Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?
És miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki a magas férfiakat szereti?
Mit kell ezen hisztizni?
És miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki a magas férfiakat szereti?
Kb mintha azt mondtad, hogy miért nem lehetne tiszteletben tartani, ha egy nő aranyásó? Azrt nem, mert mind ilyen megalomániás egytől egyig, Legyen magas a pasi, legyen a leghelyesebb, leggazdagabb, stb. Ezért nem akarjuk tiszteletben tartani. Vagy igen, de akkor ti tiszteletben tarthatnátok, ha hirtelen minden pasi Palvin Barbit akarná és rátok még alkesz Jóska (attól függetlenül h bottal sem piszkálnád meg) sem nézne, mert ő is Barbira nyáladzana. Na, hogy esne? Mert kb minden nő ilyen, azért mondom.
"És miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki a magas férfiakat szereti?
Mit kell ezen hisztizni?"
Ha én kiírnám hogy csak a nagymellű nőket szeretem és ki is kötném hogy minimum mennyinek kell lenni akkor abból mekkora felháborodás lenne vajon?
Ha én kiírnám hogy csak a nagymellű nőket szeretem és ki is kötném hogy minimum mennyinek kell lenni akkor abból mekkora felháborodás lenne vajon?
Óirási. A nők 99%a szerint a férfiaknak ne legyenek igényei, örüljenek ha 100 kilós fogatlan Manci rájuk néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!