Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok, a feleségem 25. Ő már nagyon akar gyereket, én még egyáltalán nem és nem szeretnék még legalább 7 évig, de lehet, hogy soha. Nem akarom elmondani neki az igazat, mert szerelmes vagyok belé és nem szeretném, ha elhagyna. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 22:11
12/16 anonim válasza:
Csak mondom a legtöbb nő akar majd gyereket és akkor aztán változnak a dolgok meg az emberek ezerrel. Vajon akkor is szerelmes lennél?
13/16 anonim válasza:
Ha egy nő nagyon akar gyereket, ott gyerek lesz. Fölég, ha te hazudtál, és nincs tisztában azzal, hogy te nem akarsz. Gondolom, a szexről nem fogsz lemondani innentől.
Sok sikert!
14/16 anonim válasza:
Hogy mondhatod, hogy szereted, ha ebben képes vagy hazudni neki?
Jó, én se szeretnék gyereket, de legalább én tisztáztam.
15/16 anonim válasza:
szólj neki..legalább új életet tud kezdeni. Egyet értek a többiekkel..nincs közös irány. Add meg az esélyt,hogy neki mással lehessen gyereke,ha tőled nem.
16/16 anonim válasza:
Ne legyél ennyire önző bakker, neked hogy esne, ha megfosztanának egy olyan dologtól, amire annyira vágysz? Szegénynek így elcseszed az életét és esetleg hitegeted egy olyan dologgal kapcsolatban, ami soha nem fog megvalósulni. Legyél vele őszinte és mondd el neki, hogy neked mik az elképzeléseid a gyerek témával kapcsolatban, aztán majd ő eldönti, hogy neki ez megfelel-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!