Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy a férfiak - állításuk szerint - átlagos/csúnyácska nőknek is adnak esélyt, hozzájuk is tudnak vonzódni, a nőknek miért kellene ezt tenni?
Attól, hogy ők a kulcslyukba is bedugnák, miért kellene ezt viszonozni?
Miért nem lehet megérteni, hogy lehetetlen vonzalom nélkül élvezni a szexet? Azt, hogy "adjunk esélyt" hogyan kell elképzelni? Mindenféle vonzalom és szexuális izgalom nélkül tegyék szét a lábukat a nők?
Tudom, hogy nem minden férfi ilyen, aki nem inge, ne vegye magára. Nincs bajom a férfiakkal, csak azokkal, akik azt várják, hogy adják le a szintet a nők, sokat csesztettek régen engem is, hihetetlen, hogy azóta még nagyobb trend lett ez pl. itt az oldalon is.
" azzal magával vagy a szándékával valami nem stimmel. Nagyon nem. És nem annyi a gond vele, hogy ő maga sem vonzó, hanem ennél több, más..."
Ez így van.
"Itt nem azt kell látni, hogy mivel csak erről írok, máshoz nem tudnak kapcsolódni. "
Nem arra gondoltam, hogy ugyanazok a férgek akkor legalább tudnának máshoz kapcsolódni, hanem arra, hogy lehet, hogy akkor mások is írnának, akik nem ilyen elmebetegek.
Szerintem viszont adott a témakör (felnőtt párkapcsolatok, azon belül is társkeresési problémák), itt nem nagyon tudsz másról írni, csak olyasmikről, hogy milyen tapasztalataid vannak, te milyen vagy stb.
Ez a másról írni inkább pl. a különböző fb csoportokban működik, ahol adott egy érdeklődési kör vagy bármi, arról "beszélgetve" indul el valami. Ehhez viszont lényegében ugyanúgy elengedhetetlen egy vonzó és fotogén külső, mint a társkeresőkön való sikerhez. Bányarémeket egy atomfizikáról szóló csoportban sem fog megrohamozni senki, ott is a jó nőkkel fűzik tovább, illetve terelik más irányba a témát... A kettő között szinte csak annyi a különbség, hogy az egyik indirekt módon működik, a másik célzottan, de abban, hogy mire van szükség a sikerhez, igazából megegyeznek.
50-es: Te egyben beteg és nevetséges vagy. :))
Láttam már olyan nőt (és beszéltem is vele) , aki csúnyácska és molett volt, de a kisugárzása, kedvessége, közvetlensége miatt volt benne valami vonzó. Viszont te az ország másik végéről már előre taszítasz mindenkit a hozzászólásaiddal, negatívitásoddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!