Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder és a ghost-olás......

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder és a ghost-olás... Jogos hogyha így reagálok rá?

Figyelt kérdés
Ha Tinderen mathcelek egy csajjal/nővel akkor elméletileg ugyebár kölcsönös a vonzalom. Ha udvariasan/viccesen ráírok egy nőre (nem szia mizu) illetve én a társkereső oldalt valóban társkeresésre használom és ennek ellenére ghost-oval vagyok akkor szerintetek jogosan írok vissza nőnek pár napra/hétre rá egy negatív üzenet? (hogy egyáltalán mi a fenének jelölt be/menjen máshova egót fényezni) Nem azt várom hogy flörtöljünk de legalább egy baráti csevej vagy egy "bocs de nem gondoltam komolyan" a dolgot vagy ultra minimum egy szétválás az appon belül azért illene. De az hogy csak ott lóg a semmibe egy match és nézzük egymás fejét nem tudom hova tenni. Egy egyszeri eset még nem is zavarna de eléggé gyakori. Nem úgy érzem hogy én lennék a hibás hogy egy társkereső oldalon társat keresek... Ti mit gondoltok erről?

2020. dec. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
62%
Miért lenne fura, hogy egy nő magasabb férfit keres?
2020. dec. 25. 09:12
 32/69 anonim ***** válasza:
81%
Azért fura, mert ha a nő mondjuk 167 cm, és én 174, neki még az is kevés, mert ő 180-as férfi mellett érzi azt, hogy ő nő. De óriási lenne a felháborodás, ha azt írnám nekik, hogy D-s mellméret alatt nem állok szóba nővel, mert nekem ott kezdődik a nő.
2020. dec. 25. 09:26
 33/69 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem háborodnék fel. Azt választ, akit akar. Felháborító akkor lenne, ha műtétre akarna rábeszélni. De minek kezdene el velem ismerkedni alapból, ha nagyobb mellű kell neki? Alap, hogy ha magas férfi kell, azzal ismerkedem.
2020. dec. 25. 10:52
 34/69 anonim ***** válasza:
56%
160 centis noknek is minimum 180 centis kell.
2020. dec. 25. 11:23
 35/69 anonim ***** válasza:
86%

És miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki a magas férfiakat szereti?

Mit kell ezen hisztizni?

2020. dec. 25. 18:19
 36/69 anonim ***** válasza:
10%

És miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki a magas férfiakat szereti?

Kb mintha azt mondtad, hogy miért nem lehetne tiszteletben tartani, ha egy nő aranyásó? Azrt nem, mert mind ilyen megalomániás egytől egyig, Legyen magas a pasi, legyen a leghelyesebb, leggazdagabb, stb. Ezért nem akarjuk tiszteletben tartani. Vagy igen, de akkor ti tiszteletben tarthatnátok, ha hirtelen minden pasi Palvin Barbit akarná és rátok még alkesz Jóska (attól függetlenül h bottal sem piszkálnád meg) sem nézne, mert ő is Barbira nyáladzana. Na, hogy esne? Mert kb minden nő ilyen, azért mondom.

2020. dec. 25. 18:28
 37/69 A kérdező kommentje:

"És miért nem lehet tiszteletben tartani, ha valaki a magas férfiakat szereti?

Mit kell ezen hisztizni?"

Ha én kiírnám hogy csak a nagymellű nőket szeretem és ki is kötném hogy minimum mennyinek kell lenni akkor abból mekkora felháborodás lenne vajon?

2020. dec. 25. 18:39
 38/69 anonim ***** válasza:
45%

Ha én kiírnám hogy csak a nagymellű nőket szeretem és ki is kötném hogy minimum mennyinek kell lenni akkor abból mekkora felháborodás lenne vajon?

Óirási. A nők 99%a szerint a férfiaknak ne legyenek igényei, örüljenek ha 100 kilós fogatlan Manci rájuk néz.

2020. dec. 25. 18:44
 39/69 anonim ***** válasza:
50%
nem egészen ugyanaz, mert a mell egy szexualizált testrész, ez kb. azzal analóg, mintha elvárt farokméretet írna ki egy lány. a magassággal inkább a súly hozható párhuzamba, de engem nem zavar, ha valaki kiírja, hogy 70 kiló alatti csajt akar.
2020. dec. 25. 18:46
 40/69 A kérdező kommentje:
Valóban nem ugyan az. Mert a testsúlyt azt lehet változtatni míg a magasságot azt nem.
2020. dec. 25. 18:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!