Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes a feleségem a főnökébe?
Egy ilyen igazi kis nyálnyúl gyerek, én azt hittem rá hogy meleg. Olyan gesztusai vannak, nyávogva beszél, még a kézfogása is döglött hal. Ehhez képest az összes nő szerelmes belé az irodájukban. Az utóbbi időben egyre többet beszél erről a srácról. Eleinte minden hülyének elmondta, gúnyolta, de nagyon feltűnt hogy mindig ő a téma. Aztán elkezdett a magánéletéről beszélni, hogy a srác barátnője ilyen-olyan, nem is illenek össze, a csaj hülye, stb. Azóta már sajnálattal beszél róla nekem, szegény fiú, pedig olyan okos amúgy, olyan jól dolgozik.
Van egy kisfiunk, minden romantikát megteszek, meglepem mindig. A barátnői a csodájára járnak amiatt ahogy viselkedem vele. Lehet hogy túl jó dolga van? Nem vagyok egy szemfüles ember, nehezen esnek le a dolgok, de ez az egész már nekem is nagyon feltűnő volt.
Szerintetek is igazam lehet ezek alapján? Ha udvarolok neki és jó a szex is, minden házimunkában segítem és járunk kalandozni, akkor mi lehet a baj?
Mivel a napunk nagy részét a munkahelyen töltjük ezért valahol érthető,hogy foglalkoztatja az ami ott történik, akikkel ott dolgozik együtt. Ha ez a pasi nemrég került a főnöki pozícióba érthető,hogy napirenden van, hiszen a nőket minden érdekli, még a főnökük magánélete is.
Az viszont nem természetes,hogy szinte csak ez a téma a feleségednél, és ahogy telik az idő naponta ez foglalkoztatja.
Ha nem csitul egy idő után ez, akkor nyugodtan hozd fel,hogy Téged zavar,hogy állandóan Róla beszél,zárja le a munkahelyi dolgokat otthon, és a családotok legyen a fő téma.
Amit leírsz abból én még nem következtetnék arra,hogy bejön Neki a főnök. Egyébként is: ha bejön Neki, és esetleg viszonzásra találna, messzemenőkig hallgatna inkább..nem?
Egy ideig ezt megteheted, de ha egyértelműen azt érzed,hogy vonzódik Hozzá nem hunyhatsz szemet fölötte. Felteheted ezt kérdésként úgy is,hogy nem támadod le. De inkább beszéljetek erről mint elhallgasd a gyanúd és rámenjen a házasságod. A semmire..mert az is lehet.
Egy jó kapcsolat alapja a kommunikáció, mindenről, még ha az kellemetlen is.
A feleséged kb mint elefánt a porcelánboltban.Tapintat,belérzöképesseg 0.
Beszélj vele,hogy ne üsse bele mások magánéletébe a csörét,es hogy ez téged kvára nem érdekel,hanem kezd zavarni.
A munkahelyi dolgok nem tartoznak a családhoz,hagyja ott öket,amikor lejár a meló,es legyen veletek,testileg,lelkileg a családdal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!