Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes a feleségem a főnökébe?
Egy ilyen igazi kis nyálnyúl gyerek, én azt hittem rá hogy meleg. Olyan gesztusai vannak, nyávogva beszél, még a kézfogása is döglött hal. Ehhez képest az összes nő szerelmes belé az irodájukban. Az utóbbi időben egyre többet beszél erről a srácról. Eleinte minden hülyének elmondta, gúnyolta, de nagyon feltűnt hogy mindig ő a téma. Aztán elkezdett a magánéletéről beszélni, hogy a srác barátnője ilyen-olyan, nem is illenek össze, a csaj hülye, stb. Azóta már sajnálattal beszél róla nekem, szegény fiú, pedig olyan okos amúgy, olyan jól dolgozik.
Van egy kisfiunk, minden romantikát megteszek, meglepem mindig. A barátnői a csodájára járnak amiatt ahogy viselkedem vele. Lehet hogy túl jó dolga van? Nem vagyok egy szemfüles ember, nehezen esnek le a dolgok, de ez az egész már nekem is nagyon feltűnő volt.
Szerintetek is igazam lehet ezek alapján? Ha udvarolok neki és jó a szex is, minden házimunkában segítem és járunk kalandozni, akkor mi lehet a baj?
Jaaj, hagyd.
A srác egy p@cs, várja a megmentot.
H..lye a csaja, minden rossz, neki még pitizik otthon.
Nem fog megcsalni, mert akkor csendben maradna. Inkább imponál neki, hogy a nagybetűs főnök hozzászólt...
Te most hagyd őt békén, ne udvarolni neki.
Ignorald egy kicsit.
Ne romantikazz, ne versenyezz senkivel.
Fogd a gyerkocot, vidd el valahová, foglald el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!