Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok, a feleségem 25. Ő már nagyon akar gyereket, én még egyáltalán nem és nem szeretnék még legalább 7 évig, de lehet, hogy soha. Nem akarom elmondani neki az igazat, mert szerelmes vagyok belé és nem szeretném, ha elhagyna. Mit tegyek?
Te egy oltári nagy önző féreg vagy, bocsánat a kifejezésért.
Ő nem a tulajdonod, hogy kisajátíthatod és hazudsz neki, eltitkolod előle azt a nagyon fontos dolgot, ami az élet része.
Össze se kellett volna jönnötök.
Húú.. az ilyeneket úgy fel tudnám képelni, mégis mit képzelsz? Ha valóban szereted a párodat, akkor elmondod neki az igazat és elváltok.
Ő gyereket akar, te nem. Ne legyél már önző g..ci.
Ez így gáz...
Nincs meg a közös irány...és aljas dolog ha ezt csak akkor tudja meg, amikor a gyermekvállalás már jóval nagyobb eü kockázatot rejt...
Elveszel tőle valami nagyon fontosat..
Az időt, a lehetőséget és a döntést.
Nem kéne...
Dehogy szereted a párod, ez szimpla önzőség, amit csinálsz. Ha szeretnéd, nem hazudnál neki, hanem őszintén elmondanád az igazat. Szemét dolog elvenni a fiatalságát abban a hiszemben, hogy majd később lesz közös gyereketek. Aztán 30+ évesen szakítotok emiatt, és lehet esélye se lesz párt találni, akitől gyereke lesz. Ne tedd ezt, ez szemétség. Hagyd, hogy megvalósítsa a céljait nélküled. Te meg keress magadnak egy olyan partnert, aki nem akar gyereket.
F
Ez egy olyan dolog, ami nem fog változni és mindkettőtöknek szhar lesz hosszútávon.
Én személy szerint sosem akarok gyereket, éppen ezért már az első pár randin tisztázom a potenciális jelölttel, hogy ő hogy áll ehhez hozzá. Ha szereti a gyerekeket, békésen elválnak útjaink.
Ő folyamatosan szenvedni fog mert szülni szeretne, teljesen érthető ha fiatalon akarja és nem 35 felett, te meg azért fogsz szenvedni mert erőltetni fogja.
Ebből lesz általában az, hogy a nő a pali tudta nélkül abbahagyja a tabit/kiszúrja az óvszert aztán ha megvan a gyerek, a nő boldog, a pali szenved, aztán elválnak és akkor már nem csak kettejüknek lesz rossz hanem a gyereknek is
Ha átvágod az még rosszabb!
Egy gyerekkel nem lesz minden napfény és szivárvány! Kőkemény munka és belefektetett energia. Ezt ő is tudja?
Ezt egy pöppet elbaxtad, kérdező...
Az ilyen kaliberű dolgokat eleve az elején tisztázni kell,még mielőtt beleszeretnél a másikba, hogy ki mit vár el egy kapcsolattól, nem akkor, amikor már elvettél valakit.
Ha már így alakult, szépen tököt növesztesz és elmondod, hogy gyereket azt nem szeretnél. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!