Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder és a ghost-olás......

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?

Figyelt kérdés
Ha Tinderen mathcelek egy csajjal/nővel akkor elméletileg ugyebár kölcsönös a vonzalom. Ha udvariasan/viccesen ráírok egy nőre (nem szia mizu) illetve én a társkereső oldalt valóban társkeresésre használom és ennek ellenére ghost-oval vagyok akkor szerintetek jogosan írok vissza nőnek pár napra/hétre rá egy negatív üzenet? (hogy egyáltalán mi a fenének jelölt be/menjen máshova egót fényezni) Nem azt várom hogy flörtöljünk de legalább egy baráti csevej vagy egy "bocs de nem gondoltam komolyan" a dolgot vagy ultra minimum egy szétválás az appon belül azért illene. De az hogy csak ott lóg a semmibe egy match és nézzük egymás fejét nem tudom hova tenni. Egy egyszeri eset még nem is zavarna de eléggé gyakori. Nem úgy érzem hogy én lennék a hibás hogy egy társkereső oldalon társat keresek... Ti mit gondoltok erről?

2020. dec. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
100%

"És miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki a magas férfiakat szereti?

Kb mintha azt mondtad, hogy miért nem lehetne tiszteletben tartani, ha egy nő aranyásó? "

Tévedésben vagy. Mindenki lexarja, hogy te mit nem tartasz tiszteletben, mint ahogy azzal sem foglalkozi8k, aki nem felel meg neki. Aztán magadban szépen háboroghatsz :D Senkit nem érdekel.

2020. dec. 25. 19:00
 42/69 anonim ***** válasza:
25%
Altalaban 30 felett szep lassan rakodnak a kilok 10/9 emberkènèl. Lassul az anyagcsere. Most persze mindenki aki 30-40 eves majd leirja itt, h o sprtos. De 5/4 ember nem sportos 30 felett ahogy latom.
2020. dec. 25. 19:00
 43/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne felháborodás. Írd ki. A felháborodás ott van, ha összejössz egy kismellűvel, majd nyávogsz meg bántod, hogy műtesse meg.

Neked is jogod van nagymellű nőre vágyni, ahogy a nőknek is magas férfira.

Mégis miért lenne felháborodás? Naponta olvasni, hogy milyen férfinak milyen nő az ideálja. Nem fogok megsértődni, hogy nem mindenkinek tetsszem.

Mondom, írd ki.

2020. dec. 25. 19:01
 44/69 anonim ***** válasza:
67%

"Ha én kiírnám hogy csak a nagymellű nőket szeretem és ki is kötném hogy minimum mennyinek kell lenni akkor abból mekkora felháborodás lenne vajon?"

Részemről semekkora. Nyugodtan kiírhatod. Legalább tudom, kivel nem leszek egy pár. Mellesleg a mellméretnek miköze a magassághoz? A mellméretet inkább a farokmérethez hasonlítsd. Van neked is extra nagy farkad?

2020. dec. 25. 19:02
 45/69 anonim ***** válasza:
30%

39

Már bocs, de semmi meglepő nincs abban, ha valaki a magasságot határozza meg kritériumnak, míg megint más a kosárméretet. Ha egy nő írhatja azt, hogy ő egy 180-as minimum csávótól érzi magát nőnek, akkor én is mondhatnám, hogy egy D kosaras mellméreten látszik, hogy a nő az nő. Fogadjunk,hogyha ezt írnám ki, akkor matchelés után jönne pár dühös üzenet.

2020. dec. 25. 19:04
 46/69 anonim ***** válasza:
71%

Nem, képzeld, ki nem hisztizünk ilyeneken, csak tovább pörgetünk, ha nem esünk bele a keresett ideálba.

Ezen csak a dühös, frusztrált, hisztis kisfiúk háborognak és üzengetnek magukból kikelve.

Tök mindegy, hogy a mellméreten vagy a súlyon lehet változtatni, a magasságon pedig nem, engedtessék már meg, hogy jónőnek érezze magát xy fogyás vagy mellműtét nélkül attól, hogy neked nem tetszik. Ha nem tetszik, nem illetek össze. Te tovább lapozol, és ő is. Így kellene tenned akkor is, ha egy nő a nálad magasabb férfiakat szereti.

Ez a vergődés csak arról ad tanúbizonyságot, hogy utálod magad, frusztrált vagy, ès jogos, hogy nem kezdett veled.

Eszembe nem jutna egy percet is arra pocsékolni, hogy valaki olyannak írjak dühös üzenetet, aki pont lesz*r.

Nehogy azt hidd, hogy az üzeneted után neki rosszabb lesz, vagy gondolatokat ébresztesz benne. Ez ízlés kérdése, és tiszteletben kell tartani.

2020. dec. 25. 20:11
 47/69 A kérdező kommentje:

A kommentelő nők csak még jobban egerősették bennem azt hogy:

-Ha Tinderen bunkó egy nő és csak feleslegesen matchel velem akkor a pasi a hibás mert miért vergődik ezen/kisfiú

-Ha Tinderen matchel egy pasi egy nővel egy és pasi már nem is ír mert unja hogy nem érkezik rá gyakran válasz akkor a pasi a hibás mert miért nem ír/nem eléggé férfi. (Ha nem eléggé kreatív az első néhány mondat akkor megint csak kuka. Egy egyszerű "szia" meg szóba sem jöhet.)

-Ha Tinderen vagy bárhol a pasi fogalmaz meg bizonyos elvárásokat a nőkkel szemben akkor kapásból le van nézve meg felháborodnak a nők meg párkapcsolatra alkalmatlan

-Ha pasi a gyakorikerdesek.hu-n kiír egy ilyen kérdést akkor megint csak a pasi a hibás mert biztos zakkant hogy egy társkeresőt társkeresésre szeretne használni és hogy normálisan szeretne ismerkedni... :/

Értem én hogy pocsék az ismerkedés meg hogy le kell nyelni de... :/ Annyira unalmas hogy mindenért csak és kizárólag a pasi a hibás. Úgy tűnik ilyen a világ.

2020. dec. 25. 21:05
 48/69 anonim ***** válasza:
24%

Annyira unalmas hogy mindenért csak és kizárólag a pasi a hibás.

Új vagy még itt? Mert akkor érthető. Én már kb 8 éve itt vagyok és hidd el, 100/95 ször itt mindig a pasi a hibás, az derül ki a kérdések végén. Ha a csaj megcsalja úgy a pasit, hogy az a csilalgokat is lehozta neki, akkor is a pasi a hibás, mert mi az, hogy nem tudta neki az univerzumot is idehozni...

2020. dec. 25. 21:30
 49/69 anonim ***** válasza:
67%

Hisztis kisfiú vagy, és ez visszataszító egy nőnek. Ennyi.

Dühöngj csak, senkit nem érdekelsz.

2020. dec. 25. 21:38
 50/69 anonim ***** válasza:
15%

46

Nem a frászt nem hisztiztek ezen ti nők. Akkor a badoon nem kapnék reklamációt, hogy miért tárgyiasítom a nőket. Főleg, ha még azt is leírom, hogy mázsa alatt ismerkedem. De a nők, akik szintén centiznek, nekik lehet tárgyiasítani. Ez egy vicc.

Aki pedig magasságra megy rá, azt élből letiltom. Hű, de nagy hiszti, igaz?

Lehet reklamálni ovis szinten 🙂

2020. dec. 25. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!