Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten csak nekem ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten csak nekem ilyen nehéz barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Azt észrevettem főleg a Tinderen, hogy sok itt a dolgozni nem akaró műkörmös 3,14csa , büfé szakos diplomás, aki még az analóg órát se ismeri . Tisztelet a kivételeknek!

Összeismerkedtem Badon egy Nővel. Több száz kedvelés után álltunk párba.

de gondolom biztos volt másik öt kandúrja mellettem.

Ezt abból gondolom, hogy alig válaszolt nekem, javában csak én kérdeztem tőle, hmm mint egy F.B.I tiszt... Amit utálok, így találkozást kértem. Tetszett neki az ötlet, aztán napokig nem válaszolt.

Így ment a kukába.

Tettem már fel annyi képet, helyszínt.

Voltam, humoros, kemény, határozott

Élőben, meg nem fogok zaklatni senkit, legutóbb kettő éve egy buliban volt rá precedens, ahol kinevettek és elhajtottak.

2020. dec. 13. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Ronda vagy. Ennyi a titok.
2020. dec. 13. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Budapesten? Akármelyik társkeresőn vagy appon lapozod a nőket, 10-ből 9 budapesti.
2020. dec. 13. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Haverom is pesti évek óta nincs csaja pedig amúgy rendben van

Tinder a gyerekeknek való, meg a kislányoknak.

Én is voltam fent 1 napig, eddig bírtam. Annyira egyformák a nők, semmi egyediség. Mindegyik kb, ugyanúgy néz ki és mindegyik kb. elvárja hogy te pincsi legyél nekik, csak mert nők.

Voltak régen normális élő randis összejövetelek ahol lehetett ismerkedni nem ilyen beképzelt pcsakkal ... most már a kovid miatt nincs ilyen sajnos.

2020. dec. 13. 16:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a tinder sikersztorikat szerintem tuti valami alkalmazott írja be mindenhova, mert minden ilyen kérdésnél van egy lelkes kommentelő aki évek óta házas erről a hulladék alkalmazásról.
2020. dec. 13. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tindernél nem lehet így ismerkedni, hogy azon szorongsz hol fog elb@szódni az egész. Maradok az élő ismerkedésnél.
2020. dec. 13. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!