Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy a férfiak - állításuk szerint - átlagos/csúnyácska nőknek is adnak esélyt, hozzájuk is tudnak vonzódni, a nőknek miért kellene ezt tenni?

Figyelt kérdés

Attól, hogy ők a kulcslyukba is bedugnák, miért kellene ezt viszonozni?

Miért nem lehet megérteni, hogy lehetetlen vonzalom nélkül élvezni a szexet? Azt, hogy "adjunk esélyt" hogyan kell elképzelni? Mindenféle vonzalom és szexuális izgalom nélkül tegyék szét a lábukat a nők?

Tudom, hogy nem minden férfi ilyen, aki nem inge, ne vegye magára. Nincs bajom a férfiakkal, csak azokkal, akik azt várják, hogy adják le a szintet a nők, sokat csesztettek régen engem is, hihetetlen, hogy azóta még nagyobb trend lett ez pl. itt az oldalon is.

2020. dec. 23. 23:37
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
96%

Senki nem kérte, hogy szexuális izgalom nélkül tegyék szét a lábukat, szerintem az itteni férfiak többségének a hatalmas kettős mércével van gondja (szintén, akinek nem inge, ne vegye magára).

Vagyis egyszer adott az, amikor azt állítja a nő, hogy csak azzal jön össze, akit vonzónak talál, de nincsenek nagy igényei, tök átlagos srácok is megfelelnek neki, aztán kiderül, hogy az utcán szembejövő meg villamoson utazó férfiak alig 1-2-3%-a az, aki bejön neki, azaz szerinte átlagos.

Joga van válogatni. De ne állítsa azt, hogy átlagos srác is jó neki. Ugyanis ha jó lenne neki az átlagos, akkor a férfiak FELÉT vonzónak találná. Ránézésre. De ha már a KÜLSŐN, a legelső szűrőn csak a férfiak 1-2-3%-a esik át és MÉG UTÁNA JÖN A TÖBBI, mint személyiség, közös érdeklődés, stb. esetleg még az életkorba is beleköt (amennyiben KÜLSŐRE vonzónak találta), akkor ott szerinted az úgy teljesen normális és követendő, sőt, tapsolandó példa? Mert szerintem nem.

Ha valaki gyerekkorában azt mondja, hogy ő lesz a következő Bill Gates, nem éri be kevesebbel és sikerül megvalósítania az álmát, akkor utólag mindenki tapsol neki, még az is, aki addig röhögött rajta. Viszont amikor össztársadalmilag azt állítják, hogy ez mindenki számára követendő példa és simán másolható, akkor létrehoznak egy rakás frusztrált embert, aki számára a Bill Gates-i szint lesz a mérce.

És mikor neked esetleg munkád alig van az meg sír a lakosztályában a luxuskocsijával, hogy ennyi idősen csak ennyit ért el, akkor te is felhúzod rajta magad. Nem empatikus leszel, hogy szegénynek Bill Gates a mérce és ahhoz képest koldus, hanem kiakadsz, hogy miért rinyál, miért nem örül annak, amije van.

A másik oldal pedig az, amikor a fullos nőnek (a fullos definíciója itt az, akire még a nők is azt mondják, hogy Átlag Józsinak esélye sincs olyannál, ne is csorgassa rá a nyálát, mindezt legtöbbször úgy, hogy ennek a bizonyos Átlag Józsinak náluk sincs esélye, csak a kis önérzetüket sérti, hogy nem ők vannak a középpontban és nem ők kosarazhatják őt ki) olyanok is simán megfelelnek, mint Andy Vajna, Benkő Dániel, Kedves Ferenc, Schmuck Andor, stb. A pénzért...

Tehát ha az első stratégia nem jött be és nem sikerült a felső 1-2-3%-ból levadászni egy megfelelő példányt, aki hűséges is maradt, akkor jön a másik stratégia, ha lúd legyen kövér, legalább rengeteg pénze legyen és legyen luxus élet, így akkor gyémántpajzs kerül az egó köré, semmilyen akciós farháton élő irigykedő Mari néni nem sértheti azt meg, miközben tüncibogarunk bejelentkezik a Bahamákról az instán.

Szóval ezzel van a gondunk. Ha a pénzért képesek színlelni a vonzalmat, akkor miért csak a pénzért? Vagy akkor ne jöjjön senki ilyen hangzatos szavakkal, hogy a becsület, erkölcs, kedvesség, őszinteség, stb. többet ér, mert nem. Egy forintot nem ér, egyikért sem adnak még kenyeret sem a boltban, elegendő pénzért meg még egy hájpacni nagypapa is megkaphat bármilyen 20 évest.

Ha meg a vonzalom, kémia és szerelem számít, akkor gondolkozzanak el, hogy azt miért csak bizonyos, ritka külső jegyekkel rendelkező férfiak iránt képesek érezni.

És megismétlem, akinek nem inge, ne vegye magára. Csak nézzen mindenki magába és gondolkozzon el, hogy ő melyik kategóriához van közelebb, amiről a két szélsőséges példa szólt. Az igényeshez, akinek az átlag mégsem teljesen átlag, csak ő gondolta eddig azt.

Vagy a javakért megalkuvóhoz, ahol a javak nem feltétlenül kell a pénzt jelentsék és a megalkuvásnak sem kell ilyen mértékűnek lenni, de egy ikerpár közül ha választani kéne, akkor az első néhány kérdés anyagi vagy egyéb önző dologra irányulna, nem pedig valami szentimentálisra, hogy amelyik jobban szereti őt vagy amelyik kedvesebb.

