Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előnytelen arccal és alacsonys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnytelen arccal és alacsonysággal mennyi esélyem van barátnőt találni Budapesten?

Figyelt kérdés
Nem keresek sokat. Nem vagyok túl beszédes és elég zárkózott is vagyok.
2017. okt. 28. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
2017. okt. 28. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

"Nem vagyok túl beszédes és elég zárkózott is vagyok"

Így semennyi. A többi lényegtelen, de ezen az egyen próbálj meg változtatni.

Amúgy Pest=több ember=több nő=nagyobb esély, hogy valakinek így is tetszel.

2017. okt. 28. 09:49
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Inkább így kérdezd: mennyi esélyjel pottyan sültgalamb az ölembe, ha semmit sem teszek érte?
2017. okt. 28. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:

# 3

A városban annyi a baleset, hogy simán az ölébe pottyan;)

2017. okt. 28. 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Ha nem keresel sokat, akkor rengeteg a szabadidőd, így van időd fejleszteni magadat...tedd azt és kezdj beszélgetni-leszólítani embereket ( merre ez az utca ), esetleg boltokban, hogy van e a méretemben e gatyó...stb

Neked való a "A félénk vagyok, de hódítani akarok" Pierre Richard film:)))) Lessed meg! Kérek 1 gatyót! :DDD

Nem kell a leszólításokból kapcsolatra gondolni csak az eszmecsere képességedet fejleszted ezzel és ha úgy jön valaki, akkor tudsz dumálni is vele majd...

2017. okt. 28. 11:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Alacsony alatt mit értesz?

Csak mert egy múltkori kérdező az 177-es magasságára mondta, hogy alacsony amin jót nevettem.

Előnytelen arc...hát próbáld meg a borostát, esetleg a szakállat hátha jobban fogsz kinézni.

A kereset lesz itt a legkisebb gond, nyugi (kivéve ha aranyásót akarasz).

2017. okt. 28. 11:55
 7/14 A kérdező kommentje:
170 vagyok és sose volt még barátnőm. Nem vagyok Tom Cruse se. Kb ő az egyetlen alacsony híresség akit férfiszámba vesznek a nők amennyire tudom mert legalább jóképű.
2017. okt. 28. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
2-ővel több mint Bécsben
2017. okt. 28. 12:06
 9/14 anonim ***** válasza:
167 cm vagyok, nekem egy 170 cms magasság teljesen megfelel, ahogy az átlagosnál nsm magasabb nők 75%-ának is. Nem tudon 170 cmvel mit problémáztok.
2017. okt. 28. 12:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sok csaj 170 magas manapság. De a 150es réteg is a magas pasikat keresi szinte ugyan úgy.
2017. okt. 28. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!