Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról az átlagos (vagy kicsit szebb) kinézetű férfiról, aki (meglehetősen) csúnyácska nővel "jár"?
Rólam szól a kérdés (ffi 60). Azért indokolt a kérdés, mert én magam bizony erősen "megítélem" - és mindenféle vad dolgokat feltételezek (pl., hogy vagy impotens a ffi, vagy homo... - és ez csak egy fedő kapcsolat lehet. Minden esetre jót nem gondolok a férfiról...
(emellett a hölgynek sok jó tulajdonsága van)
Ez ostobaság:D Én nem vagyok egy szépség, de hogy férjnek-feleségnek tartottak minket (mert a srác elég jóképű volt) az tuti, ha megjelentünk bárhol, még úgy is, hogy messze nem mutattuk, hogy összetartozunk, de az emberek elismerőek voltak velünk, és érezték azt a pozitivitást ami belőlünk áradt.
Szóval ennek függvényében, döntsd el mi ér többet számodra.
Ha csupán a külsőségek alapján vonsz le ilyen negatív, degradáló következtetéseket, az nem azt a férfit minősíti.
Tudod, nem mindenkinél egyeduralkodó szempont a külső.
Az is lehet hogy a "csúnyácska" nő sokkal odaadóbb, földhöz ragadtabb, kedvesebb, értékrendje, életfelfogása sokkal inkább rendben van mint az általad preferált plázamacskáknak.
A környezetemben nem egy olyan eset volt amikor a hapsi együtt volt egy külsőre kifejezetten szépnek mondható nővel. Majd -most az okok nem számítanak, de- szétmentek. Majd összejött egy sokkal kevésbé dekoratív nővel, mégis lehetett látni hogy a fickó mellette került sínre, testileg-lelkileg kisimult. Vajon miért?
41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!