Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten élő átlagos külsővel, saját lakással, átlagban 160-180000 Ft-os jövedelemmel lehet átlagos barátnőt találni?
Lehet. 180 000 nettóból hogyan vettél lakást Pesten?
Nyilván örököltem....
Nézd meg pár kérdéssel lentebb a válaszokat és konzultálj a kérdezővel. Ő ugyan kicsit többet írt, de Neked lehet,hogy előnyöd van a saját lakással.
Én nő vagyok, elgondolkodtam...egye fene, nem érdekel hogy nézel ki, hány éves vagy, mit végeztél/hol dolgozol..lakásod van,manapság ez se kevés. Arra majd majd ráveszlek,hogy menj el máshová dolgozni hátha ott többet keresel!
Bocs",hogy poénkodok, de annyira nem értem ezeket a kérdéseket!
Ha egy kicsit is odafigyel valaki és dolgozik a testén, stílusosan öltözködik, akkor már a lányok/nők nagy részénél könnyen sikereket érhet el.
Ezek amiket felsorolsz (lakás, jövedelem) maximum a gyerekvállalásnál számítanak, ami ma Magyarországon már luxusnak mondható.
Ha csak barátnőt akarsz, akkor sokkal könnyebben lehet találni egyet, főleg hogy sok a párkapcsolatra alkalmatlan férfi manapság.
Ha ügyesen csinálja valaki, talán még 2 barátnő is jut neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!