Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebb emberek boldogabbak mint az átlagos/csúnya társaik?
Nekem még sohasem volt barátnőm, mégis boldog vagyok.
36/F
Igen ez van. Szívas. De az élet igazságtalan..
Igen aki jó külsejű az könnyebben barátkozik,eln3zőbbek vele,rokonszenvesebb,jobb kapcsolatai lehetnek.
Ezt csak te beszéled bele. Én szerintem totál átlagos lány vagyok mégis boldogabbnak érzem magam, mint 1-2 szupermodell külsejű csoporttársam/barátnőm. Több boldogság nem jut annak, aki szebb csak annak aki tesz érte. Értsd: ha én kedves vagyok visszakapom az emberektől, ha te hisztis és gyűlölködő vagy azt is vissza fogod kapni. A boldogsághoz vezető út egyik alappillére, hogy nem mások életét kell bámulni/bírálni, hanem a sajátodért tenni.
20/L
Ha az irigység fájna, már az intenzíven feküdnél.
Egyébként ez nem így van, csak te látod így, mert féltékeny vagy és mert nem vagy képes egyedül boldognak lenni.
Azért az esélyek nem egyenlőek! A szép emberek társaságát többen keresik bármilyen célból, annyira fontos a látszat, hogy sokan barátként sem mutatkoznak olyannal, aki nem szép. Vagy egy helyes fiú nem lesz jóbarátja egy kevésbé jóképűnek, mert elrontja a csajozási esélyeit. Már óvodában is csúfolják azt, aki nem szép, és később ez elmúlik, de teljesértékű embernek később sem ismerik el.
Lehet egy csúnya ember is boldog, és egy szép is boldogtalan, de az esélyek és a lehetőségek akkor sem azonosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!