Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?
# 11
Akkor szerinted a sok gyökérnek is válaszolgatni kéne, akik fb-on írkálnak, nyaliznak, miközben ki van téve, hogy párom van + nem is ismerjük egymást?
Teljesen jogos. Nem kell finomkodni olyan tahókkal akiket nem tanítottak meg viselkedni, például válaszolni ha hozzászólnak, stb.
Egyetertek. Csak az a baj h a nok 90% a jelesen alkalmazza a ghostolas strategiat. Mintha osszebeszèltek volna, mind egyformak.
Azt hívják ghostolásnak, mikor ismerkedtek egy ideje, és szó nélkül eltűnik.
Amikor soha életetekben nem beszéltetek, de te elvárod, hoy foglalkozzon veled, az nagoyn nem ez a kategória.
Szerintem az ilyesmi teljesen váratlanul alakul. Nekem tavasszal a barátom 7000 km-ről írt rám, hogy "Milyen számodra egy tökéletes este?"
Azt hittem, csak unatkozik meg szórakozik, de végül visszaírtam, gondoltam, mást nem flörtölünk egyet, de nem vettem komolyan nyilván, meg előtte is egy külföldi exem volt, és elég csúnyán eltűnt, nem akartam még egy ilyen esetet. Aztán kiderült, hogy a vírus miatt kint ragadt, de visszajött nyáron, és addig végig beszélgettünk meg telefonáltunk, és aztán találkoztunk és összejöttünk. :)) Azóta is tökéletes minden, a tenyerén hordoz.
Szóval szerintem nem jó erre nagyon rágörcsölni, majd lesz egyszer olyan, akinek be fogsz jönni, meg az üzeneteid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!