Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg itt cseszik el a béta férfiak az egész társkeresést? Ezen a ponton turbózzák fel még az átlagos vagy csúnyácska nők egóját is?
https://www.youtube.com/watch?v=_jCdDCUasUU
A béták sajnos minden nőnek kinyalják bő nyállal a fenekét társkeresőn, ahogy ezt a PUA mester is mondja.
Szerintetek is ezért van ilyen túlszállt egójuk a mai nőknek? A netes társkeresők és a sok seggnyaló béta férfi hatására?
Én már akkor menekülök ki a világból, ha meghallom a béta, alfa, pua szavakat!
Soha nem akarok olyan férfit magam mellé, akinek ezek az aktív szókincsét képezik.
Jajj, gyerekek. Ne álszenteskedjünk már. Nem puázok és semmiféle videót nem néztem még végig ilyenekről. Nem használom aktívan azt a szót, hogy alfák és béták. Ettől függetlenül ezek létező szavak és leírnak 1-1 dolgot.
Kicsit olyan, amit csináltok, mintha fideszesként azt mondanátok, hogy nincs korrupció.
Én még soha nem voltam társkeresőn... Most akkor nekem honnan van az önbizalmam? Fura dolgok ezek.
Ami a "béta" férfiakat illeti ott rontják el hogy hülye elméleteket gyártanak ahelyett hogy felismernék hogy zoknik az emberi kapcsolatok terén és igyekeznének fejlődni. Megérteni a körülöttük élők logikáját meglátni a mögöttes tartalmakat (nem. Nem a pénz sárm és farok méret az amiről írok) aztán felismerni ők miben különböznek azoktól akik sikeresek.+ esetleg változni és fejlődni hogy boldogok lehessenek.
Persze sokkal egyszerűbb fél igazságok és túlzó sztereotípiák mögül "biztonságból" okoskodni. Ez sajnos tény.
Aki felismeri a saját gondjait és tesz ellenük nem lesz "béta hím" aki béta férfiként hivatkozik magára úgyse fog soha érdemben változni mert már meg van a kényelmes kis világa köszöni nem kell a valóság. Itt rontják el a "béta férfiak".
4.
Mondjuk más párt szimpatizánsaiként sem lehetnek büszkék, korrupció volt a fidesz előtt is (lásd Móricz Zsigmond és Mikszáth Kálmán korabeli regényei, szépen bemutatják a dolgot néhol), és utána is lesz. A korrupció kb. egyidős az emberiséggel, emiatt rikácsolni nevetséges, de hálás téma, mert örökzöld, minden kormány megvádolható vele, mert igaz mindegyikre.
De abban egyetértek, hogy ezek a szavak - bár rosszul vannak megválasztva - létező fogalmakat takarnak. Bár ez is olyan szó, mint az "incel" aminek definíciója egy dolog, de az, hogy kit sorolnak be oda az a szót használó személy saját nézőpontján múlik.
#6: Persze, hogy mindig volt, csak azért írtam ezt a példát, mert épp aktuális és a fidesz áll jelenleg hozzá a legcinikusabban. De, azt is írhattam volna, hogy a baloldal szerint minden bevándorló szent.
Jogos, az incelnél is mindenkire rávágják páran, hogy az, mert épp nekik nem tetszőt írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!