan. 3. 19:27
 58/84 anonim ***** válasza:
93%
56: Az rendben van, de így hogy 30 felett vagyok már és kis túlzással még a kezét sem sikerült soha megfogni senkinek, szerintem jogosan érzem, hogy "ki kell valahogy erőszakolnom" az élettől.
2021. jan. 3. 19:49
 59/84 anonim ***** válasza:
100%

Most nem értem, mit vársz.

Ha a randik valakivel kimerülnek small talkban akkor nem működik köztetek a dolog.

Akivel meg működik, gördülékeny a kommunikáció és beindul az ismerkedés azzal olyan jót tudsz beszélgetni 12 kávé mellett, hogy alig várnád a következőt...

Nem a netes ismerkedéssel vagy a kávézással van baj, hanem nem találod a megfelelő embert.

2021. jan. 3. 20:14
 60/84 A kérdező kommentje:

Szerintem egy férfiben sem mozgat meg semmit egy kávézás.

Tekintve hogy jelenleg a hátsóm érdekli, képet kér. Más úgy néz ki nem érdekli

Offolom. De azután a következő meg következővel is majd sétálunk aztán kérik a képeket meg várják a szexet.

Ebből az ördögi körből nem tudom hogyan kéne kiszállni.

2021. jan. 3. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!