Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy a férfiak - állításuk szerint - átlagos/csúnyácska nőknek is adnak esélyt, hozzájuk is tudnak vonzódni, a nőknek miért kellene ezt tenni?

Figyelt kérdés

Attól, hogy ők a kulcslyukba is bedugnák, miért kellene ezt viszonozni?

Miért nem lehet megérteni, hogy lehetetlen vonzalom nélkül élvezni a szexet? Azt, hogy "adjunk esélyt" hogyan kell elképzelni? Mindenféle vonzalom és szexuális izgalom nélkül tegyék szét a lábukat a nők?

Tudom, hogy nem minden férfi ilyen, aki nem inge, ne vegye magára. Nincs bajom a férfiakkal, csak azokkal, akik azt várják, hogy adják le a szintet a nők, sokat csesztettek régen engem is, hihetetlen, hogy azóta még nagyobb trend lett ez pl. itt az oldalon is.

2020. dec. 23. 23:37
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
36%
Ha már ki van éhezve a punci, akkor bizony nőknél is lejjebb mennek az elvárások, mert kell a f🤭sz. Ráfanyalodnak ők is, ha nincs más.
2020. dec. 23. 23:43
 2/53 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell foglalkozni vele ki mit vár el, csináld úgy ahogy neked jó :)
2020. dec. 23. 23:45
 3/53 anonim ***** válasza:
71%
Azt remélik, hogy a "nők" egy homogén massza, tehát ha egyet sikerül itt meggyőzni, akkor az beépül a kollektív tudatba, és másnaptól bárkihez odamehet, az vele is beéri.
2020. dec. 23. 23:51
 4/53 anonim ***** válasza:
42%

Nem kell ezt tennie a nőknek! Nagyon fontos, tényleg nem!

Viszont utána rinyálni sem kell, ha a nők által jó pasinak tartott 10-20% átnéz rajtuk, vagy megdugja csak őket.

Ez ennyire egyszerű, annak adsz esélyt, akinek akarsz, utána viszont viseled az esetleges következményeket, és nem sipítozol, hogy mekkora mocskok a neked tetsző pasasok, hogy más típusú nőkre buknak, vagy megdugnak.

2020. dec. 23. 23:54
 5/53 peca1000 ***** válasza:

Egy próbát megér.

Hátha sikerül rábeszélni :)

2020. dec. 23. 23:55
 6/53 anonim ***** válasza:
72%

Ehh kérdező én egyet értek veled!

Bár arra kíváncsi lennék, hogy például miért szólják le a nők a férfiakat, és acsarkodnak rájuk, ha mondjuk azt mondják, hogy nem kell kövér nő, esetleg olyan, akinek már van gyereke.

Hiszen Te nőként mondhatod, hogy nem adsz esélyt csúnya férfinek, akkor gondolom én férfiként mondhatom, hogy nem adok esélyt gyerekes, vagy kövér csajnak.

Valami miatt az esélyegyenlőség viszont ezekben az esetekben mégsem működik.

2020. dec. 23. 23:56
 7/53 A kérdező kommentje:

4-es, baromi unalmas és szánalmas ez a hápogás. Nem tudom, milyen alapon hiszik azt egyesek, hogy mindenképp az a következménye annak, ha vonzó pasit választunk, hogy majd szemét lesz vagy átnéz rajtunk.

Érdekes, velem eddig a külsőre alacsonyabb színvonalú pasik voltak a legszemetebbek. ;)

2020. dec. 23. 23:56
 8/53 A kérdező kommentje:
6-os, én megértem azt is.
2020. dec. 23. 23:57
 9/53 anonim ***** válasza:
79%

7: egy szóval sem mondtam, hogy mindenképpen ez lesz az eredmény.

De ha mégis, akkor ugye nem pampgsz? Mert itt a GYk is tele van olyanokkal, akik állandóan ezen nyafognak a nők oldaláról. Miért kell a férfiaknak csak a ribi csaj (mármint ribi = nála jobban kinéző), miért csak dugni akarnak a férfiak.

Ha találsz jóképű, rendes, hűséges férfit, tök jó! Éljetek boldogan.

Ha viszont nem találsz akkor azért nem a férfiak a hibásak!

2020. dec. 24. 00:00
 10/53 A kérdező kommentje:

Már találtam.

De ha szemetek velem ok nélkül (a múltban volt ilyen), akkor nyilvánvalóan kikérem magamnak. Nem fogom magamat okolni, hogy biztos azért volt dolgom szemét pasikkal, mert én okoztam magamnak ezt azzal, mert merészeltem olyat választani, aki tetszett is. Főleg, hogy a rondábbak között is rengeteg h.ülye kis féreg van, nem a külsőn múlik. És mások fejét sem kellene ezzel a maszlaggal tömni.

2020. dec. 24. 00:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!