Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen arccal és alacsonysággal mennyi esélyem van barátnőt találni Budapesten?
"Nem vagyok túl beszédes és elég zárkózott is vagyok"
Így semennyi. A többi lényegtelen, de ezen az egyen próbálj meg változtatni.
Amúgy Pest=több ember=több nő=nagyobb esély, hogy valakinek így is tetszel.
# 3
A városban annyi a baleset, hogy simán az ölébe pottyan;)
Ha nem keresel sokat, akkor rengeteg a szabadidőd, így van időd fejleszteni magadat...tedd azt és kezdj beszélgetni-leszólítani embereket ( merre ez az utca ), esetleg boltokban, hogy van e a méretemben e gatyó...stb
Neked való a "A félénk vagyok, de hódítani akarok" Pierre Richard film:)))) Lessed meg! Kérek 1 gatyót! :DDD
Nem kell a leszólításokból kapcsolatra gondolni csak az eszmecsere képességedet fejleszted ezzel és ha úgy jön valaki, akkor tudsz dumálni is vele majd...
Alacsony alatt mit értesz?
Csak mert egy múltkori kérdező az 177-es magasságára mondta, hogy alacsony amin jót nevettem.
Előnytelen arc...hát próbáld meg a borostát, esetleg a szakállat hátha jobban fogsz kinézni.
A kereset lesz itt a legkisebb gond, nyugi (kivéve ha aranyásót akarasz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!