Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?
61
Egy példát írtam, és te vérkomolyan vetted?
Egyébként tényleg nem zavarja a nőket, de a válaszaim már a 0 százalék felé közelítenek :D
Ez egyre viccesebb :)
fajezzétek méár be ezt "A NŐK adatlapján", "A nők akrámilye...", nem mindenki egyforma, nincsenek "A NŐK".
Bár amilyen ostobák vagytok, úgysem értitek.
Én nem ismerem annyira a tindert, most néztem meg egy videót a működéséről, és úgy érzem, nőként ezt szívás használni.
Pl. tegyük fel, hogy végignéztem x profilt, és ebből bejött Józsi, Géza, Béla, Feri meg Elemér. Elemér tetszik a legjobban, utána Béla, a másik háromról túl kevés infó van, hogy eldöntsem, összeillünk-e, de kép alapján tetszenek.
Elkezdek chatelni Elemérrel, de közben a másik négy írogat. Most nyilván nem akarok tahó lenni, hogy "épp most más jobban tetszik", mert ezek után ha Elemérrel nem jön össze a dolog, akkor Béla már úgy érzi, ő a szamár a ló helyett (közben meg csak arról van szó, hogy egy pár kép alapján nem lehet ítélni, és nem láttam elsőre, hogy Béla jobban illene hozzám, mint Elemér). Inkább nem írok.
Közben Elemérrel kiderül, hogy mégsem illünk össze, írok Bélának. Józsi meg Géza már ingerültebb üzenetet küld, hogy miért nem írok. Feri elkönyveli magában, hogy nem érdeklem.
Kiderül, hogy Bélával se illünk össze, írnék Ferinek, de addigra ő besértődött, hogy napok múltán válaszolok neki, és letilt. Plot twist: lehet, hogy ő lett volna az ideális társ, de a tinder egyszerűen nem tette lehetővé, hogy megismerkedjünk.
Szerinted mi lett volna a helyes döntés?
– Ha mind az öttel elkezdek chatelni, azt lehetetlen fejben tartani (plusz ha ezek után összejövök valamelyikkel, a másik négy úgy érzi, fölöslegesen csesztem el az idejét).
– Ha Józsival kezdek ismerkedni, mert ő az első, aki bejött, akkor el se jutok Feriig a rendszerben, mert amire kiderül, hogy mégse Józsi a nagy Ő, addigra Feri összejött a Sárival.
– Ha az ötből azzal kezdek ismerkedni, amelyikről elsőre a legtöbb vonzó információ kiderül, akkor a másik négy bunkónak tart, ha nem válaszolok.
Tényleg nem értem, hogy lehet ezen párt találni, pedig én is ismerek olyat, akinek sikerült.
Kedves 65., szerintem chateljen mindegxikkel, ha 5 emberrel való beszélgetés nem tud megegyezni, úgy hogy közben szűrni is biztos fog ott baj van. Már mint ezzel foglalkoznia kell.
Az hogy normálisan közli valakivel, hogy "Bocs, úgy érzem ez nem fog menni."
Még mindig jobb, mint nem írni.
Vagy akkor ha talál egy match-ez ne neződjön tovább.
Biztos stresszes, de kell egy tartás.
Férfi részről, szintén nem könnyű, miutana 25. match-ed se kezdődik el sehogy mert nem írnak ott azért már ingerült lehet az ember.
Rádasul a paliktól van elvárva hogy írjanak, nekik kell frappáns duma stb.
A lényeg, nem kell félteni a hölgyeket, okoznak elég bajt maguknak. 😌
"Kedves 65., szerintem chateljen mindegxikkel, ha 5 emberrel való beszélgetés nem tud megegyezni, úgy hogy közben szűrni is biztos fog ott baj van."
Most csak példa volt az 5, a valóságban lehet ennél több is.
"Az hogy normálisan közli valakivel, hogy "Bocs, úgy érzem ez nem fog menni." Még mindig jobb, mint nem írni."
Nyilván, de a példámban szó nem volt erről, olyanokról írtam, aki elsőre szimpatikus, meg olyanokról, akikről elsőre nem lehet eldönteni, de elképzelhető. Azt mégse írhatom neki, hogy "bocs, de amíg nem tudom, hogy a Bélával lesz-e valami, addig várj egy kicsit".
"Vagy akkor ha talál egy match-ez ne neződjön tovább."
De épp erről írtam, hogy ha leragadnék az elsőnél, akkor amire kiderül, hogy mégse passzolunk, addigra elszalasztottam azt, aki jó lett volna...
"Rádasul a paliktól van elvárva hogy írjanak, nekik kell frappáns duma stb."
Tököm nem várná el, sokkal kényelmesebb lenne olyan oldal vagy app, ahol eleve a nők kezdeményeznek.
Uhh el se hiszem hogy ezt a kérdést én írtam ki :D
Egyébként töröltem magam társkeresőkről a neten kb 1 hétre rá mikor ezt a kérdést kiírtam.
Tehát pont 2 éve.... Inkább a karrieremre fókuszáltam. Fizetésemet megdupláztam így egészen jól keresek (katonai programokat írok). Ráadásul home office-ba vagyok. Illetve a külsőmet kezdtem el rendbe hozni. Csináltattam fogszabályzót ami hamarosan lekerül illetve szeretnék sokkal dúsabb hajat így januárban lesz hajbeültetésem is.
Meg elkezdtem edzeni hogy legyen alakom. A nőkkel abszolút nem foglalkoztam csak magammal.
A kérdés már teljesen tárgytalan. Az ember önbecsülését alaposan lerombolta az internetes társkeresés. Eskü kártékony az egész. Nem azt mondom hogy lehetetlen, de ott tényleg a nőknek lejt erősen a pálya. Nem biztos hogy ott fogok többet próbálkozni.
Most így vissza tekintve ez a 2 év olyan nyugodt és békés volt. Még egyszer lehet megpróbálkozok valamiképpen ismerkedni. Talán könyvtár/rendezvények??? Passz... Igazából egy társaság lenne jó akivel el lehetne néha járni az sokat segítene és szinte biztos hogy sikerülne párt találnom, mert nincs velem semmi baj csak túlzottan lelkes vagyok és túlzottan akartam volna saját családot. Meg látszik hogy keveset járok emberek közé.
Ha nem akkor marad a karrier... Ott legalább van sikerélménye az embernek és halad. Illetve lett egy keresztlányom így ő kap minden figyelmet. Veszem a plüss teknősöket és unikornisokat :)
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdésre de már régen túlnőttem ezen és nem foglalkoztat.
Ezt jó hallani, kell egy érzelmi intelligencia, hogy túl lehessen lépni ezen az egész csalódádon. Minden elismerésem, tényleg légy büszke. 💪
Ugyanakkor még ha téged nem is éredekel a kérdés, az emberek tanulhatnak belőle. 😃
Én úgy vettem észre a közvetlen udvarlás nem is biztos mindig jó. Talán érdeklődési körök szerint érdemes csoportokban keresni valakit.
A fókusz lehet jobb ha fix dolgokon marad, mint a munka vagy a barátok. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!