Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg itt cseszik el a béta férfiak az egész társkeresést? Ezen a ponton turbózzák fel még az átlagos vagy csúnyácska nők egóját is?
https://www.youtube.com/watch?v=_jCdDCUasUU
A béták sajnos minden nőnek kinyalják bő nyállal a fenekét társkeresőn, ahogy ezt a PUA mester is mondja.
Szerintetek is ezért van ilyen túlszállt egójuk a mai nőknek? A netes társkeresők és a sok seggnyaló béta férfi hatására?
"pua mester"
Ettől a szotol szoktam rohogo görcsöt kapni.
13.
Szerintem szószátyár alatt az olyanokat értik, akik úgy viselkednek, mint a gagyi vígjátékokban a comic relief karakter aki mindig pofázik, még a drámai vagy komolyabb jeleneteknél is. Fő típusai a "vicces feka", a "mindig mellébeszélő a dolgokat megúszni kívánó gyáva szereplő" illetve a "tudálékos bürokrata".
#16: Oké, de a normális relatív. Egy csomószor itt is előadják, hogy az alacsony, nem jól kinéző srác ismerősük ledumálja a csajokról a bugyit, mert a társaságban annyira nagy dumájuk van.
Társkeresőn meg sokszor pont az a nyerő férfiként, ha nem ír sokat az ember, hanem tömören és lényegre törően ír, sokszor akár csak egyszavas válaszokkal is.
Szóval ez annyira relatív... Teljesen helyzet és emberfüggő.
Nem, nem relatív a normális. Csak te vagy rohadt vak és elveszel a részketekben... 1. Döntsd el, milyen embert akarsz magad mellé és viselkedj aszerint, ne pedig ringyóknak tetszelegj, mint egy görcs, akinek annál értékesebb egy nő, minél inkább azt várja tőle, aki nem ő és nem is társ.
2. Más karakterű embernek más ismerkedési csatorna való... És más partner.
19 nekem is hasonló a véleményem.
Szerintem szinte minden nem értem a nőket/minden férfi kihasznál probléma mögött az önismeret hiánya áll. Nem ismerik magukat nem tudják mik az erősségeik és gyengéik és ez alapján ki való hozzájuk.
Ha tudom kit keresek tudom hol és hogyan keressem. Viszont ha valaki a sötétben tapogatózik nem csoda ha mindig hoppon marad.
Nagyon sok eltérő preferencia van. Ami a számomra bunkó lehet másnak vicces (lásd Torrente filmek. Soha nem fogom megérteni hol van benne a humor) ami még nekem még poén nem egyszer kiüti a biztosítékot a barátnőimnél. Ami az egyiknek "szószátyár" az lehet a másiknak kommunikatív és humoros. A végtelenségig lehetne sorolni.
Azt kell belőni az adott személynek mik a szükségletei és korlátai. Általános igazságot úgyse lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!