Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy a férfiak - állításuk szerint - átlagos/csúnyácska nőknek is adnak esélyt, hozzájuk is tudnak vonzódni, a nőknek miért kellene ezt tenni?
Attól, hogy ők a kulcslyukba is bedugnák, miért kellene ezt viszonozni?
Miért nem lehet megérteni, hogy lehetetlen vonzalom nélkül élvezni a szexet? Azt, hogy "adjunk esélyt" hogyan kell elképzelni? Mindenféle vonzalom és szexuális izgalom nélkül tegyék szét a lábukat a nők?
Tudom, hogy nem minden férfi ilyen, aki nem inge, ne vegye magára. Nincs bajom a férfiakkal, csak azokkal, akik azt várják, hogy adják le a szintet a nők, sokat csesztettek régen engem is, hihetetlen, hogy azóta még nagyobb trend lett ez pl. itt az oldalon is.
Próbálok segíteni, hogy felfogd a csöpp kis eszeddel!
Tegyük fel, hogy a férfiak 50%-a rendes, és 50%-a csak dugógép.
Ha 10 férfiből neked 1db felel meg, akkor az vagy rendes, vagy nem. Ettől még van a társasában 4 olyan férfi aki rendes, és 4 baromarc, neked viszont 1db, a jóképű felelt meg.
Ha mázlid van, boldog vagy. Ha peched, és csak megdug (esetleg észre sem vesz), akkor rinyálsz, miközben esélyed lenne 9 másik férfire is.
Mondom, nyilván nem kötelező bárkivel lefeküdni de az szánalmas hallgatni, hogy a helyi bradpittnek nem kell a csaj, akkor neki milyen borzalmas élete van, és mindezért a férfiak a hibásak (igen, az összes, nem csak a helyibredbitt).
Mondom, mindenki olyna döntést hoz amilyet akar, felőlem azt is mondhatja egy csaj, hogy ő nem kezd olyan férfivel, akinek nincs 50 milliárdja. De ha utána jön nekem nyafogni, hogy nincs sehol egy normális férfi, őt meg mindenki csak megkefélni akarja a milliárdosok közül, akkor had röhögjem már ki...
Mint téged is a vergődéseddel
Az állításaikat amúgy sem kell elhinni, a tetteiket és a viselkedésüket kell nézni. Csúnyácska nőnek eleve esélyt sem adnak, nemhogy még vonzódjanak is hozzá, nevetséges.
Bár szerintem rendben van mindkét nem részéről, hogy nem állnak szóba csúnyákkal. Nekünk, csúnyáknak ez persze oltári nagy szívás és frusztrációforrás.
"em sipítozol, hogy mekkora mocskok a neked tetsző pasasok"
Csak az a gond, hogy a csúnya pasik egy leheletnyivel sem jobbak. Sőt!
15: akkor mi az istenverése a probléma?
A jóképű rendes pasikat kell lenyúlni, és élni boldogan, míg meg nem haltok!
Mégis naphosszat zeng az online és az offline tér is attól, hogy sehol egy normális pasas, mind csak dugni akar, vagy átnéz rajtatok.
Pedig ha ennyire egyszerű a képlet, akkor tessék szépen keresni jóképű rendeset, senki nem akarhatja, hogy mocsok csúnyákkal járjatok.
"A jóképű rendes pasikat kell lenyúlni, és élni boldogan, míg meg nem haltok!"
Így van. Én erre biztatok mindenkit.
"senki nem akarhatja, hogy mocsok csúnyákkal járjatok."
De, pont ezt akarja csomó gyökér, csak ők nem fogják fel, hogy mocskok.
Unalmas, hogy bármilyen társkeresési vagy párkapcsolati problája van egy nőnek, mindig megjelenik 1-2, és elkezdi osztani az észt, hogy minden baj forrása a nők mocskos felszínessége. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!