Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nős férfiba. Hogyan érhetném el, hogy elhagyja a feleségét?
10, azt hiszem valamit félreértettél. Középosztálybeliek, de nem az a gazdag, gáláns amorózó, akiről te beszélsz. A középosztálybeliségükhöz van 2 gyerekük is, mint írtam. Ő a puncson labdába sem rúghatna.
NEM vagyunk szeretők. Még csak meg sem csókolt soha.
13, gyakorlatilag felnőttek, az egyik 16, a másik 19 éves.
15, fogadhatsz, mert elég jól ismerem őket és a baráti körükben is jó nagy átfedés van. Tényleg csak egymás mellett élnek, tényleg nincs szex. Viszont vita sincsen, ez igaz. A feleségének jó állása van, ez imponál neki (neki is jó állása van, sőt jobb is). Már eljutottam odáig, köszi!
"Én viszont addig nem lépek egy tapodtat sem, míg a feleségével van."
ha te valóban szerelmes lennél, akkor réges-rég lefeküdtél volna vele, és szavak nélkül meggyőzted volna, hogy te kellesz neki.
ehelyett elvárod, hogy mielőtt letolná a gatyáját a hálószobádban, tegye tönkre a házasságát, és a családi életét is.
tankönyvi esetbe illő női szemétség.
#12.
Mit nem értesz? Egy-egy vacsora, kisebb ajándék, kis anyagi támogatás. Bőven több a semminél. Nem beszélve azokról, akiknek tényleg csak szex kell, mert mondjuk ő se kapja meg otthon.
Semmi bonyodalom.
Az, hogy nem gazdag, pont oka annak, hogy nem válik. Szerinted elő tud rántani egy lakást? Nem hiányzik neki az a havi 70-80-100 ezer, amit gyerektartásra fizet? Te a puncin kívül mit nyújtasz? Odaköltözhet, támogatod anyagilag, ott lesznek nálad a kamaszai minden hétvégén? Vállalod, hogy te is hozol anyagi áldozatot, amíg a gyerekek lediplomáznak, lakáshoz jutnak? (A nagy lófas2t, azon ki fogsz borulni, hogy léteznek, és pénzbe kerülnek.)
Azt pedig te se hiszed el, hogy a pasi évek óta nem szexelt? Max a feleségével, ja.
Amúgy ne izgulj, rohadtul szét fog dugni, aztán szépen eldob. Te kicsit hisztizel, felnyomod a feleségénél, aki elhord mindennek. Utána sírva nézed a családi fotókat a facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!