Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten sokkal könnyebb barátnőt találni, mint vidéken?
Jelenleg vidéki nagyvárosban lakok, de még itt is szörnyű a helyzet. Iszonyú belterjes egy hely, ahol már nagyon korán le vannak osztva a lapok. Egy-két dagadt ocsmány proletár csajon kívül minden fiatal csajnak megvan a párja, és mindenki ismer mindenkit. Tehát ha bepróbálkozol mondjuk szórakozóhelyen 1-2 csajnál, tuti kiderül, hogy a csajnak egyrészt pasija van, másrészt a pasija az egyik barátodnak a haverja, szóval még ismerős is, szóval meg is szégyenülsz. Így nem lehet barátnőt találni. (és mondom, ez egy nagyváros vidéken)
Budapesten teljesen más dimenziók vannak a társkeresésben?
Rengeteg vidéki csaj jár Bp-re egyetem v munka miatt. De velük meg nem találkozol úgysem az egyetem meg munka miatt. Ha utcán próbálod leszólítani őket akk előbb néznek koldusnak v szatírnak, minthogy szóba állnának veled :)
Persze van aki közvetlen, de általában nem szeretik "a pasikat az éterből"
27/F/Bp
Attól függ, Bp. melyik részen, milyen paraméterekkel és kit keresel. A nagy számok törvénye alapján biztos több szingli lesz, vagy kevésbé ciki, ha foglalt lánynál próbálkozol, mert legalább nem ismered a paliját.
Viszont:
- belvárosban, menő helyeken tuti nehezebb
- ha objektíven nálad jobb nőt keresel, akkor Bp.-n sem könnyű, sőt
(és most nem azért, de ha neked nem sikerült az elsők között lecsapnod arra a valszeg nem 1-2 fiatal nőre, akkor te sem lehetsz egy top alfahím, na... és az ilyenek egy része hajlamos túlértékelni a saját és alulértékelni a megismert lányok szépségét tudat alatt csak mert jobb nőt akar... persze ez fordítva is megy így a nőknél is)
- társkeresőkön több a pesti, mert a legtöbben itt laknak
ha így állsz hozzá a női nemhez : "Egy-két dagadt ocsmány proletár csajon" ne csodálkozz, hogy számodra jó nők le se sz-rnak. mert lerí rólad, hogy hímsoviniszta vagy.
linkeld be a csudi szép pofidat, hogy lássuk milyen jó parti vagy kacc én is elhajtanálak az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!