Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy a férfiak - állításuk szerint - átlagos/csúnyácska nőknek is adnak esélyt, hozzájuk is tudnak vonzódni, a nőknek miért kellene ezt tenni?

Figyelt kérdés

Attól, hogy ők a kulcslyukba is bedugnák, miért kellene ezt viszonozni?

Miért nem lehet megérteni, hogy lehetetlen vonzalom nélkül élvezni a szexet? Azt, hogy "adjunk esélyt" hogyan kell elképzelni? Mindenféle vonzalom és szexuális izgalom nélkül tegyék szét a lábukat a nők?

Tudom, hogy nem minden férfi ilyen, aki nem inge, ne vegye magára. Nincs bajom a férfiakkal, csak azokkal, akik azt várják, hogy adják le a szintet a nők, sokat csesztettek régen engem is, hihetetlen, hogy azóta még nagyobb trend lett ez pl. itt az oldalon is.

2020. dec. 23. 23:37
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
55%

"Nem érint engem személy szerint, de ettől még tarthatom baromságnak és írhatok ki róla kérdést"

valahol itt hibádzik a dolog, hogy nem érint téged, mégis vitatkozol.

2020. dec. 24. 12:55
 42/53 anonim ***** válasza:
68%

38, igen, ez 1, azaz EGY "darab" férfi/eset! Meg még volt talán egy fuckboy. A többivel már csak annyi gond volt kb., hogy le kellett rázni. Húha... Aztán qrva nagy mázlinak köszönhetően jött Mr. Tökéletes, 20-as éveid elején. Ne haragudj, de ez így nagyjából semmi. Alig álltál még a f*sz rosszabbik végén, olyan sem volt sosem pl., hogy ne kellj a kutyának se' hosszú évekig.

És nem, nem csak "ne akarjátok rátukmálni a nőkre a ronda, számukra taszító férfiakat, főleg, hogy azok aztán az igazi férgek"-jellegű kérdéseid és hozzászólásaid vannak. Van ott más észosztás is. Mondjuk előbbiből is feltűnően(!) sok van... Na mindegy.

2020. dec. 24. 12:56
 43/53 A kérdező kommentje:

"valahol itt hibádzik a dolog, hogy nem érint téged, mégis vitatkozol.2

Ez van, te ez ellen nem tudsz tenni semmit. :D

"Van ott más észosztás is."

Szerintem meg anonim oldalon nem fogod tudni megmondani, hogy milyen "észosztásaim", kérdéseim vannak és miből mennyi van.

"Ne haragudj, de ez így nagyjából semmi."

Nem érint meg, ha neked semmi, hiszen te azzal vagy elfoglalva, hogy nem akarja senki (értsd: akit te is akarsz) a farkát mártani beléd, így neked persze, hogy semmik magán a párkapcsolaton belüli gondok, meg, ha ott taposnak beléd, mert te csak annyit látsz abból, hogy legalább megfarkaltak.

A párom pedig nem tökéletes, nem írtam ilyet sehol, ez csak a te irigykedő gúnyoskodásod.

2020. dec. 24. 13:04
 44/53 anonim ***** válasza:
39, hagyjuk már az ostobaságot, miről kellene itt privátban beszélgetni? Hogy aztán kiderüljön, hogy az ország (világ) másik végén lakik a delikvens, és különben is behány, ha meglát? Gondoljuk már végig logikusan, hogy ennek mégis mi értelme. Nyilván ha nem néznék ki sz*rul, regisztrálnék valami társkeresőre vagy töltenék fel fotókat magamról a fb-ra, aztán egy szempillantás alatt össze tudnék szedni valakit, mint minden más nő. Bár még erre sem lenne szükségem, valamire való nő élőben is "elkel". Így viszont... Annak, hogy itt még külön privátban is értekezzünk arról, hogy "jaj, miért tartod magad rondának, jaj, miért látod magad ilyen negatívan" stb., pont annyi értelme, mint válaszolnom valamelyik perverz bolondnak vagy tatának.
2020. dec. 24. 13:05
 45/53 A kérdező kommentje:

44

De így akkor hogy dugjanak meg?

