Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?
Figyelt kérdés
Ha Tinderen mathcelek egy csajjal/nővel akkor elméletileg ugyebár kölcsönös a vonzalom. Ha udvariasan/viccesen ráírok egy nőre (nem szia mizu) illetve én a társkereső oldalt valóban társkeresésre használom és ennek ellenére ghost-oval vagyok akkor szerintetek jogosan írok vissza nőnek pár napra/hétre rá egy negatív üzenet? (hogy egyáltalán mi a fenének jelölt be/menjen máshova egót fényezni) Nem azt várom hogy flörtöljünk de legalább egy baráti csevej vagy egy "bocs de nem gondoltam komolyan" a dolgot vagy ultra minimum egy szétválás az appon belül azért illene. De az hogy csak ott lóg a semmibe egy match és nézzük egymás fejét nem tudom hova tenni. Egy egyszeri eset még nem is zavarna de eléggé gyakori. Nem úgy érzem hogy én lennék a hibás hogy egy társkereső oldalon társat keresek... Ti mit gondoltok erről?2020. dec. 23. 14:05
21/69 anonim válasza:
Itt ezen az oldalon mindig jelen van ez a 100/1 ember, aki társkeresőn jött össze. Érdekes ez az oldal. Gondolom itt jelen van az a pár tucat ember is, aki eddig megnyerte a lottó 5-öst... Várom a jelentkezésüket.
22/69 anonim válasza:
Én csomó embert ismerek, akik a tinderen jöttek össze, sőt nekem is volt már pasim onnan.
23/69 anonim válasza:
Nyilván akinek elég előnyös a külseje, annak bejöhet.
24/69 anonim válasza:
Nőknek egyszerű. Férfiként 100 ból 1 nek jön össze olyan nő, aki bejövős is neki. Voltam fenn 3 évig. Csak olyan nők akartak, akik 100 kilósak. Ja és nem vagyok egy ronda pasi, hogy csak azoknak jöjjek be. Sportos, jól öltözött, tanult emberke vagyok.
25/69 anonim válasza:
"Ja és nem vagyok egy ronda pasi, hogy csak azoknak jöjjek be. "
Kár, hogy az élet nem ezt igazolja. ;)
26/69 anonim válasza:
Nyilván persze az is gond, hogy nem a fővárosban élek.
27/69 anonim válasza:
Kár, hogy az élet nem ezt igazolja. ;)
Na pont ez az. Élő ismerkedés során volt több barátnőm, tinderről egy sem.
30/69 anonim válasza:
Én is furának találom, hogy baráti körből, munkahelyről, képzéseken nem volt gond barátnőznöm. Sajnos azok az idők elmúltak, így marad az online keresés. De Tinderről eleve kiesek a nők 99 százalékánál, mert nem vagyok akkora, mint egy zsiráf. Amikor összepárosít valakivel, akkor meg 5-ből négyen 0 reakciót produkálnak. Mivel komoly kapcsolatot keresek, nem tudom, hogy van-e értelme tinderezni, ha csak kapcsolatos nőkkel alakul ki testiség. Tudom, több mint a semmi, de megállapodnék. Csakhogy nem vagyok 190 magas...fura igények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!