Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnytelen arccal és alacsonysággal mennyi esélyem van barátnőt találni Budapesten?
Figyelt kérdés
Nem keresek sokat. Nem vagyok túl beszédes és elég zárkózott is vagyok.2017. okt. 28. 09:42
11/14 anonim válasza:
#6 vagyok
Nem fogok hazudni ez nem előnyös de ez önmagában még nem eredményezi azt, hogy egyedül maradsz.
A zárkózottságodon változtass.
Ha pedig többet akarsz keresni, tegyél érte- ha legalább 2 éve dolgozol annál a cégnél, kérj fizetésemelést, ha pedig nem adnak akkor nézegess más munkahely után (de addig ne mondj fel amíg nincs biztos állás.)
12/14 anonim válasza:
100%
Bár felsoroltak közt s barátnő találás közt nincs összefüggés.
13/14 anonim válasza:
Pontosan! Manapság a fiatal csajok túlnyomó többsége simán üti a 170 körüli szintet és arra még jön a +5-10 centis magassarkú, amit belekalkulálnak. Az alacsony (<160) csajok meg eleve presztízskérdést csinálnak a pasi magasságából, azért látni szinte mindegyiket csak azért is kifejezetten magas pasival. Nagyon ritka az a 170-es pasi, akit hozzáillő lánnyal (értsd: nem érdekkapcsolat) lehet látni szerelemtől duzzadva sétálni.
14/14 anonim válasza:
Tom Cruise HOL jóképű?
Vagy ha az, akkor is egy elmebeteg, erőszakos férfi.
Felejtős.
Egyébként ha picsogás helyett tennél is valamit, nagyobb esélyed lenne, hidd el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!