Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten csak nekem ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten csak nekem ilyen nehéz barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Azt észrevettem főleg a Tinderen, hogy sok itt a dolgozni nem akaró műkörmös 3,14csa , büfé szakos diplomás, aki még az analóg órát se ismeri . Tisztelet a kivételeknek!

Összeismerkedtem Badon egy Nővel. Több száz kedvelés után álltunk párba.

de gondolom biztos volt másik öt kandúrja mellettem.

Ezt abból gondolom, hogy alig válaszolt nekem, javában csak én kérdeztem tőle, hmm mint egy F.B.I tiszt... Amit utálok, így találkozást kértem. Tetszett neki az ötlet, aztán napokig nem válaszolt.

Így ment a kukába.

Tettem már fel annyi képet, helyszínt.

Voltam, humoros, kemény, határozott

Élőben, meg nem fogok zaklatni senkit, legutóbb kettő éve egy buliban volt rá precedens, ahol kinevettek és elhajtottak.

2020. dec. 13. 11:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

" sok itt a dolgozni nem akaró műkörmös 3,14csa , büfé szakos diplomás, aki még az analóg órát se ismeri . Tisztelet a kivételeknek! "

1. Gyakorlatilag olyan embereket minősítesz, akiket nem is ismersz.Ebben már benne van a felsőbbrendűségérzet, persze mögötte sejthetően a sikertelenségből származó frusztráció, aminek ez a nem túl egészséges énképvédelmi mechanizmusa.Hisz az öncélú kritika mindig pótcselekvés...

" Így ment a kukába. "

2.Tulajdonképpen egy embert ezzel "szemétté" minősítettél, amit te nagy kegyesen kidobtál a kukádba, csak mert nem érdekelted. Ezzel az a probléma, hogy habár vannak valóban olyan esetek amikor a másik nem képviselői, nemtől függetlenül nem túl magas etikai szinten kezelik a fent tárgyalt jelenséget, viszont ha így reagálsz erre, az a te jellemedről is nagyon sokat elárul, előrevetít bizonyos dolgokat.

Érdemes lenne befelé figyelni kicsit, hogy barátnőt "akarsz", vagy szeretnél szeretni egy nőt...

Én azt gondolom, hogy amíg az ember nem képes szeretetteljesen működni önmagában, addig szeretetkapcsolatot sem fog tudni működtetni, ezért nagyon érdemes önmagunkkal foglalkozni.

Ne vedd ezt rossz néven kérlek, nem téged akarlak bántani, csak megvilágítottam egy másik nézőpontból azt, amit te magad csinálsz, legfőképpen saját magaddal.

2020. dec. 13. 12:03
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Borzasztóan fogalmazol (mármint tartamilag), süt belőled a megvetés, a mások lenézése, de valószínűleg ezt észre sem veszed. Szerintem nem is barátnőt akarsz, hanem szexuális kapcsolatot, barátnőt is valszeg a rendszeres szexuális kapcsolat miatt 'tartanál'. Szerintem járj inkább prostihoz, mindenki jobban járna.
2020. dec. 13. 12:09
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Igen. Neked ilyen nehéz meg a hasonló gondolkodásúaknak.

Kb ugyanannyi nő van mint férfi.

Nekem a badoon 2 hét volt az első raniig, 5 éve együtt vagyunk. A csaj főállásban bolgozik, hétvégèn takarít és végzi az egyetemet, most fog diplomàzni.

Valamit nagyon rosszul gondolsz.

2020. dec. 13. 12:10
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Ugye tudod, hogy a budapesti nők elenyésző %-a van csak tinderen? A többség a való életben ismerkedik.
2020. dec. 13. 12:22
 5/15 anonim ***** válasza:
27%

Budapesten tényleg nehéz nőzni. 2018 aug-2020 nov között ott laktam, és nem értem ez idő alatt női puncihoz.

Ez mindent elárul, pedig sokat jártam a Bulinegyedbe is.

Budapest = rakás szar, ha nőznél..

2020. dec. 13. 12:32
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Görcsös vagy emiatt pedig valószínű magányos. Tedd helyre a saját portád, kösd le az időd és légy türelmesebb. Én valamikor 4-5 napig nem jutok odáig, hogy válaszolni tudjak egyeseknek. Nem bunkóságból, csupán tényleg elfoglalt vagyok.
2020. dec. 13. 12:39
 7/15 A kérdező kommentje:
4-5 napig Nálam már akkor mentek a kukába, ha 1 max 2 nap után nem jön válsz.
2020. dec. 13. 12:50
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Megadtad a kérdésedre a vàlaszt. Jól kibaszol velük .....

Dugnak olyannal aki türelmes.

2020. dec. 13. 12:52
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Most már érdekelne a te remek végzettséged, ha másokat le tudsz szólni.

Amúgy egy műkörmös miért is nem doglozik?

Tuti nekecd még egy büfészakos diplomád sincs, mert az olyanok szoktak úgy beszélni, mint te.

2020. dec. 13. 13:02
 10/15 A kérdező kommentje:

Akivel 5-6 napig nem beszélnek az 90% mennek a friendzone melegbarát zónába ergo, akiket kihasználnak.

Ne legyetek naívak, játszadoznak a szép lányok, nem kicsit, NAGYON!

Nekem ebből lett elegem...

2020. dec. 13. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!