Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irjátok már le legyszi mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irjátok már le legyszi mégis hogyan lesz "vadidegennel"normalis kapcsolat netről? Én elvesztettem a fonalat 28 n

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem

Egy hasonlat:

Exemmel ugy ismerkedtem meg hogy külföldön kóboroltam véletlen találkoztunk, egy haverom által, elvitt mindenhova bemutatta a kornyező városokat, országokat kocsival, a haverjait, családját, bandàztunk, tópartoztunk, grilleztünk és összejöttünk. Igy nagyvonalakban.

Ellenben netes ismerkedés:

Nagynehezen kegyeskednek randira hivni miutan jelzem hogy nem online barátot keresek.., az kimerül egy utcai sétában, max kegyeskednek kávéra meghivni, es pár alkalommal eljátszák detto ugyanezt, aztán várják, hogy lefeküdjek vele. Miközben joformán még mindig semmit nem láttam róla.(környezete, ismerősei, élete stb. Egy nagy x a srác csak.azaz idegen még mindig es nem történt semmi nem csináltunk semmit az életben. És rámtolják hogy en szervezzem a "randikat". Persze én kitalàlok ezt azt, ők meg mint egy kiskutya követnek.)

Hogy lesz a semmiből valami?

Már nagyon unom ezeket hogy talàlkozunk? -igen- es féloras small talk az utcan. Aztán ezt ismételgetni.

Tekintsünk el a virustol. Nem kell ez a szegenységi fantázia hogy nem is lehet mit.

#mit lehet kezdeni egy idegennel.ismerkedés cimen?
2021. jan. 3. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
91%
#14: "Nem sok mindenkivel levelezem. Mert amugy fizetős es nem fizetek ezért az biztos. Igy meg nem mindenki tud rám írni sem. Nem igazolt a profilom meg etc. Azt nem tudom hogy kell. Nem is hiszem hogy ezen mulna" Hát nem lehetsz egy lángész, már bocs. Nem tudnak neked írni, gyakorlatilag elérhetetlen vagy a neten, de azért csodát vársz. Ha mindenképpen neten akarsz ismerkedni, akkor te is tegyél valamit, mert így kb. nulla eredménnyel fogod zárni az egészet.
2021. jan. 3. 11:35
 22/84 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, te várod a sültgalambot. Ha nincs kimaxolt profil, cseszheted az ismerkedést. Ha nem ismerkedsz bárhol, akkor is cseszheted az ismerkedést. Ha fanyalogva a listádba temeted az arcod és a másikban azt keresed mi nincs benne, akkor is cseszheted az ismerkedést. Nyitottabbnak kellene lenni.
2021. jan. 3. 11:36
 23/84 A kérdező kommentje:
Nem várok sültgalambot pont hogy elrgem van abbol hogy nekem kell "udvarolni"
2021. jan. 3. 11:37
 24/84 A kérdező kommentje:
21# de az elv. Hogy ilyenek miatt en fizessek is? Az már nagyon szánalom lenne
2021. jan. 3. 11:38
 25/84 anonim ***** válasza:
100%
#17: Értem, viszont azt se várhatod el senkitől, hogy pár randi után már megismerd a teljes famíliát, meg bemutogasson mindenkinek a csávó. Vannak ilyen életművészek, kétségtelen, de egy átlagos, normális férfi nem olyan, hogy te már a 3. randi után beleláthatsz a mindennapjaiba, meg boldog-boldogtalannak bemutat téged.
2021. jan. 3. 11:39
 26/84 A kérdező kommentje:
Nem várom el. De ő sem akkor hogy felhozzam.
2021. jan. 3. 11:41
 27/84 anonim ***** válasza:
100%
#24: Akkor viszont nem értem, mi a phaszt akarsz a netes ismerkedéstől. Ha láthatatlan/elérhetetlen vagy, akkor ne csodálkozz. És mi az, hogy te is fizess? Ha netes társkeresőkön vagy fenn, akkor fizetned kell ahhoz, hogy többen tudjanak neked írni. De ha neked ez derogál, akkor nyugodtan ismerkedhetsz a való életben is.
2021. jan. 3. 11:42
 28/84 A kérdező kommentje:

Oke. Kidohogtam magam.

Jelenleg azt sem tudom mit irjak a srácnak. Mert állandoan a szexszel jön. Ő igy akar szintet lépni.

2021. jan. 3. 11:43
 29/84 A kérdező kommentje:

Komoly nem visz rá a lélek hogy ezért fizessek.

Hogy vki kávézzak meg szexeljek.

Ez nekem nagyon szinten aluli igy.

2021. jan. 3. 11:45
 30/84 A kérdező kommentje:
*valakivel
2021. jan. 3. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!