Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder és a ghost-olás......

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?

Figyelt kérdés
Ha Tinderen mathcelek egy csajjal/nővel akkor elméletileg ugyebár kölcsönös a vonzalom. Ha udvariasan/viccesen ráírok egy nőre (nem szia mizu) illetve én a társkereső oldalt valóban társkeresésre használom és ennek ellenére ghost-oval vagyok akkor szerintetek jogosan írok vissza nőnek pár napra/hétre rá egy negatív üzenet? (hogy egyáltalán mi a fenének jelölt be/menjen máshova egót fényezni) Nem azt várom hogy flörtöljünk de legalább egy baráti csevej vagy egy "bocs de nem gondoltam komolyan" a dolgot vagy ultra minimum egy szétválás az appon belül azért illene. De az hogy csak ott lóg a semmibe egy match és nézzük egymás fejét nem tudom hova tenni. Egy egyszeri eset még nem is zavarna de eléggé gyakori. Nem úgy érzem hogy én lennék a hibás hogy egy társkereső oldalon társat keresek... Ti mit gondoltok erről?

2020. dec. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen jogos. Nem kell finomkodni olyan tahókkal akiket nem tanítottak meg viselkedni, például válaszolni ha hozzászólnak, stb.
2020. dec. 23. 15:43
 12/69 anonim ***** válasza:
72%
Na akkor elmondom, hogy ÁLTALÁBAN (legalábbis az én esetemben biztos). Ugye Tinderen rengeten vannak fenn. Sokszor az emberek belefáradnak a keresgélésbe, és automatikusan csak húzogatnak gyorsan, anélkül, hogy tüzetesen átvizsgálnák a profilokat. Sokszor előfordul, hogy hirtelen úgy tűnik, hogy bejön a pasi, aztán mikor matchetek van, akkor látod (leginkább mikor megnézed a többi képét) hogy amúgy baromira nem néz ki jól. Mivel már egyszer jobbra húztad az illetőt, már ciki lenne elkezdeni magyarázkodni, és ezért inkább nem írsz vissza semmit.
2020. dec. 23. 15:45
 13/69 anonim ***** válasza:
90%

# 11

Akkor szerinted a sok gyökérnek is válaszolgatni kéne, akik fb-on írkálnak, nyaliznak, miközben ki van téve, hogy párom van + nem is ismerjük egymást?

2020. dec. 23. 15:45
 14/69 anonim ***** válasza:
23%

Teljesen jogos. Nem kell finomkodni olyan tahókkal akiket nem tanítottak meg viselkedni, például válaszolni ha hozzászólnak, stb.

Egyetertek. Csak az a baj h a nok 90% a jelesen alkalmazza a ghostolas strategiat. Mintha osszebeszèltek volna, mind egyformak.

2020. dec. 23. 15:48
 15/69 anonim ***** válasza:
93%

Azt hívják ghostolásnak, mikor ismerkedtek egy ideje, és szó nélkül eltűnik.

Amikor soha életetekben nem beszéltetek, de te elvárod, hoy foglalkozzon veled, az nagoyn nem ez a kategória.

2020. dec. 23. 15:50
 16/69 anonim ***** válasza:
97%
Ha komoly energiát fektettél a csajba, akkor reális magadban! bosszankodni, sőt magadban el is küldheted melegebb éghajlatra, ha csak úgy faképnél hagyot. De ilyen témátlan 5-10 üzenetes beszélgetésért "nem kár". Bár tudom első üzenetet írni, h értelmes is legyen, baromi nehéz.
2020. dec. 23. 16:01
 17/69 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell fennakadni, ha nem reagál matchelés után. Az ilyen nők legtöbbször undorító természetűek. Aki eljátsza a kísértetet, az szerinted milyen lehet emberileg? Ilyen szempontból f*szság napok múlva ugatni neki. Tiltsd le, hogy többet ne dobódjon fel.
2020. dec. 23. 16:24
 18/69 anonim ***** válasza:
100%
Inlább lépj tovább. Semmit nem érsz vele. Nem fogja érdekelni, mit írsz.
2020. dec. 23. 17:13
 19/69 anonim ***** válasza:
89%
15-ösnek van igaza, én is ezt akartam írni. Ghostolás az, ha ismerkedés közben tűnik el a csaj vagy pasi. Ha egy üzire nem válaszol, az nem az.
2020. dec. 23. 18:51
 20/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ilyesmi teljesen váratlanul alakul. Nekem tavasszal a barátom 7000 km-ről írt rám, hogy "Milyen számodra egy tökéletes este?"

Azt hittem, csak unatkozik meg szórakozik, de végül visszaírtam, gondoltam, mást nem flörtölünk egyet, de nem vettem komolyan nyilván, meg előtte is egy külföldi exem volt, és elég csúnyán eltűnt, nem akartam még egy ilyen esetet. Aztán kiderült, hogy a vírus miatt kint ragadt, de visszajött nyáron, és addig végig beszélgettünk meg telefonáltunk, és aztán találkoztunk és összejöttünk. :)) Azóta is tökéletes minden, a tenyerén hordoz.

Szóval szerintem nem jó erre nagyon rágörcsölni, majd lesz egyszer olyan, akinek be fogsz jönni, meg az üzeneteid is.

2020. dec. 23. 19:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!