2020. dec. 24. 13:07
 46/53 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván ahhoz az itteni - a 44-ben vagy tegnap a másik kérdésnél részletezett jellegű - privik megválaszolásán keresztül vezet az út. Bár igazad van, "válogatni" csak a hozzád hasonló bombázóknak van joguk, én örvendjek tapsikolva az öreg bácsiknak vagy az elmebetegeknek, más úgysem jut. Ezzel most kb. ugyanazt csinálod, mint ami ellen ágálsz...
2020. dec. 24. 13:15
 47/53 A kérdező kommentje:

Nem tudod, hogy ki az, aki írt neked, hacsak nem valami beteg állatság már a legelső levele is. Ha olyan, akitől undorodsz, akkor eszemben sincs azt tanácsolni, hogy feküdj le vele. De te még arra sem adsz esélyt, hogy ez kiderüljön, mivel nem válaszolsz nekik, hanem előre eldöntöd, hogy vagy perverz, vagy tata, vagy behányna tőled.

De akkor az sem igaz, hogy nem dugna meg szó szerint SENKI.

2020. dec. 24. 13:21
 48/53 anonim ***** válasza:
59%

De, tudom, mert ők maguk adják meg a korukat vagy nyitnak szexuális tartalommal. A maradék meg ez a "ez ronda, senkinek sem kell, bepróbálkozok, ő nem utasíthat el, sőt..." típus. Hadd ne kelljen már elmagyarázni, hogy ez honnan, mikből látszik egyértelműen, miért nem csak feltételezés. Egyébként mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egyikőjük egy korábbi kérdés alatt ki is fejtette, hogy ő direkt, célzottan rá szokott menni az ilyen nőkre, ezt és ezt tapasztalta, az egyik tapasztalata pont én voltam. Nagyon naivnak kell lenni, hogy ne lásson át az ember lánya a szitán, ne ordítson számára messziről, hogy mennyire egészségtelen nyitás ez, és itt jegyezném meg, hogy pl. az ilyenekből (is) lesznek később a klassz kis érzelmi bántalmazó kapcsolatok.

Valóban nem igaz szó szerint, hogy senki nem dugna meg. IRL is ott vannak az apámkorú alkesz roma közmunkások pl. Köszi...

2020. dec. 24. 13:33
 49/53 A kérdező kommentje:

"pl. az ilyenekből (is) lesznek később a klassz kis érzelmi bántalmazó kapcsolatok."

Ez teljesen így van.

Viszont, ha jól emlékszem, te nem is akarsz kapcsolatot. Vagy tévedek?

Viszont, amennyire a hozzászólásaidat ismerem, esélye nincs kb. más nyitásnak, mivel mindig azt fejtegeted, hogy milyen ronda és megkeseredett vagy. Nyilván az anonimitás miatt nem tudom, hogy írsz-e mást is.

Te egyébként lefeküdtél olyan pasival, akit rondának tartasz? Nem öreg, nem alkesz, nem roma, nem lepukkant, hanem sima rondára gondolok.

2020. dec. 24. 13:39
 50/53 anonim ***** válasza:
50%

Valóban nem akarok, viszont azt nem nehéz kikövetkeztetni, hogy az ilyen alakoktól milyen szexuális élményre lehet számítani.

Volt rondával dolgom, ő sem kívánt amúgy engem, én sem őt, csak egyikünknek sem jutott más. Ő ráadásul merevedési és orgazmuszavaros volt - azt hittem, csak én hatok ilyen "jól" rá, de aztán ő maga közölte, hogy nem, alapból ennyit "tud" sajnos...

"Viszont, amennyire a hozzászólásaidat ismerem, esélye nincs kb. más nyitásnak, mivel mindig azt fejtegeted, hogy milyen ronda és megkeseredett vagy."

Itt nem azt kell látni, hogy mivel csak erről írok, máshoz nem tudnak kapcsolódni. Arra kell koncentrálni - mert ez a lényeg! -, hogy milyen motivációval, milyen ember akar ehhez kapcsolódni. Normális, egészséges férfi egy kívül-belül vonzó nőtől akar valamit, nem egy tudottan selejttől. Aki kifejezetten a selejtre megy rá, azzal magával vagy a szándékával valami nem stimmel. Nagyon nem. És nem annyi a gond vele, hogy ő maga sem vonzó, hanem ennél több, más...

2020. dec. 24. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!