2020. dec. 24. 08:27
 22/53 anonim ***** válasza:
53%
#16: kerestem és találtam. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy napi 100x leirjatok, hogy a ronda pasi milyen remek választás, a jó pasi meg egy szemetlada. Nos, ez az, ami nem igaz
2020. dec. 24. 09:14
 23/53 anonim ***** válasza:
66%
#21 Értsétek már meg, az, hogy nekem átlagos pasi kell NEM jelenti azt hogy bármelyik átlagos pasi megfelel. Nem! Eddig csak átlagos párjaim voltak és most is olyat keresek, de kell legyen benne valami, ami megfog. És az átlagos pasik között is csak kevés olyan van, aki bejön. És utána jön a belsőre való szelektálás. De ettől még ránézésre tök átlagosak, a volt párom pl 165 magas, nem túl jóképű, lúdtalpas, csóró srác de azok a szemek...és az a mély, szexi hang....huh, hiába mondta rá az összes barátnőm hogy bottal sem, nekem ő kellett. Ez ilyen. Az átlagos nem azt jelenti hogy bárki jó, vagy sok tetszik, hanem hogy az aki tetszik, az átlagos. De nem jó akárki.
2020. dec. 24. 09:15
 24/53 anonim ***** válasza:
59%

Szerinted ki fog megcsalni, otthagyni teljesen random egy másik, talán! jobb partnerért 2 hét után?

Bredpitt aki túl van 100 csajon és érzelmileg kicsit már zokni, az új varázsa mozgatja csak, vagy átlagjózsi aki tökre örült h (minimum) fél év társkeresés után végre talált valakit aki neki tetszik és őt is szeretik? Ugyan ezt elmondhatnàm Angelinajolieval is....

Mondhatod, hogy hagyjon ott, majd jön a következő, de hidd el 5-10 ilyen otthagyás után garantáltan lelki roncs leszel te is.

2020. dec. 24. 10:47
 25/53 anonim ***** válasza:
93%

kedves kérdező.

egy kicsit távolodj el most a monitortól, és sétálj oda a tükörhöz. mit látsz? egy japán szépségkirálynőt, pneumatikus álomhüvellyel, seggig érő, koromfekete hajjal, ringó, hatalmas keblekkel, és phd végzettséggel részecskefizikából, vagy csak a jolánkát, feszülősebb mackónadrágban, mikiegeres pólóban, chio big pep szagú mancsokkal...?

fejezzétek már be ezt a csúnya-jóképű-szép-impotens-szenvedélyes fetrengést, mert végtelenül unalmas.

a nicole kidman nem foglalkozott ezzel ennyit, amikor fiatal volt, pedig aztán ő válogathatott kedvére

2020. dec. 24. 11:39
 26/53 A kérdező kommentje:

"egy kicsit távolodj el most a monitortól, és sétálj oda a tükörhöz. mit látsz? egy japán szépségkirálynőt, pneumatikus álomhüvellyel, seggig érő, koromfekete hajjal, ringó, hatalmas keblekkel, és phd végzettséggel részecskefizikából, vagy csak a jolánkát, feszülősebb mackónadrágban, mikiegeres pólóban, chio big pep szagú mancsokkal...?"

Hát, egyiket sem. :)

"Mondhatod, hogy hagyjon ott, majd jön a következő, de hidd el 5-10 ilyen otthagyás után garantáltan lelki roncs leszel te is."

Hát, személy szerint én garantáltan nem. Miért is lennék? Mert nő vagyok? :D

Ebben a párkapcsolati, társkeresési témában engem nem azzal lehet lelki ronccsá tenni, hogy otthagytak egy/pár dugás után, számomra még a gondolat is nevetséges.

Először is, engem nem hagyott el senki, az exeimet én hagytam el, max. olyan volt még 20 éves korom előtt, hogy nem kellettem egyáltalán annak, akivel én szerettem volna összejönni (de ebből normális embernek ki kell nőnie). Másrészt, olyan is csak egyszer volt, hogy valakinek szexre kellettem vszeg, bár nem bizonyosodott be, és őt is én hagytam ott, mert meguntam a gyökér személyiségét.

Aki addig jut a társkeresésben, hogy kinek kell vagy nem kell vagy szexre kell, és ki hogyan dobja el az elején, az vagy tini, vagy óriási gond van nála fejben, és nem sikerült felnőni.

Iszonyatosan nem érdekel, ha valakinek csak szexre kellek, mert akkor ő sem ér többet. Ronccsá tenni bántalmazó kapcsolattal lehet, vagy azzal, ha valaki akkor hagy faképnél, amikor már teljes szívemből szeretem, kötődöm hozzá. Ez pedig garantáltan nem áll fenn 1-2 dugásnál. 2013 óta párkapcsolatban élek, szóval nekem már sikerült megtanulni, hogy mi a kötődés, igazi szeretet, és mennyire semmi ahhoz képest az, amikor be van zsongva valaki egy új partnerért az elején. Az nem szeretet, és pár hónap alatt sem lesz az, mivel nem is ismered ki addig.

2020. dec. 24. 11:57
 27/53 anonim ***** válasza:
95%
fejezd már be.
2020. dec. 24. 12:01
 28/53 A kérdező kommentje:
Nem fogom. :)
2020. dec. 24. 12:03
 29/53 anonim ***** válasza:
54%

de nem veszed észre, hogy milyen unalmas dolgokról írsz újra, és újra ötven sorokat?

tényleg ennyire izgalmas ez a téma?

2020. dec. 24. 12:16
 30/53 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nincs olyan hogy csúnyácska se pasiból se nőből. Mindenki megtalálja előbb utóbb a párját. És hiába mondod valakire hogy csúnya vagy szép, attól még lehet hogy a másiknak pont fordítva van, mert nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az átlagos, más a szép és más az elérhetetlen. F
2020. dec. 24. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!