Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nős férfiba. Hogyan érhetném el, hogy elhagyja a feleségét?
Akkor hagyná el érted a feleségét ha
- fantasztikus lenne számára veled a szex,
- szellemileg is partnere lennél,
- érzelmileg is azt adnád, úgy szeretnéd ahogy neki jó, nem ahogy szerinted jó,
- és végül nem kellene attól tartania hogy a válás után egy garas nélkül marad.
Ez így együtt.
magyarul 20-22 év körül vagy, és egy 50 éves fickótól várod el a válást egy kis maszatolásért?
az igen.
Kedves kérdező!
Én jártam már ebben a cipőben, higyj annak amit most leírok!
Voltam szerető, és szerelmes lett belém a férfi.
Nagy küzdelmek árán, de összeszedte a bátorságát, és előadta otthon, hogy válni akar.
Velem össze is költözött, meg akarta kérni a kezem.
Az első pár napban rádöbbentem mit tettem, elvettem őt a feleségétől és a gyerekeitől.
Én voltam az, aki azt mondta, menj vissza hozzá, ameddig még nem késő.
Ma már ugyanúgy élik az életüket, ahogy eddig, kevés szex, sok vita, de az én lelkiismeretem nyugodt.
Az a férfi sosem volt az enyém, és ez így is van jól. Hatalmas teher lett volna a vállamon, ha miattam elválnak, a felesége gyógyszerfüggő lesz, a gyerekei pedig megutálják, én meg a város krvája lettem volna. Kinek kell ez?
24 Akkor már érthető lenne ez a kedves kis naivitása.
A kapuzárási pánikos papukák mindig találnak valami gyereikkel közel egyidős hülye libát, akinek tömhetik a fejét hülyeségekkel. Szerelem...
Egó tuning ez neki, semmi más. Aztán hazamegy a feleségéhez és jót röhög a markába.
"23, köszönöm, kb. az első értelmes válasz."
ugyanezt írták le a nő előtt kb. tucatnyian, csak nem voltál hajlandó értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!