Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy a férfiak - állításuk szerint - átlagos/csúnyácska nőknek is adnak esélyt, hozzájuk is tudnak vonzódni, a nőknek miért kellene ezt tenni?

Figyelt kérdés

Attól, hogy ők a kulcslyukba is bedugnák, miért kellene ezt viszonozni?

Miért nem lehet megérteni, hogy lehetetlen vonzalom nélkül élvezni a szexet? Azt, hogy "adjunk esélyt" hogyan kell elképzelni? Mindenféle vonzalom és szexuális izgalom nélkül tegyék szét a lábukat a nők?

Tudom, hogy nem minden férfi ilyen, aki nem inge, ne vegye magára. Nincs bajom a férfiakkal, csak azokkal, akik azt várják, hogy adják le a szintet a nők, sokat csesztettek régen engem is, hihetetlen, hogy azóta még nagyobb trend lett ez pl. itt az oldalon is.

2020. dec. 23. 23:37
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

29

Iszonyatosan lesz.arom, ha neked unalmas.

30

Én is így gondolom.

2020. dec. 24. 12:22
 32/53 anonim ***** válasza:
58%
30, ez olyan szívderítően hangzik - főleg így karácsonykor -, kár, hogy egyáltalán nem igaz. Sosem fogok már szexpartnert sem találni, nemhogy párt (bár az nem is annyira cél). Pont azért, mert állításoddal ellentétben igenis van csúnyácska, többek közt én is olyan nő vagyok, ilyen pedig senkinek sem kell.
2020. dec. 24. 12:24
 33/53 anonim ***** válasza:
53%

nem nekem, hanem elsődlegesen neked. csak fel kéne ismerned, hogy a semmiről nyitsz topikot, és a semmiről értekezel, és nemlétező bizonyításokat cáfolsz folyamatosan.

senki nem akarja, hogy a danny devitoval élj nemi életet. akkor meg mi a bajod?

2020. dec. 24. 12:24
 34/53 anonim ***** válasza:
53%
#32 minden zsák megtalálja előbb utóbb a foltját 🤞🙂🎄
2020. dec. 24. 12:26
 35/53 anonim ***** válasza:
95%
33, amúgy ezt én sem értem. Kemény 21(?) éves koráig szívott egy minimálisat a pártalálással, azóta, lassan egy évtizede boldog kapcsolatban él a számára kívül-belül tökéletessel. Minek és min pörög ennyit? És miért próbálja kioktatni a vele egykorú, ám vele ellentétben szerencsétlen embereket itt? Ha én egy fullos kis nő lennék, tökéletes kapcsolatban, tuti nem itt lógnék egy csomót. Örülnék magamnak meg a boldogságomnak, élvezném a szuper életem, és tennék magasról a többire.
2020. dec. 24. 12:30
 36/53 anonim ***** válasza:
38%
35, aha, idestova 7 éve még csak belém sem mártották, de biztos majd a 30-at betöltve jön el a kánaán, és kapkodni fognak utánam... Ugyan már!
2020. dec. 24. 12:31
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

unatkozik. mint a gyakorin kb. a 99 százalék. a maradékot meg tényleg izgatja, hogy adhat-e tejfölt a hörcsögnek, naponta egy kis kupakkal.

2020. dec. 24. 12:33
 38/53 A kérdező kommentje:

35

Nem minimálisat szívtam, mivel az első párom bántott, ami évekre nyomta rá a bélyegét a pszichémre, és az elején még a mostani kapcsolatomra is súlyosan kihatott.

És nem téged oktatlak ki, hanem a kérdés azoknak a gyökereknek szól, akik írják a betegebbnél betegebb kommenteket, pl, hogy meg kellene erőszakolni az olyan nőket, akik bunkón reagálnak már, ha az 5. nem-ből sem ért a pasi, vagy olyan elvárásokat fogalmaznak meg, hogy kezeljék a nők az összes utcai bepróbálkozót egyformán, stb. Na meg, mint írtam, azoknak, akik olyan kérdésekhez is egyből nyomják a mantrát, hogy talán esélyt kéne adni a gyengébb külsejű srácoknak, ahol mondjuk nem is ilyen általános értekezés folyik, hanem egy konkrét párkapcsolati problémát oszt meg a lány.

De olyan is volt, aki primitív, állatias dolognak nevezte, ha egy nő szeretne nedvesedni a párjára, és talán felül kellene emelkedni ezen és összejönni ilyen-olyan pasikkal.

Ezek mind létező, gyakran előforduló kommentek itt, az oldalon.

Nem érint engem személy szerint, de ettől még tarthatom baromságnak és írhatok ki róla kérdést, minden jogom megvan hozzá. Szerintem gáz dolog alantas, szemét dolognak beállítani azt, ha valaki vonzódni akar a párjához. Nem úgy megy a dolog, hogy van a vonzó pasi, aki egy 100 nőn túlesett, érzelmileg kiégett bredpitt, akinek csak rongynak használja a nőket vs a csodálatos, kedves, rendes, de átlagos/csúnya külsejű srác, és kész, hanem árnyaltabb a dolog.

Ha valaki úgy gondolja, hogy unalmas, semmiről se szóló társalgás megy itt, és ő sose várt nőktől semmi olyat, amit leírtam, akkor a kérdés nem rá vonatkozik, nem neki szól.

2020. dec. 24. 12:43
 39/53 anonim ***** válasza:
69%
35-ös: Szerintem te már a lehetőségektől is elvágtad magad, még beszélgetni sem lehet privátban. :) Nem tudlak sajnálni, mert ilyen hozzáállással a kutyának nem fogsz kelleni. Gondolom te is úgy vele, hogy ha nincs egy kedvedre való adonisz, akkor inkább maradsz egyedül életed végéig. :D Sok sikert és boldog Karácsonyt egyedül! :)
2020. dec. 24. 12:48
 40/53 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó a 36-osnak ment, elszámoztam. :))
2020. dec. 24. 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!